verujem da i vi, kao i ja, nekada ne razumete otpevane reci, i otpevate to na neki svoj nacin, koji verovatno nema nikakvog smisla sa temom pesme, ali tako je kako je. Ajde, maznula sam temu
"A sta da radim kad odu prijatelji moji, kad ode devojka na koNju uuu bacam oci... "
original:
"A sta da radim kad odu prijatelji moji, kad ode devojka na koJu uuu bacam oci... "
"pratim te ko fudbal, jer ti si moja sudba..."
original: " pratim te ko udba, jer ti si moja sudba, ti si jedno cudo bebi blu"
Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete!\
Hop, mala, bosonoga, kako živiš bez onoga. Sladak šećer, hladna voda, hajde, mala, sad je zgoda.
Vetar ljulja čamac, riba trza mamac, a obalom cura šeta, pecanje ometa!
Od ljubavi tvoje dobio sam zrno, jer znam da si drugog volela "na crno"! Sa mnom nema cile-mile, što na um, to na drum, ali s tobom ću polako - cogito ergo sum!
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
Ja se izvinjavam ako sam promashila temu, al' sam se setila jedne novije pesme koju sam bila prinudjena da slusham na relaciji Grdelica - Beograd. Nismo samo nju slushali ali... izmedju ostalog... A da ja kazhem o kojoj se pesmi radi "baja - zapisano je u vremenu"... I nisam mogla a da ne primetim kako je text bizaran i nema veze s mozgom! O chemu on peva?? On voli nju, ona voli njega al' eto... oni ne mogu biti zajedno! A shoooo bre? De je tu logika...? msm... stvarno...
Zapisano je u vremenu kakva je to ljubav bila kamo srece za nas dvoje kad bi se nekom ponovila
Zapisano je u vremenu da se secam, da se secas rekla si mi, volecu te doveka a ja tebi, nemoj da me cekas
Zazmuri, broj do sto, to bice dovoljno da probam nekako da odem bezbolno ja necu voleti posle tebe ni u snu zapisano je u vremenu
Zapisano je u vremenu da smo mnogo jaki bili a gde bi nam bio kraj jos da smo se za ljubav borili
Zapisano je u vremenu plakala si, i ja s tobom i na kraju, kad si rekla volim te teska srca rekao sam zbogom ............................................eo pesme...
@blaki ne razumes probletatiku radi se o ljubavi koja je nekad bila....nesto specijalno, divno, krasno... but jebiga, nije sudjeno i tako to. I pazi sad zaplet, on seca kako je bilo.. i tako... jes' dobra...
Da se vratim na temu
"Bilesi da si nakon svega u nase snove dovela njega bilesi da ti se bas dopada nacin na koji propadam"
(bila si da si nakon svega, i kako ni jedno nema smisla, i dalje pevam bila si da si ...)
"A ne mislim da pijem ja to ne smijem ja potpuno trijezan umirem"
***(ja ne mislim HUD?? da pijem... sta mi je to znacilo, na'am pojma
Ostala je knjiga sa par neprocitanih strana i neke stvarcice od Herendi porcelana *** (ja pevala od herende i porcelana)
jedan pulover u kom si bila i ostala je ploca Best of Ry Cooder ***(bester kraj fruder
i fina mala plava kutijica za puder i ja sam te ostao zeljan dok me bude, moja mila