...ebaut "generalka"

:
...nije zavrsheno, ima josh mnogo postova i tema koje treba redigovati...
...
da ne biste pogreshno shvatili, kako su neki dezhurni prozivachi tendenciozno tvrdili - nije zabranjeno skretanje sa teme - chak shtawishe, pozheljno je (jer odrzhava temu "alive", u zhizhi, aktuelnom, da ne pominjem koliko bisera se tada iskreira) - ali samo do momenta kada se bilo ko od chlanova "vrati" na temu - tada nevezani postovi i neobawezni chit-chat postaju opterecenje koje ometa pregledno pracenje teme... upravo zbog toga sam pocheo dugo najavljivano redigovnje (i josh nisam zavrshio naravno)...
...
drugi momenat na koji se odnose prozivanja je nepotizam - jedino shto mogu da kazhem je da je to blago recheno nonsens - u ovoj "generalki" je dosada najvishe "stradala" mnogoobozhavana Familija (

), i ovom prilikom izrazhavam svoje zhaljenje zbog toga, ali to je i bilo za ochekivati jer su upravo oni najaktivniji chlanovi i uchesnici foruma... da ne pominjem koliko mi je teshko bilo da obrishem sjajne Sharkyjewe replike, Pawlina dobacivanja, Liline pejstovane slike, etc (Katjici posebno hwala za "podmladjivanje" ovog mesta) - svima njima ovom prilikom hvala (u sopstveno ime) za sav smeh i dobro raspolozhenje koje su izazvali - ali, bitje toga josh
...
tretji momenat je prozivka za tajming:"zashto sada?"... ovde se ochigledno radi o nepoznavanju tematike, jer prostom rachunicom sagledajte koliko bi mi bilo potrebno da "isprawim" jednu temu kao shto je "asocijacije 1" koja je imala 920 strana!!! ( x10 postova od kojih je svaki za sebe svojevrsno skretanje sa teme?!? ) - za neuke koji prozivaju to je 9200 postova na SAMO JEDNOJ TEMI!... i mislite da treba dnevno redigovati takve teme??? - ako ste vi takvi entuzijasti - ja nisam
...
...toliko za sada, pozz swima
...
& keep walkin`