wildone: Wild, ja ne mislim da sve sto pisem je glupost, a i ne govorim nigde o onome sto drugi pisu da su gluposti i ako mi se ne dopada.....a da li se foliram jel...necu ti odgovoriti jer bih te slagala, pa tako ti i dalje razmisljaj o meni i mojim postovima, solidarisi se sa tebi dragima sa RC, obrati paznju na druge i uzivaj....a nadaj se da cu biti razlog tvoje srece u petak ako ti je to za srecu potrebno, da mi oprostis ne znam sta bi trebalo, u svakom slucaju na osnovu postova nemozes o nekome suditi, ja pokusavam da koliko mogu a svojski se trudim budem korektna i nikog ne vredjam..a souuuuuu............mogu da uprilice i drugi, ali na njih se ne obraca paznja jel.......
aj ne glupirajse vise, znas i sama kakve si postove pisala, s koliko paznje.. mrzi me sada da trazim i copiram ti...
nisam rekla da pises gluposti... i ajd sad... AUS!smorila si, iskuliraj malo...
You to.......jel zaista mislis da samo ti mozes ono najstrasnije sa tim" britkim jezikom" da nekog ovde "izmarsiras"......e wild, nemoj da se igramo sada..a kopiraj sta hoces bre, bas se ono nerviram jel, sto ti ili bilo ko me nesto"cima" sa .....pises gluposti, ne razumljivo i ostalo, i sama si rekla sa koliko paznje, kada mi je nesto ne interesantno to me ma neinteresuje uopste, a moji postovi su bljak jel a nesto ih citate, smaraju itd......Vreme je da malo neko drugi kulira, ne smara itd..ok sada, ........Pitala si me nesto u proslom postu i na to sam ti napisala ako odgovorim slagacu.bilo tako jel, e sada cu ti isto tako reci da kao prvo nikada ne lazem, ono sto obecam to i ispunim, trpim puno u smislu da me od nebitnih nista ne nervira, ali onoako najiskrenije, kada sve predje granicu, najblaze je da kazem tebi ili kom god
AUS,ili Dosta.ili.............
P.S. ako te moji postovi smaraju, nerviraju sta god, skini te naocare da bolje vidis ostale postove, jer cu nedaj Boze primiti "izmedju redova" poruku od tebe da sam ja smarac, neko ko pise glupe, tupe, dosadne.i kave jos postove............malo opsirno a to bi trebalo da znaci da sam vec vise
Zdravo!!!!!!!!