Samo par pitanja:
1. Kako si se ti našao pogođen i odakle znaš razloge takvog mog pisanja,kada su oni razlog ličnih pobuda preko kojih mi sujeta ne dozvoljava da pređem?
2. Meni nije bi užasni užas kada si Ištvana i koje koga jurio po forumu,neke iz ličnih pobuda neke zbog gramatike,a ti sebi daješ za pravo da pišeš mada ti se niko nije obratio ili hoćeš da budeš osvetnik Zoro,jer bolje od mene izgleda znaš razloge...
3. Kada budeš imao žensko dete onda možeš da mi spočitavaš poštovanje prema ženskom rodu,ali baš zbog toga što je imam ne mogu da dozvolim da svako ispira usta sa mnom,jer je i njoj milije da svakoga može da pogleda u oči ako mu kaže čija je ćerka...Poznajem svoje dete,pa nema razloga da se čudiš posle mojih 20 godina očinstva...
4. Opet za kraj objasni motive i kako to da znaš bolje od mene koga treba poštovati,a koga ne...ili se poštuju svi ili se ne poštuje niko ....
5. Za laganje,ruganje i krivokletstvo nemam poštovanja,a ti ne zloupotrebljavaj ničiju dobru volju zarad ličnih interesa... Bar se nisam svađao sa muškarcima koje na ovaj ili onaj način poznajem ni po koju cenu,pa čak i kada bih povraćao na to što su ispisali nekome ili o nekome...a tu si i ti često spadao,kao što se s vremena na vreme i drugima povraćalo na moje,što nije ništa čudno...u firmi se ljudi mrze tri dana,pa tri vole...sve je ljudski...
6. Ako nečiju lakomislenost ili glupost ne možeš na ulici ili RL da zaštititš nemoj to raditi ni ovde,gde svako misli da je od miša lako postati mačka...
KADA NEKO POČNE DA MI KVARI PRIVATNI ŽIVOT... NE DA NEĆU IMATI POŠTOVANJA,VEĆ MOGU DA BUDEM I LOŠIJI,TOLIKO DA TI NITI IKO DRUGI NE MOŽE I DA ZAMISLI.ZATO NEMAŠ PRAVO DA SE MEŠAŠ I ZGRAŽAVAJ SE JOŠ GODINU DANA ILI PREDLOŽI TAMO BANOVANJE PUCA MI QRAC.
NIKOM NIŠTA SLIČNO NE RADIM,ZNAČI NE MOŽE NI MENI NIKO TO DA RADI
Ceo Božiji dan,ako ne i više dana, se nikom u svađu ne mešam,pa bih i vas zamolio da mi se ne mešate u život ničim izazvani...
Ovo je...shta? Pokushaj da se opravda ono shto ne moze nikako? Pusti sve te priche ko je koga jurio, shta je radio, ko je machka, a ko je mish i ko shta moze da uradi u RL...nisu bitne a i ne mozesh da ih proverish jer me
ne poznajesh, kao shto ni ja ne poznajem tebe.
Poenta cele je priche je da nishta, ali nishta ne opravdava ovakav rechnik i ponashanje.
Nishta. I celu prichu si rashirio da bi skrenuo paznju sa osnovnog detalja: ti si napisao onako neshto zato shto ti je neko obrisao upis u guestbook (i to skroz nevazan, kako sam kazesh). Pa mi odgovori na samo jedno pitanje:
odakle ti pravo? Ili mozda na sledece: koji to prekidach treba da kvrcne u glavi pa da zreo mushkarac razmishlja na ovakav nachin i da se ovako ponasha?
I ova pricha mi je deza vi...sve se to vec desilo pre par godina, jedino su akteri bili drugi...oboje vishe nisu ovde, a slichna pitanja sam dobio od eksadministratora...u koga se, chini mi se, svi pretvorimo, pre ili kasnije...
...i da budem iskren, malo mi je sve ovo postalo bljutavo, ionako sam rekao sve shto mislim a siguran sam da ne mozesh da mi dash nijedan pravi odgovor.
Pozdravljam te, a ti probaj da razmislish da li si to ti i, ako jesi, kuda sve to vodi?