Romance Cafe forums

All forums

Čujem priča se...  

views: 1705, replies: 26 LOCKED
total: 26, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
romance-cafe

moderator
#1: (2008-10-02 17:35)
Čujem priča se...
... iz poverljivih izvora da će sajt da se gasi i ko zna šta još.

Ti izvori su poverljivi da ne kažem kako, jer je to jedna obična budalaština. Čak naprotiv, spremaju se velike izmene, kako na sajtu tako i u promociji pa čak i konceptu. I to će se desiti brže nego što mislite, a više o tome neki drugi put.

Dakle, samo sam hteo da kažem da ne verujete raznim "izvorima" koji šire ovakve dezinformacije (nekima je to način da "muvaju" kao oni su sa dobri sa vlasnikom pa znaju više od drugih = mnogo su pametni).

Niko na ovom sajtu nije "dobar sa gazdom" jer se gazda opekao u 2 navrata kada je pomislio da je napravio neki prijateljski odnos sa dvojicom članova, pa je odlučio da na dalje drži distancu od svih. Tako da ako vam neko kaže da "zna insider informacije jer je dobar sa gazdom", odmah znajte da laže.

Toga je bilo oduvek i biće i dalje. Ako imate neko pitanje - pitajte me slobodno - odgovoriću vam iskreno i bez foliranja kao i uvek.

Čak i kada bi iz nekog razloga odlučio da "gasim" sajt, ne bih se "spremao" da ga gasim, već bi samo naišli na praznu stranu. Šta uopšte znači "da će da se gasi"? A i posle 5 godina svakakvih iskustava, poslenje što bih uradio je da tek tako ugasim sajt.

Have fun
romance-cafe (female, 34)
ferlajt

VIP
#2: (2008-10-02 17:50)
Čujem priča se...
evo ja ovo prvi put cujem,,nemam poverljive izvore...jbga al neko te naljutio..cim ti napises ovakvu recenicu..
.Čak naprotiv, spremaju se velike izmene, kako na sajtu tako i u promociji pa čak i konceptu. I to će se desiti brže nego što mislite, a više o tome neki drugi put.
..meni bre ovo zazvucalo ko pretnja.. ....
ma sad ozbiljno gazda....cim ne ide dalje `vako,a ti MENJAJ....
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#3: (2008-10-02 17:52)
Čujem priča se...
Koja slučajnost... sinoć čujem da se pravi bolji navodno U smislu neko hoće da vas klonira,al' po svojim željama i afinitetima...

Od kada nemate nikog dobrog sa vama i od kada nema dvostrukih aršina i bolje funkcioniše... što pisanje...što umne elegije,kako i klozetske...što lupetanje,ali ljudi lupaju i u RL...

Ovo me podsetilo na folk hit ''Čujem neke priče,pored mene drugog voliš...''

Kad bi prodavali prvo ga meni ponudite dogovorićemo se lako...

Usput javno se izjašnjavam da nisam član Apisove crne ruke,a ko bi mene i poželeo u ekipi kad ne trpim autoritete i nisma timski igrač...
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
ferlajt

VIP
#4: (2008-10-02 18:01)
Čujem priča se...
..kratko receno i ti ne volis grupnjak...
ferlajt (male, 99)
#5: (2008-10-02 19:34)
Čujem priča se...
Gde ih je mnogo svi suva ostanu...

Sami pa kol'ko uronim i koliko ga usisa... A i što da druge učim kako se to radi za džabe,a da ne pričam o kompleksima koje mogu ni krivi ni dužni da navuku gledajući scene za pamćenje...

Što da me mrze više nego inače čine...
NeronChe (male, 44)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#6: (2008-10-02 20:39)
Čujem priča se...
NeronChe: Koja slučajnost... sinoć čujem da se pravi bolji navodno U smislu neko hoće da vas klonira,al' po svojim željama i afinitetima...

Ništa nije slučajnost, veruj mu

Što se tiče kloniranja i pravljenja boljeg sajta - želim mu puno sreće, ja nemam ništa protiv. Ali..

...ovde se ne radi o tome.... pravi ti svoj sajt koliko hoces, ali nemoj da ostavljas svoj biološki otpad po sajtu gde si provodio dan i noć... slobodno idi, nisi ni prvi ni jedini koji je mislio da može da napravi sajt i dovuče ljude. Vrlo je trula priča "ovaj sajt će da se ugasi - doći ćete svi kod mene".
romance-cafe (female, 34)
ferlajt

VIP
#7: (2008-10-02 20:59)
Čujem priča se...
..sto volim ovo ..[b
].Čujem priča se.
..a sve u shiframa....ti si bre gori od zaverenika koji ti rade o glavi(tj sajtu) ..a da ti ipak obznanis to na zidu srama ili nemoj da nam dajes otrov na MALU KASSICHICU.....potrovasmo se,nacisto..
ferlajt (male, 99)
Gandalf

VIP
#8: (2008-10-03 06:40)
Čujem priča se...
romance-cafe:
NeronChe: Koja slučajnost... sinoć čujem da se pravi bolji navodno U smislu neko hoće da vas klonira,al' po svojim željama i afinitetima...

Ništa nije slučajnost, veruj mu

Što se tiče kloniranja i pravljenja boljeg sajta - želim mu puno sreće, ja nemam ništa protiv. Ali..

...ovde se ne radi o tome.... pravi ti svoj sajt koliko hoces, ali nemoj da ostavljas svoj biološki otpad po sajtu gde si provodio dan i noć... slobodno idi, nisi ni prvi ni jedini koji je mislio da može da napravi sajt i dovuče ljude. Vrlo je trula priča "ovaj sajt će da se ugasi - doći ćete svi kod mene".

...da cujem ime...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#9: (2008-10-03 12:47)
Čujem priča se...
To ne možete zaustaviti, ma ko da je u pitanju.
Suština je: da li postoji sukob interesa i da li je to nelojalna konkurencija
Ako se nanosi ozbiljna šteta ovom sajtu i trpe velike posledice isključiti izdajnike
Za prazne priče, ne marite ...

Ja znam da švrljnem i na druga mesta, ali mi je RC prva ljubav
Ulica (female, 97)
Simina 9a
#10: (2008-10-03 13:15)
Čujem priča se...
Opet slučajno saznam o čemu je reč i mogu vam reći da se G-din Goran ili kumić ili gazda zalud cima,uopšte nije poenta u RC-u...radi se o nečemu što je samo reklama za RC ili čak odavanje priznanja za pisanija koja su se mogla ovde pročitati...

Kada sam saznao šta je u pitanju počeo sam da žalim za onolikim brojem mojih izbrisanih postova kada sam se trudio da nešto pametno i kažem ljudima koji su tu bili,a neki su i sada...

Eto to je prava istina uz opasku da mi je baš žao što ste mi brisali unikatne postove zajedno sa onim u kojima sam dojio stoku,jer su to i tražili od mene,a ko žednog i gladnog da odbije...

Sad mi preostaje da žalim,mada bih mogao i da okrivim nekog,al' počeh praštati u poslednje vreme svima,pa ću tako i nastaviti...

p.s. da se koleginice ne nađu pogođene,jedino njima ne praštam,mada neke moram i da zaobiđem,nisam Majka Tereza,a i ne možeš na više mesta biti i postojati... o glupim i utripovanim da ne pišem,prepoznaće se same...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-03 13:17

NeronChe (male, 44)
total: 26, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis