Romance Cafe forums

All forums

O Maji i svim "Majama"  

views: 2405, replies: 109 LOCKED
total: 109, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
wildone

VIP
#1: 2008-08-28 14:00
O Maji i svim "Majama"
smoriste s Majom.
Hajde, sve teme su upropastene, izmisljenom ili zamisljenom Majom, Anom, Sanjom, sta god...
izvol'te mesto za vase fantazije, dijagnoze i slicno.

Wild....famozna Maja je definitivno izmisljena...
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
page: 3
maski

VIP
#21: (2008-08-28 16:08)
O Maji i svim
jeste, jeste!

a mogao bi da pokazzesh da nisi negativac u ovoj prichi pa da dash i nama malo da jebemo maju a ti ga drzzi u ustima. pokazzi kako si shirok u sVatanjima i plemenit u duPhu.
maski (male, 38)
wildone

VIP
#22: (2008-08-28 17:56)
O Maji i svim
svi oni imaju svoje Maje, a mi nekog Pavu...samo ne pravimu sprdju s tim, jer samim tim sto za njih ima mesta u nama, cini ih posebnim....Ako su posebni to zahteva intimnost, a intima neće pozornicu. Ovde imamo potrebu pojedinca da svoju intimu demonstrira.

Otuda dragi krchmaru, celokupna reakcija na tvoju, nazovi ljubav prema Maji, prema samoj Maji i svemu sto se desilo "otkad Maje nema" Pitam se sta ce biti kad se Maja vrati, ko ce nas obavestavati o razvoju situacije:
@krchmar: koliko je malo potrebno dokonim ljudima da se uloguju na sajt i polemisu o tudjim izmisljenim zivotima. prosto da se upitas dal' imaju svoje

Updated 1 time(s), Last update (wildone) 2008-08-28 17:58

wildone (female, 34)
unusual

VIP
#23: (2008-08-28 18:10)
O Maji i svim
e tako Wild neka si mu rekla e bas
unusual (female, 34)
maski

VIP
#24: (2008-08-28 18:30)
O Maji i svim
...ma hajte molim vas! svakoj javnoj ljubavi imam pravo da razmeshtam crevca po volji i inspiraciji....chim je javna, ponudjena je na izvolte.

fala
maski (male, 38)
unusual

VIP
#25: (2008-08-28 18:41)
O Maji i svim
Pa pravo da vi kazem, mislim da ce ovo biti najbolja tema skorije postavljena.....dade nam KOleza krcmar, razne inspiracije
E necu o svojoj ljubavi javno da pricam uopste et, a bas sam tela
unusual (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
maski

VIP
#26: (2008-08-28 18:42)
O Maji i svim
kad si pussy... vidi se iz shatla.
maski (male, 38)
wildone

VIP
#27: (2008-08-28 20:38)
O Maji i svim
bas! ja da imam o cemu da pisem, pisala bih, ne bih napadala muchenog krchmara...mi njemu ustvari zavidimo
wildone (female, 34)
krchmar
#28: (2008-08-28 21:00)
O Maji i svim
maski: jeste, jeste!

a mogao bi da pokazzesh da nisi negativac u ovoj prichi pa da dash i nama malo da jebemo maju a ti ga drzzi u ustima. pokazzi kako si shirok u sVatanjima i plemenit u duPhu.

ja negativac nisam,kera ne bi ubio u zivotu,cak sta vise,pre cu sleteti s puta nego da ga i zgazim, nisam isfrustriran ko ti (ovu rec sam nasao na netu). vidim da ti nesto fali...mnogo si mi nervozna ovih dana. al neces to dobiti od nas,jer Maja i da hoce trojku,ne bismo sa tobom,ruznjikava si mi nekako.

i batali te forice duphu i slicno,ne prilici ti godinama.
krchmar is no longer member of Romance Cafe
unusual

VIP
#29: (2008-08-28 21:23)
O Maji i svim
Os da turis tu sliku jedared da vidimo to zmijjjsko telo i tu lepotu na koju Maja pada kad se iz "komsiluka"vrati......*ebote sta ujedas i napadas ovde zenski rod.....jel to Maja "opet nedaje"....a , pa ja kad si polupo sve a ona u strahu opet utekla kod komsije u krilo
unusual (female, 34)
gagic

VIP
#30: (2008-08-28 21:24)
O Maji i svim
ma nije valjda to uradEla
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
total: 109, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis