Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 4447, replies: 110
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
Gandalf

VIP
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 5
#41: (2008-10-02 21:50)
...razmishljam o tome kako "ljubav udara tamo gde ne treba i kad joj se chovek najmanje nada"...i kako pronadje put i tamo gde nikada ne bismo ochekivali...razmishljam o srecnom paru chija ce ljubav trajati sto posto barem duplo duze od ovih "vechnih"...

...NajMoje i NajTvoje, za vas dvojicu: ...
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#42: (2008-10-02 22:28)
Hvala kolega od naša srca dva koja kucaju kao jedno...

Sve prolazi,samo ovce k'o da su večne...
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#43: (2008-10-02 22:42)
Eh kolega, a ja mislio da su dijamanti vechni...sad si me baciJo u rebus...

...ovce...dijamanti...ovce...dijamanti...ovce...dijamanti...

...ma, izabracu ovce, ionako su mi geografski blize...
Nightingale (male, 35)
#44: (2008-10-03 01:21)
Auuuu,ovde vruce,aaa,ono...bas
DAJMONION (female, 35)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
#45: (2008-10-04 18:12)
E, daaaa...sunce sija, vetar carlija, ptichice pevaju...ko bi josh po ovakvom danu sedeo pored kompIjutera (pleonazam, by fAlsh ) i lovio tudje misli...eto, ja "ne znam shto da radim sa sobom, na shto milsi da bacim"...probao da gledam filmove...Brazil, odustao posle 5 minuta...Blejd Raner, zaspao posle 20 (dobar film, al' mi se prispavalo )...pochecu da jedem na nervnoj bazi, kao i svaka prava domacica, ugojicu se i imacu 120 kg...onda cu moci kao Homer da se igram sa svojim salom - ono: lupim mu chvrgu pa merim koliko dugo vibrira...koleginice i kolege rade ko zna shta ( zive zivot! ), a ja ovde shutiram virtualne kamenchice i chekam da se pojavi neko razigran...

Nightingale (male, 35)
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2008-10-04 18:26)
...pa dalje, razmishljam o poklonima...lepo je to, davati i dobijati poklone... ...ono u shta nisam siguran je nachin na koji im mozemo odrediti vrednost...sve mi se chini da je presudno od koga, a ne shta dobijete...

...a ako vam neko pokloni pogled, ima li on uopshte cenu?

Nightingale (male, 35)
cat

VIP
#47: (2008-10-04 22:27)
Mamunce?
Tebi bas dosadno?
cat (female, 34)
#48: (2008-10-04 22:32)
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#49: (2008-10-04 23:29)
Ajtinkitsbiginingofduanuandrfulfrendship.

Nightingale (male, 35)
cat

VIP
#50: (2008-10-05 16:37)
Mamunce moje , the first second I see you will be the beginning of a wonderful friendship
P.S. one kese za U. su male, salji vece
cat (female, 34)
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis