Romance Cafe forums

All forums

Šta (ko) je uopšte naj frajer na " R.C."?  

views: 2838, replies: 89
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
unusual

VIP
#1: 2008-07-22 13:56
Šta (ko) je uopšte naj frajer na " R.C."?
Vidim da su "oni" naj frajeri izgleda po misljenju pojedinih upravo sa ovih "R.C." prostora, tako da ce titulu za"naj" Vam frajera na "R.C." ...laskavo sa sve lentom jel, "poneti" KO?
unusual (female, 34)
" I love Asnieres"
page: 5
DANAI

VIP
#41: (2008-07-25 13:25)
Šta (ko) je uopšte naj frajer na
....e, sad me rastuzi , ni sapun da ti daju, dicesh taki smrdljiv medj OVOLIKE frajere...
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#42: (2008-07-25 13:44)
Pa nema veze,frajerima smrdim,al' ženkama mirišem,jer spavam sa mamom i tatom,a tata svako veče priziva rode sa mamom,kao žao im da jedinac ostanem u njih... Kad završe oni se brišu o' moj jorgan,tako da sam uvek namirisan ARMANI'EBOM,a to nije tol'ko smrdljivo,čak naprotiv kako u recenziji s početka i navedoh...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
unusual

VIP
#43: (2008-07-25 13:48)
prestani vise , pa ti si ali "lud"..
unusual (female, 34)
" I love Asnieres"
#44: (2008-07-25 13:55)
Pa nisam ja još ni da onanišem počeo,a tatu ne mogu da odvratim od mame,mada je komšinica mlađa 20 godina,a nema oca... Ne vredi tata voli mamu,a meni zabranio da učestvujem dok oni to rade,kaže nemoj ni pokušavati suši ti se kičma u suprotnom... A baš me napale,'aja mi otpadaju,naročito kada keva kuka da nema para za čepiće,a on kaže bolje je klistiranje... Pitao sam učiteljicu šta je to klistiranje,a ona me pitala čime tata klistira i kada sam joj opisao,pitala me za adresu i zvala tatu n a roditeljski u kotlarnicu škole kad smo se raspustili... Tata mi rekao posle da više nikada neću ponavljati 4 razred...
NeronChe (male, 44)
DANAI

VIP
#45: (2008-07-25 13:57)
@Neron

A, kako ostala familija....
DANAI (female, 38)
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2008-07-25 14:03)
Imam čiču Bobana,svira violinu,tatin brat od rođene kevine babe...

NeronChe (male, 44)
DANAI

VIP
#47: (2008-07-25 14:10)
AJDE....a sa mamine strane...

Updated 1 time(s), Last update (DANAI) 2008-07-25 14:10

DANAI (female, 38)
#48: (2008-07-25 14:13)
Sa mamine strane imam samo vruće i vlažno dupe koje mi uvaljuje kada tata prestane da je čupa za kosu i jaše i kada zaspi uz blago hrkanje... Navikla da me tako greje,roditelj je roditelj i u krevetu...
NeronChe (male, 44)
DANAI

VIP
#49: (2008-07-25 14:17)
E, mislis svi to imaju, ti si bre srecan mali decak,sa srecnim detinjstvom, mama, tata, familija, violine, tece, nema trzavica....blago tebi, i, ima da porastes u frajera i po...ja kad ti kaem
DANAI (female, 38)
unusual

VIP
#50: (2008-07-25 14:18)
ucuti vuse sa sve familijom....
unusual (female, 34)
" I love Asnieres"
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis