Romance Cafe forums

All forums

Bože, oprosti im, ne znaju šta rade  

views: 7390, replies: 351
total: 351, displayed: 10, page: first page previous page ... 15 16 17 18 19 20 21 22  23  24 ... next page last page of 36
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-16 20:52
Utovar - istovar

- vash post ne pripada ni jednoj temi, istovarite ga ovde

Zatrpaj-odtrpaj

- zatrpavaj koliko volish (chuvamo ekologiju drugih tema...

A`e sada ... udriii
Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
page: 23
unusual

VIP
#221: (2008-07-24 11:04)
wildone: je l' @Un, koga ti zaebavas? ili samo vikendom ne zelis da razmisljas o onome sto napises... (mozda gresim ali znam da si vikendom pravila sou) vikend prosao ti se urazumila... sta se desilo s tobom? mogu li da se nadam da ces I TI , biti razlog moje srece u petak?
ako se foliras trenutno, oproshteno ti je

Wild, ja ne mislim da sve sto pisem je glupost, a i ne govorim nigde o onome sto drugi pisu da su gluposti i ako mi se ne dopada.....a da li se foliram jel...necu ti odgovoriti jer bih te slagala, pa tako ti i dalje razmisljaj o meni i mojim postovima, solidarisi se sa tebi dragima sa RC, obrati paznju na druge i uzivaj....a nadaj se da cu biti razlog tvoje srece u petak ako ti je to za srecu potrebno, da mi oprostis ne znam sta bi trebalo, u svakom slucaju na osnovu postova nemozes o nekome suditi, ja pokusavam da koliko mogu a svojski se trudim budem korektna i nikog ne vredjam..a souuuuuu............mogu da uprilice i drugi, ali na njih se ne obraca paznja jel.......
unusual (female, 34)
unusual

VIP
#222: (2008-07-24 11:11)
DANAI:
unusual: sve je za oprost, nisam nista zgresila majkemi

smiri se malo, pa da vidim sta od svega da ti oprostim...nisi zgresila, ali si ponekad debelo gresila....mora da si zivog duha, pa prstici samo prelecu tastaturom, a mozgic, gde je kad nam kuckas svoje misli a, pile, pa sta mu se desilo...al, nekad me tako lepo nasmejes, ma nek si ziva i zdrava!!!!

Moj mozak odlicno funkcionise, e sada ga ovde sa punim kapacitetom ne koristim, jer ne mislim da ovde svoju pamet treba da prosipam, a sada sta je to:...nisi zgresila, ali si ponekad debelo gresila.., drago mi je da te nasmejem, a ostalo...Sta da ti kazem, ne obracaj paznju na mene ima ovde onih jako pametnih koje u "jednom dahu citamo" i divimo im se, ali su oni ko povlascene vrste, pa svakim komentarom na njihov post, "dobije se po nosicu"......Hvala na lepim zeljama na kraju posta, u sustini mogu da me "povrede" i iznerviraju meni bitne i drage osobe.....slobodno i dalje daj svaki komentar kojim te moje ponasanje iritira.......No problem veruj......

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-07-24 11:13

unusual (female, 34)
DANAI
#223: (2008-07-24 11:18)
E, lepo si mi rekla, a i ja sto cackam mecku tamo gde ne treba...
DANAI is no longer member of Romance Cafe
unusual

VIP
#224: (2008-07-24 11:26)
To sada "gde cackas", me ne interesuje, ne mislim da sam ti ista spektakularno rekla , samo sam na tvoj post odgovorila najiskrenije moguce, mislim da nikada na sajtu nisam bez razloga u nekoj negativnoj konotaciji citirala i komentarisla neciji post, sto se tebe tice, i dalje imam o tebi ako je sajt za to dovoljan, korektno misljenje........ , i mislim da ti svojim postom nista ruzno ne rekoh .......
unusual (female, 34)
DANAI
#225: (2008-07-24 11:29)
Pa i nisi rekla nista ruzno, jel sad ok....
DANAI is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
wildone

VIP
#226: (2008-07-24 13:49)
Wild, ja ne mislim da sve sto pisem je glupost, a i ne govorim nigde o onome sto drugi pisu da su gluposti i ako mi se ne dopada.....a da li se foliram jel...necu ti odgovoriti jer bih te slagala, pa tako ti i dalje razmisljaj o meni i mojim postovima, solidarisi se sa tebi dragima sa RC, obrati paznju na druge i uzivaj....a nadaj se da cu biti razlog tvoje srece u petak ako ti je to za srecu potrebno, da mi oprostis ne znam sta bi trebalo, u svakom slucaju na osnovu postova nemozes o nekome suditi, ja pokusavam da koliko mogu a svojski se trudim budem korektna i nikog ne vredjam..a souuuuuu............mogu da uprilice i drugi, ali na njih se ne obraca paznja jel.......

aj ne glupirajse vise, znas i sama kakve si postove pisala, s koliko paznje.. mrzi me sada da trazim i copiram ti...
nisam rekla da pises gluposti... i ajd sad... AUS!smorila si, iskuliraj malo...
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#227: (2008-07-24 13:55)

Od koga li deca nauche da se igraju, kada im mi, svakoga dana, pokazujemo kako ne umemo da se igramo ?????

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
wildone

VIP
#228: (2008-07-24 14:00)
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
unusual

VIP
#229: (2008-07-24 15:04)
wildone: Wild, ja ne mislim da sve sto pisem je glupost, a i ne govorim nigde o onome sto drugi pisu da su gluposti i ako mi se ne dopada.....a da li se foliram jel...necu ti odgovoriti jer bih te slagala, pa tako ti i dalje razmisljaj o meni i mojim postovima, solidarisi se sa tebi dragima sa RC, obrati paznju na druge i uzivaj....a nadaj se da cu biti razlog tvoje srece u petak ako ti je to za srecu potrebno, da mi oprostis ne znam sta bi trebalo, u svakom slucaju na osnovu postova nemozes o nekome suditi, ja pokusavam da koliko mogu a svojski se trudim budem korektna i nikog ne vredjam..a souuuuuu............mogu da uprilice i drugi, ali na njih se ne obraca paznja jel.......

aj ne glupirajse vise, znas i sama kakve si postove pisala, s koliko paznje.. mrzi me sada da trazim i copiram ti...
nisam rekla da pises gluposti... i ajd sad... AUS!smorila si, iskuliraj malo...

You to.......jel zaista mislis da samo ti mozes ono najstrasnije sa tim" britkim jezikom" da nekog ovde "izmarsiras"......e wild, nemoj da se igramo sada..a kopiraj sta hoces bre, bas se ono nerviram jel, sto ti ili bilo ko me nesto"cima" sa .....pises gluposti, ne razumljivo i ostalo, i sama si rekla sa koliko paznje, kada mi je nesto ne interesantno to me ma neinteresuje uopste, a moji postovi su bljak jel a nesto ih citate, smaraju itd......Vreme je da malo neko drugi kulira, ne smara itd..ok sada, ........Pitala si me nesto u proslom postu i na to sam ti napisala ako odgovorim slagacu.bilo tako jel, e sada cu ti isto tako reci da kao prvo nikada ne lazem, ono sto obecam to i ispunim, trpim puno u smislu da me od nebitnih nista ne nervira, ali onoako najiskrenije, kada sve predje granicu, najblaze je da kazem tebi ili kom god AUS,ili Dosta.ili.............
P.S. ako te moji postovi smaraju, nerviraju sta god, skini te naocare da bolje vidis ostale postove, jer cu nedaj Boze primiti "izmedju redova" poruku od tebe da sam ja smarac, neko ko pise glupe, tupe, dosadne.i kave jos postove............malo opsirno a to bi trebalo da znaci da sam vec vise
Zdravo!!!!!!!!

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-07-24 15:06

unusual (female, 34)
unusual

VIP
#230: (2008-07-24 15:04)
DANAI: Pa i nisi rekla nista ruzno, jel sad ok....

Razumele se..pozdrav
unusual (female, 34)
total: 351, displayed: 10, page: first page previous page ... 15 16 17 18 19 20 21 22  23  24 ... next page last page of 36
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis