Nightingale:...istina je da sam gomilu puta, u privatnom zivotu i ovde, ispadao budala i cimao se zbog drugih (onih koje volim, uglavnom) vishe nego zbog sebe...istina je da sam to radio i zbog stvari za koje smatram da se nikako ne smeju raditi...
...mozda je istina i sve shto si boldovao...
...ali je isto tako istina da nisi smeo onako da reagujesh i da si imao razloga, a vrlo dobro znash da nisi i ja vrlo dobro znam da nisi, i sve vreme chekam da ispadnesh pravi frajer i kazesh najprostije: pogreshio sam, tog dana mi nisu bile sve koze na broju, imao sam nebitnokakvih problema, krivo mi je ili neshto slichno. Vidim da toga nema i da cela pricha vodi u neverending story. Ok, tvoje je pravo da se tako ponashash a moje da budem razocharan. Toliko od mene.
P.S. Ukoliko koleginica Danai misli na mene u svojim postovima, gazdi nisam pisao ko zna otkad, shto i on moze da posvedochi. Nije da se pravdam, jednostavno je tako.
Ako si već sklon greškama ne zaleći se k'o tele na vime...onaj pojam kad juriš Pegija k'o vo kravu je već izlizan,pa se neću ponavljati,al' slično je...
Možda je istina,al' to je opet tvoj problem,a najmanje moj...eto još jednom si shvatio posle
gomile puta (da l' treba kao ti da primetim pleonazam...zaboli me,al' nije zgoreg podsetiti te...čega se latiš,od toga i stradaš...) da si opet ispao budala cimajući se za nekog ko nije vredan ni q od poštovanja,jer izgleda je istina surova,a slučajno se i otkrila...opet zbog tebe...
Nego na tvrdnju takvog dragog ti,em milog lika da je muvam...ja po tebi tako pametnom i nekom ko bi i da sudi,a malo je falilo da sam te mogao i napraviti,ne sećam se da l' sam tad prvi put video seme ili kasnije beše...ja bih sad kao frajer,što smo apsolvirali već,trebao da kažem da jesam,pa sve i da nisam,kao što jesam,al' ne znam koga i kada i kojim putem...
Pa između da udovoljim tebi i tvom omiljenom liku iz crtanih,kojih crtanih samo je pitanje,i slažem,prvo vas,pa sve ostale i na kraju sebe...biram da ne lažem,pošto nisi ti željan mene kao frajera da doživiš,pa da ti je za lek i da ispadnem majmun na istoimenoj temi zarad vas dvoje...
Kad smo kod inboxova...na 3 minuta pre tvog blaćenja si mi to javno saopštio da ti je gušt da me demoliraš kako već jesi javno,pa nisi ni pokušao da pitaš šta to bi i o čemu se radi...Treba još mleka da sisaš da bi uspeo u tome,naročito ako sam u pravu,a ti lažeš ili si ubedio sebe da su ti namere časne bile...
Nisi,jer si i ti umešan,valjda ti bio gušt da laješ okolo kako muvam sve što čuči kad piški,ne bi li me manje voleli ili šta li već može razlog biti...krunu mi sa glave nisi mogao skinuti niti možeš...
A pošto imaš prijateljica,drugarica,milih bića i dragih ti,zbog kojih ispadaš to što ispadaš...lako možeš bar jednu navratiti da iznese
samo jednu moju rečenicu ikada ikome upućenu da se muvanjem može nazvati od kada sam ovde...
Na kraju ovog monologa...jbg ne znam da budem kratak,a niko neće da mi kaže da mi je kratak da me ne povrede verovatno...moram da ti kažem da ti nisi neko ko bi meni mogao išta da zabraniš kako uživo tako i ovde,pa sve da si i u pravu,a naročito kada nisi...
Znači zašto i čemu sve najbolje ti znaš...usput stvarno prijateljski savet...sa nekim ko te nije povredio do sada nikada ne smeš da se svađaš ili ratuješ osim ako nisu u pitanju deca,porodica,žena,sestra,majka ili otac...
Zbog one stvari naročito osim ako nešto nije tvoje i ti nečiji,ali da je tako ti bi iskoristio priliku i objasnio mi da sam pogrešio zbog nekog tvog,a ja bi iz poštovanja prema tebi pobrisao sopstveni post...sad si izgubio moje poštovanje,a sumnjam da ćeš i od nje dobiti,pa i ako dobiješ ne verujem da ćeš pomisliti da je bilo vredno ovoga što ti pišem,a na šta si me naveo,opet ponavljam ničim ili jedino ti znaš čime izazvan...
I nemoj odgovarati,jer ovo je poštovanje što ti napisah biranim rečima bez da ti se previše rugaju,a nepoštovanje od mene ne bih da doživiš...
p.s. menjam post iz dva razloga...zaboravih krunu i zaboravih da zamolim gazdu da mi oprosti na možda jakim rečima,u vidu poruke,pošto nije istina da sam banovan zbog budale...shvatio sam da su me Rusi iznervirali,pa sam sebi napravio tehnički problem ovde i banovao se sam,a da nisam ni znao...eto kada pogrešim nekada i ja priznam...