Romance Cafe forums

All forums

O Maji i svim "Majama"  

views: 2401, replies: 109 LOCKED
total: 109, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
wildone

VIP
#1: 2008-08-28 14:00
O Maji i svim "Majama"
smoriste s Majom.
Hajde, sve teme su upropastene, izmisljenom ili zamisljenom Majom, Anom, Sanjom, sta god...
izvol'te mesto za vase fantazije, dijagnoze i slicno.

Wild....famozna Maja je definitivno izmisljena...
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
page: 2
unusual

VIP
#11: (2008-08-28 14:44)
O Maji i svim
ma pozeljna si breeeeeeeee
Nemoj sad tako....neg mislim nemo svoj slucaj sa "prijemnim " da poistovecujes sa ostalima...vis na primer KOlezu krcmara....o Ceki pa nisi ti dotle bre dosla.Neg ti lepo odmaraj i ete nas tamo negde na babine...da vidimo tog
unusual (female, 34)
unusual

VIP
#12: (2008-08-28 14:47)
O Maji i svim
Kako nema, evo mene" boli" sad trepavica... , i nema dezurni za to....e nisi ti napravio dobru raspodelu, ili da prosirimo na "Urgentno".to je ono za hitne i ne vec navedene ti slucajeve i odeljenja
unusual (female, 34)
ceca1978
#13: (2008-08-28 14:51)
Pazi kad sam znala
A- jeeeeeee
Tačno sam znala da sam dovoljno "prijemna" ( čitaj blesaFa )

Za babine je još prerano, ček, polako...
Bitno da ste me primili medj' pametne

Kolezu Krčmara nemo da je neko dir'o, čujem da ima odličnu brlju ispod tezge. SAmo za prijatelje na prijemnom

A Vi, uvaženi kolega Neronche, nemojte širiti delatnost klinike bespotrebno. SAmo psihijatrija, odeljenja od a do beskonačno. Inače će doktori drugih specijalnosti primati platu džabe i sedeti besposleni. Pa, pomislite samo kako će se to odraziti na finansijsku konstrukciju ove neophodne ustanove!!!!!
Mis'im stvaaaaarno
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
krchmar
#14: (2008-08-28 15:05)
super tema!
" izvol'te mesto za vase fantazije, dijagnoze i slicno. "

koliko je malo potrebno dokonim ljudima da se uloguju na sajt i polemisu o tudjim izmisljenim zivotima. prosto da se upitas dal' imaju svoje. coravi od monitora,sa ispucalim jagodicama od kuckanja i Vujaklijom pored sebe ne bi li ovde prosuli koju pametnu,radite li josh nesto i kad bre?

i Maja i bilo koja navedena su za vas takve premija. sad uzdravlje,odoh da dremnem,kisa pada,praznik je...dan za uzivanje! sto bih i nekom od vas preporucio

ovisnicima je ipak glupo da preporucujem.

i veliiiiiiki pozdrav od Maje,da ne zaboravim.
krchmar is no longer member of Romance Cafe
unusual

VIP
#15: (2008-08-28 15:13)
O Maji i svim
@ KRCMAR.....
"koliko je malo potrebno dokonim ljudima da se uloguju na sajt i polemisu o tudjim izmisljenim zivotima. prosto da se upitas dal' imaju svoje. coravi od monitora,sa ispucalim jagodicama od kuckanja i Vujaklijom pored sebe ne bi li ovde prosuli koju pametnu,radite li josh nesto i kad bre?"

Radimo mi svasta sve ovako "coravi od monitora, sa ispucalim jagodicama na prsticima, za Vujaklijama" i jos po necim..eh samo da znas sta jos , al vidis KOlega mi se ne bavimo fantaziranjem, odavno smo mi to prevazisli, ne na forumu, nego bilo je dana za to kada smo bili uzrasta zabavista recimo......
Ajd ti samo odmaraj.....pa da i mi odmorimo i predahnemo.......btw..."nemo Maju da zaboravis da zagrlis".....ups kad zagrlis jastuk
unusual (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
gagic

VIP
#16: (2008-08-28 15:13)
O Maji i svim
krchmar: " izvol'te mesto za vase fantazije, dijagnoze i slicno. "

koliko je malo potrebno dokonim ljudima da se uloguju na sajt i polemisu o tudjim izmisljenim zivotima. prosto da se upitas dal' imaju svoje. coravi od monitora,sa ispucalim jagodicama od kuckanja i Vujaklijom pored sebe ne bi li ovde prosuli koju pametnu,radite li josh nesto i kad bre?

i Maja i bilo koja navedena su za vas takve premija. sad uzdravlje,odoh da dremnem,kisa pada,praznik je...dan za uzivanje! sto bih i nekom od vas preporucio

sad ukapirah..ti bi stvarno voleo da imas takvu neku Maju koja te maltretira

Updated 1 time(s), Last update (gagic) 2008-08-28 15:16

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
unusual

VIP
#17: (2008-08-28 15:23)
O Maji i svim
e Koleza Gagicu" svaka ti se pozlatila"...rec upucena KOlzi nam Krcmaru........pst spava, nemo da se vrne...
unusual (female, 34)
#18: (2008-08-28 15:31)
My name is Maja :D
... I ja sam nechija Maja... xa...
MiniMaus (female, 34)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
maski

VIP
#19: (2008-08-28 15:43)
O Maji i svim
..i ja sam nechija maj(k)a... xa ....
maski (male, 38)
Gandalf

VIP
#20: (2008-08-28 16:03)
super tema!
krchmar: " izvol'te mesto za vase fantazije, dijagnoze i slicno. "

...batice...sam si kriv...ne vadis Maju iz usta i jebes nas ovde sve redom...a treba obrnuto...da nju jebes i da ga ne vadis iz njezinih usta...posle se cudis reakcije,nas dokonih domacica...jbg...
...ili da ti prevedem...treba sa njom da provodis vreme i budes srecan,zivis zivot...umesto sto ovde gubis vreme...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
total: 109, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis