Romance Cafe forums

All forums

Uvoz automobila  

views: 7328, replies: 48
total: 48, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  last page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2004-11-06 22:26
Uvoz automobila
Sta mislite o pomeranju granice starosti za uvoz polovnih automobila i motocikala?
Predo is no longer member of Romance Cafe
page: 5
#41: (2007-11-09 00:25)
Uvoz automobila
pozdrav svima tebi posebno ferlucifer-u
nerone majstore najglavniji si znam!!!
znate ljudi kako mi je. nisam pametam
znaci da malo uzmem kucnut i da vrtim sat
fala fala fala
moloh (male, 25)
nema leba bez motike a sa shnjom evo jos manje...
Neeroon
#42: (2007-11-09 00:55)
Uvoz automobila
Za ovo kratko vreme koliko si ovde dobio si dovoljno informacija kako da mustanga ukrotish...Hvala i tebi na ljubopitljivosti...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
baron.marko
#43: (2007-11-09 01:49)
Uvoz automobila
prvo faza kine svi po bajs i plave uniforme..ekoloski euro 100..heheh
baron.marko is no longer member of Romance Cafe
#44: (2007-11-09 02:48)
Uvoz automobila

Neki tvrde da su od nekih negde čuli da su neki negde rekli da Košt(un)ica i svita tvrde ...
prepev:
da ćemo čim nas ove ili najkasnije iduće godine uvedu u jEvropu, svi voziti 'vako nešto:

? ..... Ljudiiii ..... pa jel' to mog'uče ..... ?
ferlucifer (female, 49)
♪♥♣... just don't cross the red line ...♣♥♪
Please note: VIP members do not see advertising
#45: (2007-11-09 03:38)
Uvoz automobila
hahahahahahah, dok je nama kostunice i slicnih ja se ne vracam kuci.
nerone gde je taj tvoj inbox? ja sam duduk za ove stvari. nikada pre nisam koristio forum i chat. sam me ubija samoca i ovaj glupi engleski pa hocu malo srbevlja. gde ti je taj inbox da te jos malo smorim vidim da si jos raspolo zen?
moloh (male, 25)
nema leba bez motike a sa shnjom evo jos manje...
Neeroon
#46: (2007-11-09 03:43)
Uvoz automobila
pitaj nekog kolega,zar ne vidish da imam mushteriju....
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#47: (2008-05-08 15:42)
Uvoz automobila
Rusija ukida Srbiji carine na kola?

10:01 -> 14:01 | Izvor: Politika

Beograd -- Vozila proizvedena u Srbiji uskoro bi mogla da se izvoze u Rusiju bez carine, najavio je šef trgovinskog odeljenja ambasade te zemlje u Beogradu Andrej Hripunov.

ne ne..nisam off topik... ovako dekara razmislja...pajz sad..nisu ovi `talijani glupi...satj tje FIAT..bez carine d`izvozi vozila koja tje da prave u Kg...al mac... .nije ni rus lud ..jel racuna da je i srbin snalazljiv... sad tje i nasi d`uvedu istu meru...pa tje i iz rusije da uvozimo one zaporozce...mioskvice... ma jok bre,zezam se...potez je ok...pazi ovako..VW i ostali nemci imaju pogone u rusiji...to valjda znaci da i nemce uvozimo bez carine..valjda....ebga..logicno je...Rumuni ovu novu Daciju karavan prave u Rusiji..znaci...bitje manja od 10 000E..full/....dalje.. Hyundai vetj dugo radi neke modele u Ru...e...pa vi sad vidite..dal se Fiat zaebo..ili ne...a moj fitja kabriolet nikad netje biti zavrshen.. e zivote....mukoooo....
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#48: (2008-05-08 22:33)
Uvoz automobila
evo šta ja mislim.vrlo jednostavno.jako je tesko ljudima dole.da voziš stari auto stalno se kvari,maistori skupi pe te zavrnu skoro uvek,ali s druge strane ni ne putuje se na daleke puteve kad nema para a i da ima ,treba visa,a ako se pokvari možes za molo para da ga popraviš.
tesko se zarađuje da bi mogli kupiti nesto novo,nije samo kupiti novi auto,treba ga posle servisirati u ovlastenim servisima koji su u srbiji skuplji nego na zapadu,pa treba kasko osiguranje,da ti ga neko ne ukrade mamicu im lpovsku kad je u drzavi sve sam kriminalac do krominalca.a svi automobili koji dolaze sa zapada u srbiju su drlozi,kupljeni za male pare,presli preko200 000 km.pa ga malo doteraju vrate km,naqbiju cenu kao da je nov i ti ga kupis,mislis,resio sam prevoz ,srecen si ,a ono .video sam svojim ocima,skidaju izlizane volane,papucice za gas pa stave druge,promjenu celi enterijer,znam ko je glavni distributer za srbiju tih stvari,a rade to i mnogi na malo.a u motor se sipaju specijalni aditivi koji ga malo probude,drzi vodu dok majistori odu,
bolje gledaj da kupiš avion,to se ne radi sa avionima,a moderno je,ako imaš para a ako nemas
oktobar22 (male, 99)
total: 48, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  last page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis