Romance Cafe forums

All forums

ko je, sta je uopste dobra riba...  

views: 4892, replies: 166
total: 166, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
DANAI

VIP
#1: 2008-07-08 14:42
...Hajde malo da vidimo sta bi gospoda i dame imali da kazu i o ovoj temi, za frajere je bilo polemike na sve moguce nacine...sad da vidimo....dame, sta mislite, da li ste i sta je za vas dobra riba, u svakom smislu , pitanje stoji i za gospodu , opisite nam malo dobru , pravu ribu , ali ozbiljno, da malo udjemo u sustinu jel moze...
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
page: 6
#51: (2008-07-10 22:52)
Brate , nisam je iskopao .. pu, pu .. da ne chuje zlo... Poseti me ona s vremena na vreme.
Upitamo se za junachko zdravlje , evociramo neke uspomene nashe i tako.... Ghauri i ja do sledetjeg susreta
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
DANAI

VIP
#52: (2008-07-10 22:52)
...Cristofer W. ruzan...a sta je sa Lovcem na jelene....tu je bash, bash.....
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#53: (2008-07-10 22:53)
Pa, jelen je bio lep...mislim, dok je bio zziv
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#54: (2008-07-10 22:57)

MegaSkot (male, 31)
Mae govannen, mellon! Elen síla lúmenn’ omentielvo
#55: (2008-07-10 22:58)
aaaa, volish dzepne venere .. fire walk with me
Dream Raider (male, 46)
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf

VIP
#56: (2008-07-10 23:00)
...pazi da ne udje Bob u tebe...
Gandalf (male, 38)
...divan dan za umiranje...
#57: (2008-07-10 23:28)
I kako čovek da ne pije i ne drogira se... pomrećemo 'ebati ih nećemo... Mislim 'ebo sam i bolje i gore,al' imaš onaj komentar: Čim je ona Spala na mene i nije neka riba,a o narkomankama lepim i ludama da ne pričam... Zanimljivo koliko su neke žene fotogenične...

p.s. ne 'ebe mi se ništa,pa mi lakše...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#58: (2008-07-10 23:32)
Gandalf: ...pazi da ne udje Bob u tebe...

Pazim ... nosim

Dream Raider (male, 46)
#59: (2008-07-10 23:40)
On topic:

Nikada nisam ``balavio `` nad vamp divama i elite modelima... To mi nekako bilo klinachki. Da su bile pametnije imale bi me vecheras i to za DZ.

No, zaista govoretji o ``ribama`` , onim pravim , ne mogu a da ne pomenem jednu od najzzeshtjih ever.

Istina , nije crnka, ali kod nje je i onako sve bilo savrsheno ...

Grace Kelly

nishta ne mozze da se meri sa ovakvim profilom , nishta u smislu - nishta u Holivudu , a i shire.

sky is the limit

jednostavno se rodish takav ... i nishta ti dalje nije potrebno .... kompletna`` riba``
Dream Raider (male, 46)
#60: (2008-07-10 23:43)
I ja padam na dame i damice... Možda mi fali finoće...

I na krhke...

'ebele mi ubiše volju za 'ičkom,jbt... a imam neke likove... jedan voli čovek samo što masnije,a drugi što maljavije ili kako ono narod veli... runjavije...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-10 23:46

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
total: 166, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis