Romance Cafe forums

All forums

Uvoz automobila  

views: 7850, replies: 62
total: 62, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2004-11-06 22:26
Uvoz automobila
Sta mislite o pomeranju granice starosti za uvoz polovnih automobila i motocikala?
Predo is no longer member of Romance Cafe
page: 4
#31: (2007-11-07 15:30)
Uvoz automobila
hvala ti brate puno. evo odmah idem da navatam malo podataka...
jos jedno pitanje i ti i ja se nadam poslednje. da li ti mislis da je to izvodljivo. odavde te perverzije preneti u nase puste krajeve? nekako mi je ko iluzija. sebringa kabrioleta da djiram u novom sadu mi je vise san nego java. sta ti mislis, kao ti? iz tvoje perspektive, jer to moguce?
hvala ti unapred druze!!!
moloh (male, 25)
nema leba bez motike a sa shnjom evo jos manje...
Neeroon
#32: (2007-11-07 15:44)
Uvoz automobila
Odvedem cure na AUTO SHOW u NS (radile za Deltu i Intesu) i ispred u holu mastera pored ferarija parkiran lamborghini gallardo crni.....Ana Marija i ja ga pogledamo , mali je ,ali ok ko voli brzo to je to za 150-200.000e zavisi od zzelja i opreme,a ko ima za njega ima i za dzzip ili ceo vozni park uostalom....

Zaboravim na to i odemo na salash 137 i od 10 do 16 se stondiram onako lepo i onda 'ajd' opet do mastera da sachekam 19-19.30 , jer sam morao da ih bacim do prenocishta.Za to vreme odem u neki sad zaboravljeni kafe i ispred mene na semaforu isti gallardo samo sa NS tablama....Malo sam preopshiran,ali nema kod nas vishe perverzije..U BG ima vishe amer. hamera,porshea i lexusa vishe nego u bilo kojoj euro prestonici....

Samo pazi da bude euro 3 i sve mozzesh da uvezesh i sam,ali ako imash strane papire ili i samo vizu shto bi i uvozio...onda mozzesh da vozish i starije,a zeshce,bez da lupash glavu o standardima za uvoz...jedino putarine placash vishe

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-11-07 15:45

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#33: (2007-11-08 14:25)
Uvoz automobila
aaaaaaaaaaaaa nerone, pa tesko se zivi. dok ti tu djiras moje vojvodjanske ribe, tzv sose ja ovde rintam po tudjini. salasi, sajmovi itd.
meni se san ostvario. vozio sam mustanga '67 kroz new york. ali me ubio u kesh. ima 6500 kubika, automatik, potpisuje u 5oj, al boli na benzinskoj iako je benzin dzaba.
nemam jos vizu, zato ne mogu ni da polazem za ovu njihovu dozvolu. zivim u merilendu, ako ovde polozim imacu dozvolu 4 godine. ali u procesu sam za vizu. naime imigraciono mi je poslalo papir da sam legalan, ali jos nemam vizu. moj gazda hoce da aplicira za mene za h1 vizu, 3 godine, pa onda bih mogao ti kazes da uvezem nesto starije i da djiram na americkim tablama?
a to euro 3 standard sto mislis za automobile ovde - valjda mislis na ove automobile, skorijih godina proizvodnje, sto su se u isto vreme proizvodili u evropi sa euro 3 standardima. jer ovde niko nema euro3. ovde je bitno da prodje inspekciju i to je to. tacnije hocu sebringa. onda da gledam od 2002 pa na ovamo?
necu di duzan ostati za ovo obecavam.
moloh (male, 25)
nema leba bez motike a sa shnjom evo jos manje...
Neeroon
#34: (2007-11-08 14:31)
Uvoz automobila
Nisi mi nikada ni za shta duzzan niti cesh biti..znash izreku da je greh lek naplacivati... pichi..svi mi imamo svoje mustange i sve nas pre ili kasnije isto ubije...
#35: (2007-11-08 14:48)
Uvoz automobila

Ne, ne .... ne ubija nas isto .
Ja razumem tu molohovu strast prema automobilu ....

Umirem lagano već desetak meseci za svojim predzadnjim .... a nešto manje i zadnjim Džipo(njo)m.
I jedino što može zapravo da mi raširi zenice ... su na ulicama - takve "bebice".
I nisam uopšte ljubomorna - samo im se divim
A radovala sam se kao malo dete ...
kad sam ih merkla, kupovala ... kada sam ih čuvala, opremala, vozala, sipala u njihova grla pre nego u svoje, pa dodatna oprema, pa pranje i glancanje svaki dan, pa .... to ne ume svako.
Nekome je vozilo - samo
prevozno sredstvo.
Meni je moje vozilo ...kao pužu - kuća putujuća.

Ali - gde je teklo - TEĆI ĆE OPET. Kažu.
Biće jedan od njih opet MOJ.

Pozdrav mojoj krvnoj grupi molohu.

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Please note: VIP members do not see advertising
Neeroon
#36: (2007-11-08 14:55)
Uvoz automobila
Svako ima svoje strasti...a ne volim one kojima je auto statusni simbol samo.Morao sam i sebi i drugima to da dokazzem i jeste me koshtalo mnogo u svakom smislu i nije za forum,ali dokazao sam,pa sad mogu da vozim shta god hocu svi znaju da sam zavisnik...

#37: (2007-11-08 14:57)
Uvoz automobila
cmokilić za njega !!!
samo, ne vidim gde mu je peti točak ?
Ako je "upakovan" .... onda je moj zagrljaj i poljubac manji.

Lepi su, ali ne volim "svemirske brodove" i putujuće dnevne boravke.
VOLIM kada je DŽIP DŽIP ! Kada je pravi pravcati TERENAC !

SILA !
SNAGA !
"GRUBOST" !
Sve same Asocijacije na pravo MUŠKO !

Updated 1 time(s), Last update (ferlucifer) 2007-11-08 15:03

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Partybrejker
#38: (2007-11-08 14:58)
Uvoz automobila
m`, eto samo da se prijavim, prepoznah se u onom "nekome je vozilo samo prevozno sredstvo"

pre neki dan gledam neki dJip, bmw, crn, ulashten - i nekako mi prenabudzhen za ove nashe jadne ulice, terenac - a nije ... bice provozan po nekom krshu tek za kojih 20tak godina, kad` dotraje i ne bude za schminku... i u tome verovatno lezhi moj animozitet - kao kad` bih posedovao choper, a sluzhio bi mi do prodhe i nazad...

...
nego, na temu - koliko traje uvoz, cca, od dolaska na carinu do posedovnih papira, i koliko su dadzhbine, u procentima?

kako zaobici njihovu valorizaciju, tj. kako nashtelovati cenu da "doprinosi" budu shto manji?
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#39: (2007-11-08 14:58)
Uvoz automobila
`bemti, eto - telepatija

isti taki
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#40: (2007-11-08 15:41)
Uvoz automobila
Sve informacije dajem preko inboxa chak i ovima shto bi da opshte sa mnom na neprimeren nachin,al' ozbiljno,jer ja sam i to ne zato shto sam se sam prozvao vec shto su drugi u pokushaju da me obljube dokazali isto....

ajd' da ne privatizujem..

1) navrni sat na 300.000 km da je preshao iako nije

2) 42% koliko dajesh za carinu i pdv da bi bio tvoj smanjujesh time za bar duplo

3) mozesh i malo oshtecen da uzmesh i to ce ti smanjiti dazzbine,ali ne preteruj

SVE SE ZAVRSHI ZA 1 DAN

Npr. auto u carinskom katalogu koshta 5.000,-e (bez obzira koliko si ga platio,ne priznaje ti niko fakturu)
Legalno tih 42% jeste oko 2.000,-e i ostaje ti samo da ga registrujesh
Sa gore pomenutim shtelovanjima (vracanje sata te koshta 20,-e i traje 3 min. , a podrazumeva i vracanje na stvarnu km posle carinjenja) tih 42% mozze da bude i 1.000,-e

Da nisam moderator na ovoj temi ne bih ti ni odgovarao...poshto si zlopamtilo...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-11-08 15:43

total: 62, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis