Romance Cafe forums

All forums

Uvoz automobila  

views: 7871, replies: 62
total: 62, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2004-11-06 22:26
Uvoz automobila
Sta mislite o pomeranju granice starosti za uvoz polovnih automobila i motocikala?
Predo is no longer member of Romance Cafe
page: 3
#21: (2007-11-02 15:18)
Uvoz automobila
E MOJI DRUGARI. JA SAM TRENUTNO U AMERICI I GLEDAM SVE OVE AUTOMOBILE I PLACE MI SE. NAIME NASAO SAM NEKU VEZU DA IDEM DA PAZARIM AFTOVE NA PLAC GDE SE PRODAJU AUTOMOBILI OD OSIGURAVAJUCIH KUCA. ALI NE MOZE. MI SMO TI PARTIZANSKA ZEMLJA. MI SMO JEDINI KOJI SU GLUPI. MI JEDINI NE PRIZNAJEMO AMERICKE STANDARDE, A DA NE POMINJEMO OSTALE STVARI, KAO STO JE RECIMO VOJSKA. MI SMO NAJGLUPLJI. BAS JE SMESNO. AMERICKI AUTO KAD OTVORIS HAUBU IMA 14 ERURO TRI STANDARDA SPOJENIH U JEDAN, ALI TO NASIM PARTIZANIMA NIJE DOVOLJNO...
BRUKA
moloh (male, 25)
nema leba bez motike a sa shnjom evo jos manje...
Neeroon
#22: (2007-11-02 15:22)
Uvoz automobila
Ako ima dash 50e i dobijesh crno na belo,al' nemoj tako o americhkim standardima,jer onda su i nemci,francuzi..cela EU takodje partizanskog porekla shto se tiche tumachenja americhkih standarda za izduvne gasove i katalizatore...Nashi samo ne daju da uvezesh ono shto ne mozzesh ni u Nemachku da uvezesh....
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#23: (2007-11-04 15:50)
Uvoz automobila
Ko kaze da u nemacku ne mozes da uvezes amerikanca? eno puna svabija corveta, vipera i mustanga. to se samo mi pravimo pametni i uvlacimo evropi, kao mi postujemo standarde. sta mi postujemo? kad uvezemo nesto provo sto nas zema uradi izvadi katalizator i proda ga za 20 eura. to je greska. mi samo gledamo na granici sta ulazi. a sta ce se TERATI sutra na ulici, koga boli...
ja ovde imam corolu toyotu sluzbenu i upravo sam kupio toyotu celicu za sebe. u yugi sam caletu ostavio nubiru, a ona ne moze da se poredi sa ova dva auta koja sada djiram iako je mladja 5, 6 godina. ovde kod ovih bushmana u usi neces osetiti smog nigde. wasington je najcistiji, ali ni u prljavom new yorku neces osetiti nista.
partizani smo i treba nas istrebiti... sami sebe ppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipp u mozak!!!
nema mi leba nego neki motor sebi da doteram, odnosno odshipujem brodom, pa ga prodam ili menjam za auto. i sta cu dobiti - opet yuga 2001, malo trosi (mislim ulja), sad promenjene gume i akumulator, znaci miran sam 2 nedelje, a ima fabricki zazor na vratima dva i po centimetra...
bruka
moloh (male, 25)
Neeroon
#24: (2007-11-04 16:14)
Uvoz automobila
I sinoc je 2 corvete ushlo u Shabac iz Shvajcarske,a niko nije rekao da ne mozzesh uvesti amerikanca niti u Nemachku niti u Srbiju....samo se zna koji standardi se moraju isposhtovati,a americhke oznake nemaju veze sa eu,a prevesti iste je malo veci problem za nas ili bar neke.....

inache ne radi se to tako sa promenama katalizatora,ima lakshih i suptilnijih reshenja da uvezesh u srbiju i ono shto nije po euro3 standardu,ali je to vec nebulozna tema,jer su to vec stariji auto i ne znam kome se isplati uopshte...
#25: (2007-11-06 02:27)
Uvoz automobila
alo neeroone, pa daj baci koju pametnu, kako ga uvesti. imam stvarno puno opcija. koji da izaberem ne znam. nisam pametan stob se kazlo. ne zelim da prekucavam ili slicno, ali rado bi preskocio koju stepenicu kod malo popustljivijeg carinika shpeditera...
moloh (male, 25)
Please note: VIP members do not see advertising
Neeroon
#26: (2007-11-06 05:36)
Uvoz automobila
www.onlineautomobili.net,i nemoj me vishe nervirati
#27: (2007-11-06 16:18)
Uvoz automobila
necu da te nerviram ako hoces pomozi, ako ne ok. hvala za sajt...
moloh (male, 25)
Neeroon
#28: (2007-11-06 16:22)
Uvoz automobila
Shalim se,mene ovde niko ne nervira ...vec pitaj shta konkretno hocesh i shta ti treba,pa mozzesh i preko inboxa,a ja cu se potruditi da ti dam merodavan savet i pomognem ako znam i mogu...
#29: (2007-11-06 16:48)
Uvoz automobila
imam auto, imam prevoz do baltimora do crne gore, mogu ga dovesti do moga nova sada i sta dalje. koga?
moloh (male, 25)
Neeroon
#30: (2007-11-06 17:11)
Uvoz automobila
Odesh u carinarnicu i saznash lako sve,prethodno ili posle toga verovatno i do zavoda za standardizaciju na banovom brdu....a najbolje da saznash shta ti sve treba od dokumentacije , jer najpre da cesh morati do najblizzeg granichnog prelaza kako bi auto imao adekvatan ulaz u zemlju kako bi ushao u proceduru za carinjenje...

Izgleda komplikovano,ali ako imash sva dokumenta...sve zavrshish za 1 dan........znachi idi na sajt AMSS i pogledaj shta ti od dokumenata treba i sve ce ti biti lakshe,da ne bi prvo uvezao,a posle jurio za papirima......

Troshkovi su carina + pdv oko 42% po carinskom katalogu ma koliko faktura bila ili ma koliko ti platio auto,ali uglavnom to nisu tako drastichne razlike..

Npr. ako auto u katalogu vredi 10.000e sve shto treba da platish je oko 4.000e da bi bio tvoj ,a nash..

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-11-06 17:16

total: 62, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis