evo šta ja mislim.vrlo jednostavno.jako je tesko ljudima dole.da voziš stari auto stalno se kvari,maistori skupi pe te zavrnu skoro uvek,ali s druge strane ni ne putuje se na daleke puteve kad nema para a i da ima ,treba visa,a ako se pokvari možes za molo para da ga popraviš.
tesko se zarađuje da bi mogli kupiti nesto novo,nije samo kupiti novi auto,treba ga posle servisirati u ovlastenim servisima koji su u srbiji skuplji nego na zapadu,pa treba kasko osiguranje,da ti ga neko ne ukrade mamicu im lpovsku

kad je u drzavi sve sam kriminalac do krominalca.a svi automobili koji dolaze sa zapada u srbiju su drlozi,kupljeni za male pare,presli preko200 000 km.pa ga malo doteraju vrate km,naqbiju cenu kao da je nov i ti ga kupis,mislis,resio sam prevoz ,srecen si

,a ono

.video sam svojim ocima,skidaju izlizane volane,papucice za gas pa stave druge,promjenu celi enterijer,znam ko je glavni distributer za srbiju tih stvari,a rade to i mnogi na malo.a u motor se sipaju specijalni aditivi koji ga malo probude,drzi vodu dok majistori odu,
bolje gledaj da kupiš avion,to se ne radi sa avionima,a moderno je,ako imaš para a ako nemas