...zaista se nikada do sada nisam žalio,obraćao,pitao, razjašnjavao zašto je neki post obrisan,neka tema obrisana ili zaključana (kako moja tako ni bilo kog drugog člana). I sada sam se baš dvoumio da li da se oglasim,jednostavno mislio sam da nije momenat (a možda i nije),ali ipak ne mogu da shvatim (moguće je da ne mogu dokučiti) kriterijume za preduzete radnje (zaključavanje,brisanje,mislim na teme). Zar nije logično dati bar neko,makar kurtoazno objašnjenje.
Samo kao primer,DAKLE SAMO KAO PRIMER,pitam zašto su zaključane teme
harmonizacija dostojanstva i ljubavi i
promiskuitet i to verbalni. Dakle bez dizanja tenzije,bez preteranog dopisivanja,bez teranja maka na konac,čisto informativno.Pod koji članom sam na udaru,samo bih voleo znati šta sam prekršio od pravila.
I nije bitno da se teme vrate,samo da znam da ne ponavljam grešku ili greške. Bez pridavanja značaju mojoj malenkosti samo želim da naglasim,za obe teme sam imao usmenu i pismenu saglasnost drugog moderatora.I znam sve o aršinima,ali da ne lutam i dalje po magli,samo pitam i želim odgovor,ako je ikako moguće.Osim ovog javnog obraćanja,obratiću se i moderatoru,da situacija bude kompletno jasna.
Izvinjavam se na oduzetom vremenu i prostoru.Pozdrav.