Romance Cafe forums

All forums

Pravila pisanja na forumima  

views: 11703, replies: 104
total: 104, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 next page last page of 11
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2004-11-12 13:03
Obaveštavamo korisnike foruma da će sve poruke na forumima koje odstupaju od navedenih pravila biti obrisane bez upozorenja.

Brisanje poruka:

1. Nije dozvoljeno vređanje po ličnoj, verskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Članovi iznose svoja lična mišljenja i bez obzira da li se slažete ili ne sa takvim stavom, nemate pravo da vređate tu osobu, a slobodno možete na civilizovan i kulturan način da napišete odgovor u kojem se ne slažete.

2. Nije dozvoljeno reklamiranje bilo kakvih usluga ili servisa. U forumu ponuda i potražnja mogu da stoje samo lični oglasi u vezu prodaje, zamene ili potražnje privatnih stvari. Ako želite reklamu, javite se na office@romance-cafe.com pa ćemo se dogovoriti.

3. Nije dozvoljen "flame", privatizacija teme (komunikacije dve ili više osoba koja nema veze sa temom ili čak i ako ima, isključuje sve ostale iz komunikacije). Isto važi za "skretanje sa teme", osim što u tom slučaju tema može biti zaključana umesto obrisana.

4. Nije dozvoljeno ponavljanje tema. Ako neka tema već postoji, bilo da je zaključana ili otvorena za pisanje, sve duplirane teme će biti obrisane.

5. Verske teme prihvatamo ali ne podržavamo. Ako možete susdržite se od takvih tema, ali ako ipak odlučite da pokrenete versku temu ili da odgovarate u takvoj temi upozoravamo vas da ćemo posebno voditi računa i cenzurisati svako odstupanje od pravilnika.

6. Teme u kojima glorifikujete samog sebe ili nudite svoje lične usluge, bilo intimne ili profesionalne, biće sakcionisanje brisanjem. Koristite svoj profil za takve stvari - forum nije mesto za to.

Izmena poruka:

Poruke će biti izmenjene u sledećim slučajevima:

1. Ako deo poruke ili pruka u celini odstupa od pravilnika na bilo koji način.

2. Ako ste nepotrebno citirali prethodnu poruku. Citiranje poruka se koristi kada se vaš odgovor ne odnosi na prethodnu poruku već na neku raniju poruku.

Ako već citirate poruku, najbolje je da citirate samo deo na koji odgovarate, ne morate citirate celu poruku.

3. Ako ste pogrešili u formatiranju svoje poruke.

4. Ako ste napravili slovne ili gramatičke greške.

5. Ako postoji kulturnija alternativna reč ili izraz za tekst koji ste uneli. Na primer, promenjen je naslov teme "pušenje i lizanje" u "oralni seks". Iako ne cenzurišemo određene reči u tekstovima, bar u naslovu teme ćemo menjati vulgarnosti prikladnijim sinonimima.

Kratko uputstvo za pisanje:

1. Pogledajte datum poslednje poruke pre nego što se odlučite da napišete odgovor. Neke teme mogu da zastare jer su vezane za aktuelne događaje koje posle nekog vremena nema svrhe komentarisati.

2. "ne znam" se piše odvojeno. Reč "ne" se piše spojeno samo u slučajevima:

- neću, nećemo, nećete...
- nisam, nismo, niste...
- nemam, nemate, nemaju, nemamo
- nemoj, nemojte, nemojmo...

u svim ostali slučajevima se piše odvojeno, na primer:
ne znam, ne mogu, ne volim, ne želim...

3. Ako tema po sadržaju ne pripada forumu u kojem ste je pokrenuli, premestićemo takvu poruku u odgovarajući forum.

4. Ako smatramo da na određenu temu nema ništa više da se doda - tema će biti zaključana.

Za kraj, zadržavamo pravo da izmenimo delove poruke ili obrišemo kompletnu poruku u svim slučajevima kada smatramo da tako treba uraditi.

Romance Cafe
romance-cafe (female, 34)
page: 10
#91: (2007-02-04 02:18)
e?????

па кој мој ја трошим мастило ондаК, а????
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
maski

VIP
#92: (2007-02-08 08:52)
NE ZNAM DI D'UDENEM OWO
HOCHU ROMANCE LAYOUT SA REZOLUCIJOM CLASSIC -A !!!!!!!!!!

mrzim classic i white - sterilni su!
hochu da mogu i dalje da koristim romance layout a da mi sve izgleda "normalno" kao na ova dva sterilna layouta!

kapish?
maski (male, 83)
posle kraste ide gnoj
Greenisgoodforeyes
#93: (2007-02-08 09:05)
A meni sve vreme nedostaje treca opcija na prAJvAt chatu!
Jednostavno, prihvatam i odbijam nisu dovoljno tachni. U stvari, odbijam nije dovoljno tachno. Jer, ukoliko stvarno pritisnem odbijam , poruka je jasna, ovako, moram da pustim poziv na chat da zvrchi i zvrchi.

Stvarno, mislim da bi treca opcija bila pozzeljna, postoje toliki razlozi zbog kojih ljudi u nekom trenutku ne mogu da chatuju sa nekim.

Lenjost necu da pominjem, a evo i mogu , na primer, mua , ali hocu da pomenem, moram da pomenem, kako bi bilo dobro da se onom koji chat inicira pruzzi mozzda malo vishe informacija. I da se i onom koji chat "odbija" ne zameri u startu, sredini ili pochetku nesto sto mozzda ne bi moralo da se zameri.

O tachnosti govorim.

Etooo...
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#94: (2007-02-08 09:09)
ochu MUTE za poziv na chat!
ochu UNABLE za poziv na chat!

najkrachi put ka BLOKIRAJTE CHLANA je poziv na chat za sve koji nisu uchestvovali na forumu min metar dana!

lista blokiranih:
Alex_bg
asteri
bata72
baticab
boban01
bpbuster
coca
dambo_no333
Dorcolac 51.
DUHizLAMPE
Gagi67
Gin63
ivan324
ivkesd
jaja
ledobermann
mb45
Miki69
Milan44
milanpk
Mile60
mumonkan
nightingale
niksicani delije
Ozon
QYQ_Nikola
ROBI605
rruss
sarajlija73
sasa-keo
sasasacha
Selection
senchi
sexmachine
shadowsky
sin22
sneza32
srki-ks
suhart
telep
theobald
urban
Vaki1985
zeljko77
zvezdan-
maski (male, 83)
posle kraste ide gnoj
#95: (2007-02-08 20:16)
ochu MUTE za poziv na chat!
ochu UNABLE za poziv na chat!

... ovo je odavno, u više navrata traženo ... ali šipak!
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#96: (2007-02-09 01:48)
Pravila pisanja na forumima ?!?

... elem ...

Da rezimiram, IM - hocete globalni NJET ? IM - hocete opciju da pored "odbijam" moze da stoji i mesto gde mozete da ostavite neku poruku zasto odbijate.

IM - mute? ne kapiram. Mute sta?
#97: (2007-02-09 01:52)
..... ....mute na ding dong....koje istera iz pameti....slušaš muzikicu...trućaš po forumima...DING DONG...IMATE PORUKU.....DING DONG POZIV ZA ČAT....svaki put zagrebem za plafon....
ca blues (male, 36)
maski

VIP
#98: (2007-02-09 01:55)

vish kako chovek sve zna... kako to ti ne znash i za sve primedbe zauzimash stav "nemamo pojma"... "a o chemu pricate"... i jeste --> OCHU DA SE BLABLA A DA MI NE DINGDONG! pa shta!? ochu i znam da mozze i daj mi!
maski (male, 83)
posle kraste ide gnoj
romance-cafe

moderator
#99: (2007-02-09 02:06)
Znate koliko me je ljudi cimalo da stavimo "ding-dong" kada dodje nova poruka? Udaviše dok nisam stavio... Tražili su da "flash-uje" taskbar, da iskače upozorenje, da se nova poruka pojavi na njihovom MSN ...
maski

VIP
#100: (2007-02-09 02:09)
bole mene za druge ljude... nek njima dingdonguje do naksutra ja ochu da mogu da utulim!
maski (male, 83)
posle kraste ide gnoj
total: 104, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis