Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 4441, replies: 110
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
Gandalf

VIP
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 4
#31: (2008-09-13 07:47)
Pecen si!..Poceo si da se mazis!...swatko i tome slicno...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#32: (2008-09-13 12:33)
Ma jok , vidiš koliko je sati bilo,a tad je više majmuna nego ljudi,pa i vokabular majmunski... A nekad i ja umem da budem nežan... Odoh da nastavim da spavam,idealno vreme da odbolujem sinoćnje pivo...
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
ferlajt

VIP
#33: (2008-09-15 19:12)
...nepodnosljivo je. ..ajd sto sam smrznut ko pingvin,jer vec dva dana sipi onako kako ne volim...al bre.zar ne vazi vise ono..3puta,...i kad je dobro i kad je loshe...
prvo me rano jutros probudio smrad iz rodjenog kupatila. ..reko nije valjda baba ?nije baba spava kraj mene...rekoh neko mi sere van sholje u rodjenom stanu???? odem....kad odozgo...ma znas vec.. ..ustaj,navrat nanos.. i sve sto ide u foklorni obicaj solitera.....krenemo da funcionisemo po stanu,baba se spremi...krene,evo je zove...sta je bilo...nece lijana da joj upali...e jbga...cek idem po moje kljuceve od lijane...odvezem..uguravamo se na brzinu...nesto joj torba zapinje kod vrata...idi bre baba ....naravno isposvadjamo se onako usput...odvezem nju,pa sebe do one sisate koja me danima ukljucuje u struju..ne bi li se vrat pokrenuo...sednem...nesto mi dugo...posle pola sata shvatim da mi stavila neki pogresan nivo,....izgorelo me kolko je peckalo...e da majmunica nema onakve sise,ko sto ima ispod onog belog mantila,svasta bi joj rekao...jedva se nekako obucem,sve kao nije mi nista....ona trepce...ja se kao smeskam,a mislim kako bi zagnjurio glavu u onaj njen deholte...u to zvoni telefon...baba kaze da joj nema novcanika...tamo je malo vise love...ostavio i ja da mi zavrsi nesto u banci...ako nije kraj moje lijane onda je ispalo tamo ..kad smo kretali...odem...zagnjurim....nije....jbga...psujem...al rekoh...to je treci baksuzluk za danas..znaci miran sam ostatak ..jes kur moj...zove pre koji minut baba,vratila se kuci...i bojler nam procureo...aman bre...zar nije dovoljno sto je kisha i sto je hladno...kud vise na mene...imaju li majmuni pravo da odu do crkve i zapale svecu,al da gori naopacke...mozda me krene...ovako kako je pocela nedelja nece dobro da ispadne...
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
DANAI

VIP
#34: (2008-09-15 21:54)
Nekome ukazes odredjenu vrstu poverenja,podelite nesto, nasmejete se , rasplacete, sprdate se zajedno, ,alo ogovarate, onako usput, eto, tako, cista srca, bez ikakve lose namere....kad ....prc, sao ti se jednog dana posere ba glavu...MAJMUNSKA POSLA
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#35: (2008-09-15 23:16)
Nego ko pravi majmun tako i razmišljam,majmunski...

Leti mi vruće,sad mi zima,'ebe me svašta po malo,a puče cev iza MUP-a na 30 metara od mog prebivališta i nema niko vode,eno ih popravljaju pod reflektorima... Popih kafu skuvanu sa Prolom vodom i dodao još mleka... Baba po kevi , sa svojih 80 leta , koja je pre koji mesec polomila desni kuk i taman prohodala na štakama sinoć reprizira sve,padne i polomi levu nogu,ali malo žešće i danas dr. kaže teško da će se izvući , prepiše penicilin,verovatno uletela kost u mišiće,pošla napolje,pa zbog sepse... Ovi je vrate kući , ujak i ujna , ne kupe boce za babu,kupiće sutra ne mari kao...

I šta sad kažem ja njenom ženskom detetu tj. mojoj kevi... kaže keva ništa,šta ćeš kad nije normalna , pa navalila da jurca sa štakama po brdovitom dvorištu i sad još klizavo , a ona sa slik štakama , a ne ovim kišnim , sa šarom...

Jašta rekoh ja...tripuje da je koza planinska,šta da joj radimo...

Jbt popih ja Prolom moram preći na Rosu... Pijem vodu kao šećeraš,moram noćas ako ne dođe voda silaziti d akupujem još vode...isti odnos imam prema vodi kao prema cigaretama..ne pušim bez vode,a vodu ne pijem ako ne pušim...

Ima li majmunskijeg razmišljanja...??? Ako ima možda sam trebao trovati 27-icu , koga boli kurac za moju babu i zavisnost od vode...al' iskreno baš što nikog ne interesuje zato i pišem ovde međ' svojim,međ' majmunima...moji su shvatiće bolesnika...

Čujem opet Zvezde Granda počinju... Pevaj Srbijo reklamni slogan... Auu 'ebem ti život,ne valja mi kiša,ne valja sunce,ima li sredine ili da se vezujem sam dok je vreme...
NeronChe (male, 44)
Please note: VIP members do not see advertising
DANAI

VIP
#36: (2008-09-16 10:28)
@NERONCE

RADI STA OCES, SAMO NE PRESTAJ DA PISES!!!
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
ferlajt

VIP
#37: (2008-09-29 16:07)
...igra se laganim seksualnim aluzijama u svojoj recenici...ja majmunski zacrvenim deo svojih genitalija...nabacim kez...kaze prijatelj (moj) joj rekao da mi se javi..majmun me zeza,ako ako.. .al setim se jucerasnjeg razgovora u prolazu ...Mika Cokulan,bivsi lokalni bokserski as...mutljavina al sa stilom i stavom...nije pacov,definitivno..danas je vlasnik auto skole i mnogo uspomena iz svoja cetiri bivsa braka plus troje priznate dece...legenda naseg klinackog odrastanja...lokalna lepotica nam je pricala da je on tvorac one recenice kojom smo lecili komplekse...naime ,znas onu situaciju,kad si ti kao baja...i petljas joj po sesnestercu...pa ona prozbori :"..dragi ti vec gotov?"..e , to...Cokulan kad mu se to desilo je izgovorio tu recenicu -:"sta,a ti nisi?Pa zajedno smo poceli..."....takva mu bila noc...sta da se radi...ne sumnjam da su neke dobre cicke sa kojima sam ga davno vidjao ipak bile ispostovane do kraja...ne verujem da su se zalile..samo je Cokulan manirom boksera znao kad da udje u nokdaun i napravi sebi prostor za odmor i novi napad...to je to..imao je kilometrazzu...
juce naletim na njega na parkingu...osmeh i akzem gde si? kako si?ma znas ,one klasicne recenice...spremivsi se da cujem klasicni odgovor...kad on ce..ko muskarcac sam slabo,al ko covek sam super!!! majmun,garantovano je ipak nesto matori majmun ispostovao sinotj pa me voza..
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#38: (2008-09-29 16:21)
... razmishljam ili se premishljam... Da li da pishem na svim temama ili da se "koncentrishem" na jednu?!

Ma daj bRe... Neka sam od fuckin`monkey postala, a i neka me je fuckin`monkey pokushao da zaEbe... nekako mi doshlo na ...

Nije ni PMS (proshlo thnx God)... Nije ni raskol u porodici K... Ne, jock... Samo kad pozhelim neshto kao pametno da napishem, opet mi nadodje ...

... RazmiShljam vec duzhe vreme, koliko sam a koliko ... & ...
& dodjem do zakljuchka... Taman onoliko koliko treba... I bash mi se Dja...

Eto!
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
#39: (2008-10-01 03:18)
Dragi moj čobanine... kao što si bio prorok,pa pogodio da smo samo ti i ja ostali čobani ljubavnici tako sada sa žaljenjem moram da ti poručim ma gde bio,da l' među ovcama ili u kavezu,da od kada sam stavio kompromitujuće fotografije na šank lokala ni one majmunice koje me nekad voleše više mi ne pišu... Divno beše glavni biti dok nas nisu pročitali...

One mislile da smo mi stvarno neki likovi i kada sam ti ja govorio,da ako se već slikamo povadimo i pištolje,inače smo propali i 'ebaćemo ovce stvarno do kraja nam života,ti mi nisi dragi moj majmune verovao...

Izvini što sam te obrukao,ali što se mene tiče onaj moj blagoteleći pogled je urodio plodom i više me niko ne voli,dok ne izbrišem profil i stavim Erosovu sliku i počnem da zaluđujem mase...

Bar sam miran... Ako staviš i ti istu fotku u avatar bar ćemo ih zbuniti,a i nastaviti lepu tradiciju omiljenog nam mesta...

Idem da kupim kamericu i montiram pod astal,pa ću na krstaricu...
NeronChe (male, 44)
Gandalf

VIP
#40: (2008-10-02 06:41)
...postavih fotku...neka svi znaju da smo in love...

... ...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis