Nego ko pravi majmun tako i razmišljam,majmunski...
Leti mi vruće,sad mi zima,'ebe me svašta po malo,a puče cev iza MUP-a na 30 metara od mog prebivališta i nema niko vode,eno ih popravljaju pod reflektorima... Popih kafu skuvanu sa Prolom vodom i dodao još mleka... Baba po kevi , sa svojih 80 leta , koja je pre koji mesec polomila desni kuk i taman prohodala na štakama sinoć reprizira sve,padne i polomi levu nogu,ali malo žešće i danas dr. kaže teško da će se izvući , prepiše penicilin,verovatno uletela kost u mišiće,pošla napolje,pa zbog sepse... Ovi je vrate kući , ujak i ujna , ne kupe boce za babu,kupiće sutra ne mari kao...
I šta sad kažem ja njenom ženskom detetu tj. mojoj kevi... kaže keva ništa,šta ćeš kad nije normalna , pa navalila da jurca sa štakama po brdovitom dvorištu i sad još klizavo , a ona sa slik štakama , a ne ovim kišnim , sa šarom...
Jašta rekoh ja...tripuje da je koza planinska,šta da joj radimo...
Jbt popih ja Prolom moram preći na Rosu... Pijem vodu kao šećeraš,moram noćas ako ne dođe voda silaziti d akupujem još vode...isti odnos imam prema vodi kao prema cigaretama..ne pušim bez vode,a vodu ne pijem ako ne pušim...
Ima li majmunskijeg razmišljanja...??? Ako ima možda sam trebao trovati 27-icu , koga boli kurac za moju babu i zavisnost od vode...al' iskreno baš što nikog ne interesuje zato i pišem ovde međ' svojim,međ' majmunima...moji su shvatiće bolesnika...
Čujem opet Zvezde Granda počinju... Pevaj Srbijo reklamni slogan... Auu 'ebem ti život,ne valja mi kiša,ne valja sunce,ima li sredine ili da se vezujem sam dok je vreme...