Pre nekoliko godina, sasvim sluchajno, bila sam kolateralna sheta u naletu neobuzdanog muzhjaka. (Na kraju krajeva, ko mi je kriv shto se nadjoh na putu).
Dodushe, nije bio Mastif vec pas lutalica u punoj snazi, koji me je, trcheci za zhenkom, svom zhestinom, udario u list leve noge u raskoroku, i pokosio…. Fuijuuu! Poletela sam u vazduh i tresnula na beton. Neki drugi muzhjak, fino vaspitan primerak homosapiensa, pomogao mi je da ustanem.
Dakle, u jednom trenutku, dok muzhjak lovi zhenku, brishu se sve razlike izmedju choveka i chovekolikog, a ubedljivo na prvo mesto izbija jedna od slichnosti – zadovoljavanje seksualnih nagona.
Hm…
Mozda, bash zato priznajemo postojanje Alfa primeraka, a pripadnice zhenskog pola koje padaju na tu ‘’vrstu’’ samo uchvrshcuju njihove pozicije.
A oni? Ne pamte nijednu. Samo ‘’udaraju recke’’ jer im ni brojanje nije jacha strana. Jedino im ide prekrshtanje pete preko chetvrte. I tako…
P.S.
A ono o ‘trgovini emocijama’!?
I dok lupish dlanom o dlan, ako je bogat, trgovina dobro ide, ona putuje po svetu, a on sedi u ‘’sobi sa pogledom na sat’’ koji otkucava sedamdesetu.
Divan par.