Romance Cafe forums

All forums

beogradjani ili provincijalci  

views: 8367, replies: 288
total: 288, displayed: 10, page: first page previous page ... 12 13 14 15 16 17 18 19  20  21 ... next page last page of 29
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-26 18:31
sta mislite?ima li granice ili je to samo ...............
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
page: 20
romance-cafe

moderator
#191: (2008-08-16 21:31)
Dream Raider: Winy ,

lepo je videti prefinjeni vokabular prestonice.

Moratjesh ipak da mi ne uzmesh za zlo shto ja, koji nisam iz prestonice, ne umem da ti odgovorim istom merom.

U mom vilajetu takvim se vokabularom sluzze osobe koje su tri lestvice ispod obichnog plebsa i koje se bavi najstarijim zanatom.

Sretja, ovde sem tebe nema takvih, te tje nam zabava i prijatno druzzenje potrajati , a da pri tom netjemo obratjati pazznju na tvoje prisustvo.

Stanislave, preterano ...

Jedva ste docekali, skotovi jedni provincijski :D Kada neko napravi sudar, nije kriv auto, nego onaj ko vozi, a voze ga razni likovi

Mada, opet kada pogledam najvece psovace na forumu, moram da priznam da su mi sve komsije Da li je to znak da su samo liberalniji ili je stvarno u Beogradu predominantan jezik ulice. I ja psujem kao lood, ali samo kada vozim - onda me svi nerviraju
romance-cafe (female, 34)
#192: (2008-08-16 21:55)
Mi shabani josh uvek imamo dlake na jeziku...

...divni smo...

Nightingale (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
wildone

VIP
#193: (2008-08-16 22:06)
Dlakavi ili ne, od shabana u cetvrtak nije moglo da se dodje do centra, a ni oko centra nije funkcionisalo bas najbolje... super je sve to, rezervisti, protest, strajk, sve.. al' sto BRE svi u Beograd! Hijerarhija ne postoji u manjim selima od Bgd-a, ono predsednik mesne zajednice, opstine, vojni odbor, GINA... zahtevi, molbe, ili jos bolje predstavnici odredjenih grupa nezadovoljnih ljudi? sve u svemu, ajd nesto mimo centra, na +40... samo cekam kad ce baba sere Beograda i okolnih sela da pocnu da se zale: ko je s.. pored rupe?
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#194: (2008-08-17 01:00)
romance-cafe:
Dream Raider: Winy ,

lepo je videti prefinjeni vokabular prestonice.

Moratjesh ipak da mi ne uzmesh za zlo shto ja, koji nisam iz prestonice, ne umem da ti odgovorim istom merom.

U mom vilajetu takvim se vokabularom sluzze osobe koje su tri lestvice ispod obichnog plebsa i koje se bavi najstarijim zanatom.

Sretja, ovde sem tebe nema takvih, te tje nam zabava i prijatno druzzenje potrajati , a da pri tom netjemo obratjati pazznju na tvoje prisustvo.

Stanislave, preterano ...

Jedva ste docekali, skotovi jedni provincijski :D Kada neko napravi sudar, nije kriv auto, nego onaj ko vozi, a voze ga razni likovi

Mada, opet kada pogledam najvece psovace na forumu, moram da priznam da su mi sve komsije Da li je to znak da su samo liberalniji ili je stvarno u Beogradu predominantan jezik ulice. I ja psujem kao lood, ali samo kada vozim - onda me svi nerviraju

"Da se ja pitam ja bih proterao autobus ovuda!"

Niko nije kriv dok sudski veshtak neda svoju procenu.

Ti gazda , umesto da me pohvalish zbog odmerenosti u liku i delu, nagradish dozzivotnim VIP-om umesto spomenice iz 2000., ti drvlje i kamenje po etabliranim tekovinama provincijskog nachina zzivota i samopregornog rada.

"To su pravi Beogradjani, fini ljudi, nisu za rudnik."

umesto zakljuchka gazda:

"U mom, zavicaju...zaudaraju svinjci, blato je do kolena i seljaci se bodu nozevima! SVE MI DIRAJ SAMO ZAVICAJ NEMOJ, RUMENKA!"

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-08-17 01:02

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#195: (2008-08-17 10:58)
HEJ SALASHI NA SEVERU BACHKE...
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#196: (2008-08-17 14:11)

INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
gollubiccca
#197: (2008-08-17 21:56)
sto izbrisa broj-bar da pomognemo choveku.....so da ne..........

Updated 1 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-08-17 21:57

gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#198: (2008-08-17 21:59)
pa pozovi policajca i KVIT
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
gollubiccca
#199: (2008-08-17 22:01)
pomozi mi..........imas iskustva....mislim u ovakvim zahtevima-odmah si znala kako -kako on rece........i kvit,jel tako bese?

Updated 2 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-08-17 22:06

gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#200: (2008-08-17 22:07)
ja? sa odbeglim stanarima !? jok ja...nemam tih problema, mislim stanova za izdavanje.... e sad ako ti zatreba neki savet na temu sex na bezbroj nachina ili kako se zadovoljiti i malim tu cu ti rado dati savet..
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
total: 288, displayed: 10, page: first page previous page ... 12 13 14 15 16 17 18 19  20  21 ... next page last page of 29
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis