Romance Cafe forums

All forums

Alfa mužjak vs Mastif  

views: 3839, replies: 151
total: 151, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 16
Post #1, page: 1
#1: 2008-08-12 20:53
Alfa mužjak vs Mastif
On je glavni dasa u kraju. Njegove želje su usmerene ka svim ženkama iz ulice a i šire. Kada dostigne određenu fizičku zrelost i počne harati svojim feromonima unaokolo sebi daje epitet Alfa mužjaka.

A pozadina svega je ozbiljan psihološki poremećaj ličnosti. Večiti dečak zarobljen u telu odraslog čoveka koji pati. Neispunjeni dečački sni koji nikada ne mogu biti ono što bi bili da su na vreme proživljeni.

I negde u svemu tome pojavljuje se ključni činilac - Ženka! Mnogo njih... toliko mnogo njih da se počinju deliti po nijansama, a prelazi postaju sve neprimetniji... I na kraju nije ni bitno.. bitna je ona njena suštinska bit, ono što jeste svaka od njih - Ženka.

Trgovina emocijama počinje biti jedina suština njegovog bivstvovanja. I na njegovom tasu uvek je više, jače. Postaje gramzivi starac koji svoju polnu nemoć nadoknađuje neiskustvom mladih ovčica zalutalih u njegov čopor.

Šta je pitanje.... Da li ih mi stvaramo ili im aminujemo svesno postojanje? Da li ih opravdavamo ili sebično koristimo postojanje istih zarad mrvice privida ljubavi?
Znate li ih.. prepoznajete? Koliko ste u životu Ženka, a koliko Žena? Voljena, cenjena, željena?

Mastif je pas... da se razumemo.
kisna glista (female, 29)
Smile...
page: 6
#51: (2008-08-14 18:00)
Alfa mužjak vs Mastif
Posebno u =nekretninama,karticama,novcaniku...pre svega treba obratiti paznju prevashodno na ove stavke da bi muzjak mogao da ponosno "ponese" naziv istog...jer bez svega toga...nema ni muzjaka...jel..ili gresim?
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
gagic

VIP
#52: (2008-08-14 18:04)
Alfa mužjak vs Mastif
zvala si me?
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#53: (2008-08-14 18:07)
Alfa mužjak vs Mastif
Nightingale:
Gandalf: ...jedan moj prijatelj kaze...brate,sto bi ja voleo da sam baboon bar jednu noc...sto,pitam...pa brate,ima po 5-6 zenki na noc...

Taj tvoj ortak je ochigledno propushtao sve Opstanke kad je bilo klinaC...koliko ja znam, babooni se ne pare nocu...

tako je, ne pare se notju vetj kad` god otju
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#54: (2008-08-14 18:10)
Alfa mužjak vs Mastif
Sam si se pozvao...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#55: (2008-08-14 18:15)
Alfa mužjak vs Mastif
Ne, nisam

Survival mi bila omiljena serija + David Belamy ...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Please note: VIP members do not see advertising
#56: (2008-08-14 18:16)
Alfa mužjak vs Mastif
Dream...sada jesi...a malopre sam napisala Gagiju na njegovo-zvala si me-..da se sam pozvao... (nego si utrcao u medjuvremenu,pa je "licilo" da sam tebi napisala)
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#57: (2008-08-14 18:27)
Alfa mužjak vs Mastif
Dream Raider: Ne, nisam

Survival mi bila omiljena serija + David Belamy ...

E vidish, meni su baboonchici ostali u secanju kao stvorenjCa koja traze shto tanju granu na vrhovima drveca da ih ne bi dohvatio zLi leopard...ili Kaa, ako dobro pamtim...

P.S. A mozda su se ipak parili...iz straha...

Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#58: (2008-08-14 18:28)
Alfa mužjak vs Mastif
Ma Alfa je dobra samo ako je marka automobila. U svakom drugom slučaju preferiram baboone.

Updated 1 time(s), Last update (kisna glista) 2008-08-14 18:31

kisna glista (female, 29)
Smile...
#59: (2008-08-14 18:36)
Alfa mužjak vs Mastif
Zar poenta priche nije da je babOOn u stvari Alfa?

Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
NENA412
#60: (2008-08-14 19:45)
Alfa mužjak vs Mastif
neka Alfa ipak bude Romeo....ahhh Romeo
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
total: 151, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 16
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis