Romance Cafe forums

All forums

Uvoz automobila  

views: 8360, replies: 62
total: 62, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 next page last page of 7
Predo
#1: (2004-11-06 22:26)
Uvoz automobila
Sta mislite o pomeranju granice starosti za uvoz polovnih automobila i motocikala?
Predo is no longer member of Romance Cafe
sweety
#2: (2004-11-06 22:30)
Uvoz automobila
Nista.
sweety is no longer member of Romance Cafe
Predo
#3: (2004-11-06 22:37)
Uvoz automobila
Oni koji umeju da govore, govore kratko, ali svakako pre toga razmisle dobro sta ce reci (napisati).
Predo is no longer member of Romance Cafe
#4: (2004-11-08 09:38)
Uvoz automobila
Samo još jedan zajeb više, da bi se zgrnule pare od naroda.
uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
#5: (2004-12-01 22:52)
Uvoz automobila
Ma sta da se misli, nacin kako oderati vec oderano, ako neko moze da mi dokaze da ce jugo koji danas izadje iz fabrike izdrzati duze od golfa 89 godiste ja cu mu ga odmah pokloniti, ma smradovi, (zao mi je sto moram da psujem, ali nemam nacina da kazem drugacije) primili pare od jakih, porche, wv, i zastavin "lobi", i ukinuli nam uvozenje inostranog "smeca"
e pa ja to smece vozim vec 7 godina i ulozio sam u to (ako ne racunamo amprtizere koji na nasim putevima traju koliko i mirisna jelkica u kolima) mnogo manje nego ortaci koji su imali ""srecu"" da uzmu nove zastavine ljepotane, kakve li ironije.
E, a sta cemo......... vjervatno se svi pitate, pa kako sta cemo, tenkove i na ulice........ boze licim na danicu draskovic, ali zar vlast ne predstavlja narod...... ili ja pogresno zamisljam demokratiju, ko zna.....
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Zlatna_zvezdica
#6: (2004-12-29 18:30)
Uvoz automobila
Mislim da je to najbolji nacin da se izvuce iz naroda i ovo malo novca sto je sakriveno u carapicama , a meni je dobro jer u tome vidim svoju korist zato sto se bavim registrovanjem automobila starijih od 6 godina. Zivim u CG, a to vam je ovamo trenutno, jedan od unosnijih biznisa.

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2005-03-17 01:58

Zlatna_zvezdica is no longer member of Romance Cafe
#7: (2005-01-02 19:23)
Uvoz automobila
Slusajte.... Vi mozete samo tako da pricate u fazonu "uzimaju pare od naroda"... A ja znam da kada je mogo da se uzme polovnjak stariji od 4-5 god., niko nije gledao starijeg od 3 god. a razlika u ceni izmedju 3 god. i 5 god. starog automobila nije bila toliko velika, a onom koji uzima na kredit, nije pitanje par evra mesecno vise da daje za 3 god. mladji auto....
3AIIITO (male, 18)
Kad sam bio mali, komsija me tuk'ooo..... lupao samare, i usi mi vuk'ooo...... :-)))))))
Delphy
#8: (2005-01-03 14:37)
Uvoz automobila
Iskreno mislim da su i oni od deset godina starosti bolji od naseg domaceg novoproizvedenog smeca, da je potrajao onaj uvoz do sest, za par godina ne bi smo videli dreseve u raspadajucem stanju po ulicama...
Estetski lepse, sigurnije, pouzdanije...bolje i za drzavu i za narod...vece kubikaze, skuplje registracije; slika na ulici i jos mnogo toga...
Ovo izgleda gore nego Bugarska i Rumunija...

Zastava, sta je to ?! Neko nuzno prevozno sretstvo ?
U tom slucaju glasam za bicikl, uvozni !
Delphy is no longer member of Romance Cafe
#9: (2005-02-16 01:36)
Uvoz automobila
Na zalost, o pomeranju godista uvoza vozila nema nista. I dalje kruzi prica po Srbiji da ce se Zakon poistovetiti sa Crnom Gorom, ali, na zalost, jos uvek je to samo prica. Po najnovijim vestima iz sektora Vlade Srbije postoji mogucnost da u aprilu ili maju ukinu Uredbu koja je doneta na granicu do 3 godine i produze je na 8 godina ali pod uslovom da vozilo koje uvozite ima EURO 2 motor sto meni bar nije poznato da postoji vozilo sa takvim motorom staro 8 godina. Hehehehe, klasicna ispala nasih politicara.
Pedja28 (male, 29)
Neko originalan za promenu?
#10: (2005-03-17 00:53)
Uvoz automobila
Ma nijeeeeee, samo igra rijecima.
Doduse malo mi postaje sve ovo sumnjivo, sve sto se dogadja u nasoj okolini prelazi i na nas, kao da neko, ili nesto diktira tempo i nacin vrsenja nase bogom dane duznosti..... da zivimo i izdrzavamo trutove koji naravno nisu se sjetili da odu u zastavu i kupe floridu IN, i da se fino vozikaju, nego ipak su morali superB da uzmu da im se ne nazulja guza, jer znate kako oni mogu biti povrijedjeni ako im se ojede guza pa ne mogu da se ugnijezde u onom leglu u skupstini, naravno. Da, naravno, nisu uzeli skode od njihove onako jadne platice nego iz drzavne kase, a otkud pare u kasi, e to je vec PDV i ostalo.
E da, jeste li vidjeli kako se pdv odrazio na gorivo, e sad kad je trebalo da litar bude 23 dinara onda su se sjetili da to nije pdv nego akciza, i dodal;i naravno jos 30 dinara pride, pa gdje to ima. ma znam, kod nas.
Ah da, uvoz do 3 godine je samo privremeno, ali tako je bilo i dalekih 70 tih sa mlijekom kad je na 2,8% mm smanjeno samo privremeno, ali je ostalo i danas dan, doduse ima i 2,3 i 1,5...
Eh zivote
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
total: 62, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis