Romance Cafe forums

All forums

Alfa mužjak vs Mastif  

views: 3830, replies: 151
total: 151, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 16
Post #1, page: 1
#1: 2008-08-12 20:53
Alfa mužjak vs Mastif
On je glavni dasa u kraju. Njegove želje su usmerene ka svim ženkama iz ulice a i šire. Kada dostigne određenu fizičku zrelost i počne harati svojim feromonima unaokolo sebi daje epitet Alfa mužjaka.

A pozadina svega je ozbiljan psihološki poremećaj ličnosti. Večiti dečak zarobljen u telu odraslog čoveka koji pati. Neispunjeni dečački sni koji nikada ne mogu biti ono što bi bili da su na vreme proživljeni.

I negde u svemu tome pojavljuje se ključni činilac - Ženka! Mnogo njih... toliko mnogo njih da se počinju deliti po nijansama, a prelazi postaju sve neprimetniji... I na kraju nije ni bitno.. bitna je ona njena suštinska bit, ono što jeste svaka od njih - Ženka.

Trgovina emocijama počinje biti jedina suština njegovog bivstvovanja. I na njegovom tasu uvek je više, jače. Postaje gramzivi starac koji svoju polnu nemoć nadoknađuje neiskustvom mladih ovčica zalutalih u njegov čopor.

Šta je pitanje.... Da li ih mi stvaramo ili im aminujemo svesno postojanje? Da li ih opravdavamo ili sebično koristimo postojanje istih zarad mrvice privida ljubavi?
Znate li ih.. prepoznajete? Koliko ste u životu Ženka, a koliko Žena? Voljena, cenjena, željena?

Mastif je pas... da se razumemo.
kisna glista (female, 29)
Smile...
page: 8
#71: (2008-08-15 11:13)
Alfa mužjak vs Mastif
Znachi; moralno - politichki nepodoban ??!?!??!

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#72: (2008-08-15 11:22)
Alfa mužjak vs Mastif
....al alfovski....ybg...
ca blues (male, 36)
unusual

VIP
#73: (2008-08-15 12:05)
Alfa mužjak vs Mastif

A jel to ON mozda .mislim taj Alfa

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-08-15 12:06

unusual (female, 34)
#74: (2008-08-17 23:11)
Alo, Alfa zove Omegu
Pre nekoliko godina, sasvim sluchajno, bila sam kolateralna sheta u naletu neobuzdanog muzhjaka. (Na kraju krajeva, ko mi je kriv shto se nadjoh na putu).

Dodushe, nije bio Mastif vec pas lutalica u punoj snazi, koji me je, trcheci za zhenkom, svom zhestinom, udario u list leve noge u raskoroku, i pokosio…. Fuijuuu! Poletela sam u vazduh i tresnula na beton. Neki drugi muzhjak, fino vaspitan primerak homosapiensa, pomogao mi je da ustanem.

Dakle, u jednom trenutku, dok muzhjak lovi zhenku, brishu se sve razlike izmedju choveka i chovekolikog, a ubedljivo na prvo mesto izbija jedna od slichnosti – zadovoljavanje seksualnih nagona.
Hm…
Mozda, bash zato priznajemo postojanje Alfa primeraka, a pripadnice zhenskog pola koje padaju na tu ‘’vrstu’’ samo uchvrshcuju njihove pozicije.
A oni? Ne pamte nijednu. Samo ‘’udaraju recke’’ jer im ni brojanje nije jacha strana. Jedino im ide prekrshtanje pete preko chetvrte. I tako…

P.S.
A ono o ‘trgovini emocijama’!?
I dok lupish dlanom o dlan, ako je bogat, trgovina dobro ide, ona putuje po svetu, a on sedi u ‘’sobi sa pogledom na sat’’ koji otkucava sedamdesetu.
Divan par.
MilenicaM (female, 28)
negde...
#75: (2008-08-17 23:15)
Alfa mužjak vs Mastif
Nego...jel bilo sexa il ti samo lomili listove?
MegaSkot (male, 31)
Mae govannen, mellon! Elen síla lúmenn’ omentielvo
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2008-08-18 12:39)
Alfa mužjak vs Mastif
nisam stigla da ispratim da li je pseto uspelo da stigne zhenku. boleo me je kuk.

P.S.

ovo je, stvarno, pricha o psu bez pedigrea.
MilenicaM (female, 28)
negde...
gagic

VIP
#77: (2008-08-18 14:24)
Alfa mužjak vs Mastif
@MM

fino vaspitan primerak homosapiensa

ma da li je bilo sexa izmedju vas dvoje?

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
unusual

VIP
#78: (2008-08-18 17:33)
Alfa mužjak vs Mastif
@ kisna glista
"Šta je pitanje.... Da li ih mi stvaramo ili im aminujemo svesno postojanje? Da li ih opravdavamo ili sebično koristimo postojanje istih zarad mrvice privida ljubavi?
Znate li ih.. prepoznajete? Koliko ste u životu Ženka, a koliko Žena? Voljena, cenjena, željena?"

Ako vec hocemo iskreno, zene ih stvaraju i naravno prihvataju njihovo postojanje! Ne bi u tom "svom bitisanju" bili takvi kako ih dozivljavamo da im same nismo dozvolile da se tako ponasaju i izgrade svoj"Alfa" epitet!
Naprotiv, protiv takvih muskaraca nemam nista, i glupo je uopste komentarisati da smo mi njihove "zrtve, ovce zalutale u njihova stada,mlade zene sa starcima u poznim pedesetim, sezdesetim,sedamdesetim koji gledaju u sat" a za sve to vreme koliko njihov sat otkucava..tako im se sa kreditnih kartica smanjuje bilaans po razno raznim soping centrima, juvelirnicama itd......da ne govorim o mnogo krupnijim detaljima druzenja sa istim!
Naravno da su prepoznatljivi, i bas mi je drago kada prepoznam takve ili ih pak sretnem, BRAVO za njih! U zivotu smo zenka ili zena onoliko koliko to same hocemo, isto tako smo cenjene, zeljenje i voljene onoliko koliko same to zelimo i hocemo! U svakom slucaju kako su oni izgradili staus"Alfa", tako svaka od nas moze da izgradi staus normalne, pametne,objektivne, racionalne zene i samim tim se nece osecati kao zenka, vec kao zena! Cenjena bi po svim normalnim kodeksima trebala da bude i postovana naravno, e sada koliko voljena i zeljena je pitanje i drugih parametara! Svakoj zeni na izbor da li zeli da bude zenka jednog Alfe, sto otprilike nije tako lose, da je drugacije ne bismo o njima polemisali......ako se neko tako dobro oseca,mislim na zenu.....njen izbor i nista protiv nemam kao ni protiv "Alfa"....i ne bih ih bas nazvala" muzijacima".......vise su oni od toga.......a stvorile ih upravo mi, zene..
unusual (female, 34)
#79: (2008-08-18 22:23)
Alfa mužjak vs Mastif
...ccccc...da nije vas žena svet bi se srušio...beš mi mater....
ca blues (male, 36)
wildone

VIP
#80: (2008-08-18 22:24)
Alfa mužjak vs Mastif
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
total: 151, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 16
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis