Romance Cafe forums

All forums

Bože, oprosti im, ne znaju šta rade  

views: 7387, replies: 351
total: 351, displayed: 10, page: first page previous page ... 20 21 22 23 24 25 26 27  28  29 ... next page last page of 36
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-16 20:52
Utovar - istovar

- vash post ne pripada ni jednoj temi, istovarite ga ovde

Zatrpaj-odtrpaj

- zatrpavaj koliko volish (chuvamo ekologiju drugih tema...

A`e sada ... udriii
Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
page: 28
#271: (2008-10-05 03:28)
….motam se ovih nedelja po državnim nadleštvima…

…ah administracijo i bogu si teška….gledam vesele srblje i sa sve onima koje sudba huda primorala da žive sa njima u sudaru sa administracijom…

..novo vreme….moderna administracija…

….šalteri ne postoje…samo mi se u jednoj banci desilo da sam od strane službenika čuo reč šalter, iako u u banci ne postoji nešto što bi ličilo na šalter, bar ne na onaj izvikani socrealistički šalter….

……veliki i svetli uredi….službenici u nizu sa jedne strane stola…..stranke u njima simetričnom nizu…sede !!!....

…računari i mreže sa sve bazama podataka dostupnim na netu piče…al ybg…...popuni formular i s. r. ….i pečat firme….i dalje traju…užas blagi tiha jeza…kraj prve dekade dvadeset prvog veka u bgd….

….i dok stojim u redu u nekom zvučnom, a u suštini potpuno bezvrednom i beznačajnom državnom nadleštvu, …redizajniranom ali bez upotrebne vrednosti, pregazilo ih vreme…atraktivne poslove im preotele neke druge ustanove…ybg viši teološki problem državne uprave….

..i čitam njihovo prethodno rešenje u potpunosti….odbili su moj zahtev zbog nepotpune dokumentacije, bla bla bla….i sad ja čekam da to dopunim…blaah….potpis načenik službe…ime i prezime, akademsko zvanje…naj običnije srpsko ime i prezime…

…ja sam u tom rešenju pročitao samo dispozitiv…letimično….tek sad mu primećujem obrazloženje i detalje forme….blaah…i počinjem da razmišljam o kolegi sa tim običnim srpskim imenom i prezimenom...

….pismen neki čovek mame mi…što jes jes…

…eto zato mi kafka uvek bio i ostao bljak bljak fuj fuj….
ca blues (male, 36)
#272: (2008-10-10 22:43)
... stara drugarica Scarlett O` Hara reche: "O tome cu misliti sutra"...

& neshto joj falilo... Jock...

Do tada... i Ret Batlera...

... doci cu ti u snovima...

... & znam shta sam radila proshlog leta...
MiniMaus (female, 35)
... produzhi dalje... :]
JEJICA

VIP
#273: (2008-10-11 00:07)
Bozze, oprosti im, ne znaju shta rade... kaze mi moj muz tako, a ja vam zemske oprastam sve...
P.s. bicete i vi Jopet trudne, dabogda... e a ondaaaaaa
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
Vronsky

VIP
#274: (2008-10-11 10:19)
Pogled na svet zavisi od perspektive, zar ne ...

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#275: (2008-10-11 20:54)
Molicu fino...bez naglih okreta. Ohoho!
ja pa opet ja (female, 38)
Nema
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#276: (2008-10-11 23:42)
... oprosticu vam sve... ipak sam ja Supermen...
MiniMaus (female, 35)
#277: (2008-10-16 15:12)
“(…) u mene se uvlachi sumnja da li cu ja ikada otici, pitam se koliko ce dugo moje telo moci da prezhivi. Ne dugo, ne dugo, ja se nadam. Zadnje misli mi padaju na pamet.
S uzdahom zatvaram vrata.
Umiruci, verovatno mnogo godina pre nego shto se idiotski mehanizam mog tela konachno preda, shaputjem sebi i cutljivim licima u hodniku. ‘’barem sam siguran da sad znam istinu.’’
Za one koji u to sumnjaju – ovo je ljubavna pricha.
Ona je zavrshena.
Drugi ce mozda biti srecniji.
Zhelim im svako dobro.

P.S.

‘’Postoji jedan unutrashnji pejzazh, reljef nashe dushe, za njegovim obrisima tragamo chitavog zhivota.
Oni koji su dovoljno srecni da uspeju da ga nadju, razliju se kao voda preko kamena po njegovim fluidnim konturama, i na sigurnom su.’’

Josephine Hart, Damage
MilenicaM (female, 28)
negde...
#278: (2008-10-16 15:26)
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#279: (2008-10-16 15:32)
... paz` tipa desno... Deluje k`o da ne dishe vec par minuta... Klinichki mrtav...
MiniMaus (female, 35)
#280: (2008-10-16 15:44)
ma, ni ona ne dishe da joj ne ispadne novac. peva sa pola snage. ha ha
MilenicaM (female, 28)
negde...
total: 351, displayed: 10, page: first page previous page ... 20 21 22 23 24 25 26 27  28  29 ... next page last page of 36
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis