Romance Cafe forums

All forums

Uvoz automobila  

views: 7873, replies: 62
total: 62, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2004-11-06 22:26
Uvoz automobila
Sta mislite o pomeranju granice starosti za uvoz polovnih automobila i motocikala?
Predo is no longer member of Romance Cafe
page: 5
#41: (2007-11-09 00:25)
Uvoz automobila
pozdrav svima tebi posebno ferlucifer-u
nerone majstore najglavniji si znam!!!
znate ljudi kako mi je. nisam pametam
znaci da malo uzmem kucnut i da vrtim sat
fala fala fala
moloh (male, 25)
nema leba bez motike a sa shnjom evo jos manje...
Neeroon
#42: (2007-11-09 00:55)
Uvoz automobila
Za ovo kratko vreme koliko si ovde dobio si dovoljno informacija kako da mustanga ukrotish...Hvala i tebi na ljubopitljivosti...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
baron.marko
#43: (2007-11-09 01:49)
Uvoz automobila
prvo faza kine svi po bajs i plave uniforme..ekoloski euro 100..heheh
baron.marko is no longer member of Romance Cafe
#44: (2007-11-09 02:48)
Uvoz automobila

Neki tvrde da su od nekih negde čuli da su neki negde rekli da Košt(un)ica i svita tvrde ...
prepev:
da ćemo čim nas ove ili najkasnije iduće godine uvedu u jEvropu, svi voziti 'vako nešto:

? ..... Ljudiiii ..... pa jel' to mog'uče ..... ?
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#45: (2007-11-09 03:38)
Uvoz automobila
hahahahahahah, dok je nama kostunice i slicnih ja se ne vracam kuci.
nerone gde je taj tvoj inbox? ja sam duduk za ove stvari. nikada pre nisam koristio forum i chat. sam me ubija samoca i ovaj glupi engleski pa hocu malo srbevlja. gde ti je taj inbox da te jos malo smorim vidim da si jos raspolo zen?
moloh (male, 25)
nema leba bez motike a sa shnjom evo jos manje...
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
Neeroon
#46: (2007-11-09 03:43)
Uvoz automobila
pitaj nekog kolega,zar ne vidish da imam mushteriju....
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
ferlajt

VIP
#47: (2008-05-08 15:42)
Uvoz automobila
Rusija ukida Srbiji carine na kola?

10:01 -> 14:01 | Izvor: Politika

Beograd -- Vozila proizvedena u Srbiji uskoro bi mogla da se izvoze u Rusiju bez carine, najavio je šef trgovinskog odeljenja ambasade te zemlje u Beogradu Andrej Hripunov.

ne ne..nisam off topik... ovako dekara razmislja...pajz sad..nisu ovi `talijani glupi...satj tje FIAT..bez carine d`izvozi vozila koja tje da prave u Kg...al mac... .nije ni rus lud ..jel racuna da je i srbin snalazljiv... sad tje i nasi d`uvedu istu meru...pa tje i iz rusije da uvozimo one zaporozce...mioskvice... ma jok bre,zezam se...potez je ok...pazi ovako..VW i ostali nemci imaju pogone u rusiji...to valjda znaci da i nemce uvozimo bez carine..valjda....ebga..logicno je...Rumuni ovu novu Daciju karavan prave u Rusiji..znaci...bitje manja od 10 000E..full/....dalje.. Hyundai vetj dugo radi neke modele u Ru...e...pa vi sad vidite..dal se Fiat zaebo..ili ne...a moj fitja kabriolet nikad netje biti zavrshen.. e zivote....mukoooo....
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
oktobar22
#48: (2008-05-08 22:33)
Uvoz automobila
evo šta ja mislim.vrlo jednostavno.jako je tesko ljudima dole.da voziš stari auto stalno se kvari,maistori skupi pe te zavrnu skoro uvek,ali s druge strane ni ne putuje se na daleke puteve kad nema para a i da ima ,treba visa,a ako se pokvari možes za molo para da ga popraviš.
tesko se zarađuje da bi mogli kupiti nesto novo,nije samo kupiti novi auto,treba ga posle servisirati u ovlastenim servisima koji su u srbiji skuplji nego na zapadu,pa treba kasko osiguranje,da ti ga neko ne ukrade mamicu im lpovsku kad je u drzavi sve sam kriminalac do krominalca.a svi automobili koji dolaze sa zapada u srbiju su drlozi,kupljeni za male pare,presli preko200 000 km.pa ga malo doteraju vrate km,naqbiju cenu kao da je nov i ti ga kupis,mislis,resio sam prevoz ,srecen si ,a ono .video sam svojim ocima,skidaju izlizane volane,papucice za gas pa stave druge,promjenu celi enterijer,znam ko je glavni distributer za srbiju tih stvari,a rade to i mnogi na malo.a u motor se sipaju specijalni aditivi koji ga malo probude,drzi vodu dok majistori odu,
bolje gledaj da kupiš avion,to se ne radi sa avionima,a moderno je,ako imaš para a ako nemas
oktobar22 is no longer member of Romance Cafe
#49: (2008-08-22 15:46)
Uvoz automobila
Išao da vidim neki kanc. nameštaj i usput da pogledam neku alfu 156 restajling , tj. da ih napušim zbog cene u profakturi,koju ću eventualno uzeti i sve to prođe ok,skoro da je viđena,kad ne lezi vraže... Naletim na Rover 25 streetwise koji se radio samo od 2003-2005 i uvezao ga moj prijatelj iz Španije pošto ih nema u prodaji ni u SRN niti u Italiji... Motor 2.0 td kao u bivšoj Hondi,troši kao dva upaljača dizela,a blago rečeno k'o novo... 2005 godište... I pomislim nemoj opet kretenu omanji auto nećeš ništa mlađe od 28 godina 'ebati dok si živ osim ako se ne legalizuje prostitucija,al' stvarno skoro nisam video ništa unikatnije,a patim se za istim...

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#50: (2008-08-22 17:12)
Uvoz automobila
jes lep, al` mi malo pederski za tebe
INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 62, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis