Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 4425, replies: 110
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
Gandalf

VIP
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 6
#51: (2008-10-07 13:54)
Ustanem jutros.... nisam spavao... Legnem normalno,zaspim valjda na sat,možda više i ustanem u 3 da nađem nešto što mi palo na pamet u nesanici probuđenoj... Bilo kako bilo jutros mi ni do čega nije... ne patim se više za parama,ali... Sve što sam fakturisao pre 2 nedelje po kursu od 77 još mi nisu platili,a neki dan fakturišem Tigru,tj. Michelinu sa dogovorom da se samo trećina plati juče,a ostatak sa valutom plaćanja 21 oktobra... jbt a euro danas već toliki da sam puk'o već,ali 'ajde za mene manje više već još 8 duša pored mene najmanje krivih...

Gle čuda,zovem posle 12 da vidim nije li se neko setio da me obraduje i kad mi rekoše stanje,ja zovem opet,pogrešili pomislih stoposto....

Jbt Tigar ad , piroćanci (mada im je Michelin iz Rumunije gazda)..setim se falša i pušenja i bi mi drago,uplatili i to što nisu trebali,valjda zbog kursa,jer oni striktno po naznačenoj valuti uplaćuju,pa bio cunami il' šta slično ne 'ebu živu silu...

Elem , a ovi džetseteri iz GCB-a sa Ade kasne 2 dana,jer su gospoda na putu,pa ja juče napušim sekretaricu... možda je u urgentnom još uvek... princeza Jelisaveta im svaki dan tamo,Novak,Ristovski i koje sve budale ne iz belog sveta što plaćaju za svaku rupicu na travi kada ubace lopticu... Toyota im dala auto kao sponzor,sve im sponzori dali,a oni fasciniraju šire narodne mase glamurom...

E 'ebeš mi mater ako ne odem i iznajmim par krmača,desetak prasića u najvećem prirastu,ove 20-30kg za klanje,i par nerasta i pustim na teren da ove divne životinje izriljaju,pa da vidim koliko će im štete napraviti i kada će popraviti...

Srećom ,sad ću da spavam malo i sve pare roknem u eurose,pa ću do 21 oktobra biti na dobitku... jbg i u nesreći ima malo i sreće ili sreća prati hrabre...

Eto malo se oraspoložih kako sam gadno bio sjeban u mozgu poslednja dva dana...
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#52: (2008-10-07 17:34)
cat: Mamunce moje , the first second I see you will be the beginning of a wonderful friendship
P.S. one kese za U. su male, salji vece

...da, zlato...the first second...davno vec beshe...kao kad matica priblizi dva lista jedan drugome, uredi da se dodirnu, pa ih nosi nizvodno razdvajajuci ih i priblizavajuci...

...do vrtloga vira...
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#53: (2008-10-10 15:42)
Neverovatno je kako smo mil ljudi, mushkarci narochito, chudne zivuljke.

I koliko teshko podnosimo odbijanje. I koliko smo sujetni. I koliko smo ubedjeni da svaka, ali bash svaka zena mora da odgovori na nashe, najchesce nebuloze, i koliko smo spremni da je automatski ispljujemo nemajuci pojma ko je ona zapravo. Ni ovde, ni u stvarnom zivotu. Ovo pishem jer sam se naslushao takvih pricha od raznih koleginica (neke su dotichne fraEre citirale i ovde na forumu) da ne mogu da verujem koliko kretena zivi na ovom svetu...i svi mi se uklapaju u onu chobansku varijantu "nece da bude sa mnom, sigurno je kurva"...osecam da su ovde josh slobodniji i da u javnosti glume neprevazidjene dzentlmene i osobe koje zene ne bi ni cvetom udarili...duboki su koreni kompleksa i polunormalnosti, neke je nemoguce pochupati....

...pa dalje, razmishljam kako sam ovde, mozda po prvi put u zivotu, doziveo da se ljudi podsmevaju nechijem zanimanju, ali krajnje brutalno, kao shto to mogu deca nesvesna onoga shto chine. Mislio sam da je tako neshto nestalo sa dragim administratorom iz senke, ali sam se grdno prevario...

...nijedno zanimanje koje bilo ko obavlja chasno i poshteno nije sramotno...

...sramotno je kad ga neko nema i parazitira naushtrb drugih...

...neHajna popodnevna razmishljanja...

Nightingale (male, 35)
#54: (2008-10-10 16:08)
Nightingale,

Sa prvim delom tvog posta se apsolutno slazzem. I sam sam se naslushao takvih pricha.

U drugom delu sam se prepoznao.

Elem, da bi mogao da kritikujesh morash da imash na umu sve relevantne podatke.

Ko i kada je krenuo?
Zashto je krenuo?
Sa kojom prichom je krenuo?
itd... itd.......

Tada bi shvatio da je u pitanju chist zakon akcije i reakcije.

Ti me cimash ja te cimam more and more.

Ti lazzesh i spekulishesh, ja te lazzi iznosim javno.

Ti mi pominjesh javno neshto moje lichno, ja ti pominjem sve tvoje lichno.

i tako dalje i tako blizze.

Nema mesta eufemizmima, kulturnoj retorici, popustljivosti , ne , no more.

Nadalje, koje je to zanimanje koje ti dopushta da celu notj vish ovde i kreirash i poturash lazzi?

Ako je to za tebe ok, onda se to potpuno potire sa prvim delom tvoga posta...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
SAMSASVIMSAM
#55: (2008-10-10 16:20)
Nightingale: Neverovatno je kako smo mil ljudi, mushkarci narochito, chudne zivuljke.

I koliko teshko podnosimo odbijanje. I koliko smo sujetni. I koliko smo ubedjeni da svaka, ali bash svaka zena mora da odgovori na nashe, najchesce nebuloze, i koliko smo spremni da je automatski ispljujemo nemajuci pojma ko je ona zapravo. Ni ovde, ni u stvarnom zivotu. Ovo pishem jer sam se naslushao takvih pricha od raznih koleginica (neke su dotichne fraEre citirale i ovde na forumu) da ne mogu da verujem koliko kretena zivi na ovom svetu...i svi mi se uklapaju u onu chobansku varijantu "nece da bude sa mnom, sigurno je kurva"...osecam da su ovde josh slobodniji i da u javnosti glume neprevazidjene dzentlmene i osobe koje zene ne bi ni cvetom udarili...duboki su koreni kompleksa i polunormalnosti, neke je nemoguce pochupati....

...pa dalje, razmishljam kako sam ovde, mozda po prvi put u zivotu, doziveo da se ljudi podsmevaju nechijem zanimanju, ali krajnje brutalno, kao shto to mogu deca nesvesna onoga shto chine. Mislio sam da je tako neshto nestalo sa dragim administratorom iz senke, ali sam se grdno prevario...

...nijedno zanimanje koje bilo ko obavlja chasno i poshteno nije sramotno...

...sramotno je kad ga neko nema i parazitira naushtrb drugih...

...neHajna popodnevna razmishljanja...

zelim samo da se nadovezem.da objasnim nekima.
ja sam masinac po struci,radio kao masinac 2 god.kao hemicar u industriji biodizela.kao trgovac-racunopolagaci kao recepcionar i ne stidim se black nijednog posla.malo li je?
ne znam zasto me samo proziva.jbg

nikog nisam napadao ali vidim da mene napada bez razloga.neo je pokusao da me skloni sa rc da budem samo za tu osobu?nije sebicno od te osobe?naravno ona je ostala a pitaj boga zasto,
i sada sam ja kriv nekome?pa i sliku sam sklonio zbog nje sa profila.
SAMSASVIMSAM is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
SAMSASVIMSAM
#56: (2008-10-10 16:21)
i da dodam eto koliko sam majmun da popustim jednoj ludoj zenskoj glavi a ona mi tako vraca.naravno vratio sam se na rc ,a sta cu?
SAMSASVIMSAM is no longer member of Romance Cafe
#57: (2008-10-10 16:35)
@DR:

Uopshte necu da ulazim u raspravu izmedju vas dvojice, ono shto mislim o tome reci cu ti na inbox ako te bude zanimalo.

Znachi, izuzmi personalizovanje i probaj da sagledash sledece: ima li bilo ko pravo da se podsmeva bilo kome zbog posla kojim se bavi? Vidish, ja sam vec doziveo da me zbog iste stvari prozivaju osobe koje se bave zanatima ili ne znam ni ja chime. Treba li da pochnem da im se podsmevam? Ili, ako sam bio vukovac u OS, imam li extrapoene? Jednostavno, ne vidim poentu. Neka bude da je istina sve ono shto tvrdish o Samcu, kakve veze sa svim tim ima to shto je portir? Radi nocne smene pa duze visi na netu? Podseticu te da se josh jedna osoba sa sajta koju svi obozavamo bavi vrlo slichnim zanimanjem, a uzivamo u njegoj duhovitosti i dobronamernosti.

Hocu da ti kazem da su ovde ljudi, svaki je pricha za sebe, a njihovo zanimanje je ono chime zaradjuju za zivot i rekao bih da je prilichno nepristojno nabijati to bilo kome na nos. Jer shta je sledece, ko ima najvecu platu, taj drzi banku? Mislim da je presudna stvar na forumu rech. Vremenom, moze se videti da li osoba stoji iza svojih rechi i u stvarnom zivotu. I to je to.

Znachi, nemoj da shvatish ovo kao stavljanje na bilo chiju stranu, vec vishe kao blago razocharenje zbog toga shto si uopshte dopustio sebi da se spustish na nivo nekih osoba o kojima ne vredi troshiti rechi (a koje ne obitavaju vishe ovde).

Ja toliko.

Updated 2 time(s), Last update (Nightingale) 2008-10-10 16:41

Nightingale (male, 35)
#58: (2008-10-10 18:24)
Samo par pitanja:

1. Kako si se ti našao pogođen i odakle znaš razloge takvog mog pisanja,kada su oni razlog ličnih pobuda preko kojih mi sujeta ne dozvoljava da pređem?

2. Meni nije bi užasni užas kada si Ištvana i koje koga jurio po forumu,neke iz ličnih pobuda neke zbog gramatike,a ti sebi daješ za pravo da pišeš mada ti se niko nije obratio ili hoćeš da budeš osvetnik Zoro,jer bolje od mene izgleda znaš razloge...

3. Kada budeš imao žensko dete onda možeš da mi spočitavaš poštovanje prema ženskom rodu,ali baš zbog toga što je imam ne mogu da dozvolim da svako ispira usta sa mnom,jer je i njoj milije da svakoga može da pogleda u oči ako mu kaže čija je ćerka...Poznajem svoje dete,pa nema razloga da se čudiš posle mojih 20 godina očinstva...

4. Opet za kraj objasni motive i kako to da znaš bolje od mene koga treba poštovati,a koga ne...ili se poštuju svi ili se ne poštuje niko ....
5. Za laganje,ruganje i krivokletstvo nemam poštovanja,a ti ne zloupotrebljavaj ničiju dobru volju zarad ličnih interesa... Bar se nisam svađao sa muškarcima koje na ovaj ili onaj način poznajem ni po koju cenu,pa čak i kada bih povraćao na to što su ispisali nekome ili o nekome...a tu si i ti često spadao,kao što se s vremena na vreme i drugima povraćalo na moje,što nije ništa čudno...u firmi se ljudi mrze tri dana,pa tri vole...sve je ljudski...

6. Ako nečiju lakomislenost ili glupost ne možeš na ulici ili RL da zaštititš nemoj to raditi ni ovde,gde svako misli da je od miša lako postati mačka...

KADA NEKO POČNE DA MI KVARI PRIVATNI ŽIVOT... NE DA NEĆU IMATI POŠTOVANJA,VEĆ MOGU DA BUDEM I LOŠIJI,TOLIKO DA TI NITI IKO DRUGI NE MOŽE I DA ZAMISLI.ZATO NEMAŠ PRAVO DA SE MEŠAŠ I ZGRAŽAVAJ SE JOŠ GODINU DANA ILI PREDLOŽI TAMO BANOVANJE PUCA MI QRAC.

NIKOM NIŠTA SLIČNO NE RADIM,ZNAČI NE MOŽE NI MENI NIKO TO DA RADI

Ceo Božiji dan,ako ne i više dana, se nikom u svađu ne mešam,pa bih i vas zamolio da mi se ne mešate u život ničim izazvani...

Updated 3 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-10 18:34

NeronChe (male, 44)
#59: (2008-10-10 19:00)
Samo par pitanja:

1. Kako si se ti našao pogođen i odakle znaš razloge takvog mog pisanja,kada su oni razlog ličnih pobuda preko kojih mi sujeta ne dozvoljava da pređem?

2. Meni nije bi užasni užas kada si Ištvana i koje koga jurio po forumu,neke iz ličnih pobuda neke zbog gramatike,a ti sebi daješ za pravo da pišeš mada ti se niko nije obratio ili hoćeš da budeš osvetnik Zoro,jer bolje od mene izgleda znaš razloge...

3. Kada budeš imao žensko dete onda možeš da mi spočitavaš poštovanje prema ženskom rodu,ali baš zbog toga što je imam ne mogu da dozvolim da svako ispira usta sa mnom,jer je i njoj milije da svakoga može da pogleda u oči ako mu kaže čija je ćerka...Poznajem svoje dete,pa nema razloga da se čudiš posle mojih 20 godina očinstva...

4. Opet za kraj objasni motive i kako to da znaš bolje od mene koga treba poštovati,a koga ne...ili se poštuju svi ili se ne poštuje niko ....
5. Za laganje,ruganje i krivokletstvo nemam poštovanja,a ti ne zloupotrebljavaj ničiju dobru volju zarad ličnih interesa... Bar se nisam svađao sa muškarcima koje na ovaj ili onaj način poznajem ni po koju cenu,pa čak i kada bih povraćao na to što su ispisali nekome ili o nekome...a tu si i ti često spadao,kao što se s vremena na vreme i drugima povraćalo na moje,što nije ništa čudno...u firmi se ljudi mrze tri dana,pa tri vole...sve je ljudski...

6. Ako nečiju lakomislenost ili glupost ne možeš na ulici ili RL da zaštititš nemoj to raditi ni ovde,gde svako misli da je od miša lako postati mačka...

KADA NEKO POČNE DA MI KVARI PRIVATNI ŽIVOT... NE DA NEĆU IMATI POŠTOVANJA,VEĆ MOGU DA BUDEM I LOŠIJI,TOLIKO DA TI NITI IKO DRUGI NE MOŽE I DA ZAMISLI.ZATO NEMAŠ PRAVO DA SE MEŠAŠ I ZGRAŽAVAJ SE JOŠ GODINU DANA ILI PREDLOŽI TAMO BANOVANJE PUCA MI QRAC.

NIKOM NIŠTA SLIČNO NE RADIM,ZNAČI NE MOŽE NI MENI NIKO TO DA RADI

Ceo Božiji dan,ako ne i više dana, se nikom u svađu ne mešam,pa bih i vas zamolio da mi se ne mešate u život ničim izazvani...

Ovo je...shta? Pokushaj da se opravda ono shto ne moze nikako? Pusti sve te priche ko je koga jurio, shta je radio, ko je machka, a ko je mish i ko shta moze da uradi u RL...nisu bitne a i ne mozesh da ih proverish jer me ne poznajesh, kao shto ni ja ne poznajem tebe.

Poenta cele je priche je da nishta, ali nishta ne opravdava ovakav rechnik i ponashanje. Nishta. I celu prichu si rashirio da bi skrenuo paznju sa osnovnog detalja: ti si napisao onako neshto zato shto ti je neko obrisao upis u guestbook (i to skroz nevazan, kako sam kazesh). Pa mi odgovori na samo jedno pitanje:

odakle ti pravo?

Ili mozda na sledece: koji to prekidach treba da kvrcne u glavi pa da zreo mushkarac razmishlja na ovakav nachin i da se ovako ponasha?

I ova pricha mi je deza vi...sve se to vec desilo pre par godina, jedino su akteri bili drugi...oboje vishe nisu ovde, a slichna pitanja sam dobio od eksadministratora...u koga se, chini mi se, svi pretvorimo, pre ili kasnije...

...i da budem iskren, malo mi je sve ovo postalo bljutavo, ionako sam rekao sve shto mislim a siguran sam da ne mozesh da mi dash nijedan pravi odgovor.

Pozdravljam te, a ti probaj da razmislish da li si to ti i, ako jesi, kuda sve to vodi?
Nightingale (male, 35)
#60: (2008-10-10 19:10)
Malo permutuješ ili se praviš lud namerno...

Nije zbog NIŠTA,a još manje zbog obrisanog upisa...što se tiče upisa bar Gandalf zna koliko je brisanja bilo i upisa koje kome,pa mi ne pade na pamet da ikom zamerim..prvi sam ja brisao i kome treba i kome ne treba...

Praviš se lud i dalje da ne znaš razlog mog posta...pravi se i dalje,to samo pokazuje šta želiš ili ti treba,a ako je tako dobićeš to što hoćeš i kad god hoćeš...

Ne pričaj i ne piši basne već reci razlog pošto je sada više nego očigledno da ga znaš ili misliš da je mešanje u moj privatni život brisanje upisa u guestbook...ako to još jednom napišeš ne verujem da će iko ostati,a da se ne zasmeje...
NeronChe (male, 44)
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis