Romance Cafe forums

All forums

Pravila pisanja na forumima  

views: 11692, replies: 104
total: 104, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2004-11-12 13:03
Obaveštavamo korisnike foruma da će sve poruke na forumima koje odstupaju od navedenih pravila biti obrisane bez upozorenja.

Brisanje poruka:

1. Nije dozvoljeno vređanje po ličnoj, verskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Članovi iznose svoja lična mišljenja i bez obzira da li se slažete ili ne sa takvim stavom, nemate pravo da vređate tu osobu, a slobodno možete na civilizovan i kulturan način da napišete odgovor u kojem se ne slažete.

2. Nije dozvoljeno reklamiranje bilo kakvih usluga ili servisa. U forumu ponuda i potražnja mogu da stoje samo lični oglasi u vezu prodaje, zamene ili potražnje privatnih stvari. Ako želite reklamu, javite se na office@romance-cafe.com pa ćemo se dogovoriti.

3. Nije dozvoljen "flame", privatizacija teme (komunikacije dve ili više osoba koja nema veze sa temom ili čak i ako ima, isključuje sve ostale iz komunikacije). Isto važi za "skretanje sa teme", osim što u tom slučaju tema može biti zaključana umesto obrisana.

4. Nije dozvoljeno ponavljanje tema. Ako neka tema već postoji, bilo da je zaključana ili otvorena za pisanje, sve duplirane teme će biti obrisane.

5. Verske teme prihvatamo ali ne podržavamo. Ako možete susdržite se od takvih tema, ali ako ipak odlučite da pokrenete versku temu ili da odgovarate u takvoj temi upozoravamo vas da ćemo posebno voditi računa i cenzurisati svako odstupanje od pravilnika.

6. Teme u kojima glorifikujete samog sebe ili nudite svoje lične usluge, bilo intimne ili profesionalne, biće sakcionisanje brisanjem. Koristite svoj profil za takve stvari - forum nije mesto za to.

Izmena poruka:

Poruke će biti izmenjene u sledećim slučajevima:

1. Ako deo poruke ili pruka u celini odstupa od pravilnika na bilo koji način.

2. Ako ste nepotrebno citirali prethodnu poruku. Citiranje poruka se koristi kada se vaš odgovor ne odnosi na prethodnu poruku već na neku raniju poruku.

Ako već citirate poruku, najbolje je da citirate samo deo na koji odgovarate, ne morate citirate celu poruku.

3. Ako ste pogrešili u formatiranju svoje poruke.

4. Ako ste napravili slovne ili gramatičke greške.

5. Ako postoji kulturnija alternativna reč ili izraz za tekst koji ste uneli. Na primer, promenjen je naslov teme "pušenje i lizanje" u "oralni seks". Iako ne cenzurišemo određene reči u tekstovima, bar u naslovu teme ćemo menjati vulgarnosti prikladnijim sinonimima.

Kratko uputstvo za pisanje:

1. Pogledajte datum poslednje poruke pre nego što se odlučite da napišete odgovor. Neke teme mogu da zastare jer su vezane za aktuelne događaje koje posle nekog vremena nema svrhe komentarisati.

2. "ne znam" se piše odvojeno. Reč "ne" se piše spojeno samo u slučajevima:

- neću, nećemo, nećete...
- nisam, nismo, niste...
- nemam, nemate, nemaju, nemamo
- nemoj, nemojte, nemojmo...

u svim ostali slučajevima se piše odvojeno, na primer:
ne znam, ne mogu, ne volim, ne želim...

3. Ako tema po sadržaju ne pripada forumu u kojem ste je pokrenuli, premestićemo takvu poruku u odgovarajući forum.

4. Ako smatramo da na određenu temu nema ništa više da se doda - tema će biti zaključana.

Za kraj, zadržavamo pravo da izmenimo delove poruke ili obrišemo kompletnu poruku u svim slučajevima kada smatramo da tako treba uraditi.

Romance Cafe
romance-cafe (female, 34)
page: 8
#71: (2007-01-22 12:33)
To: Waliyant

Hombre,

Ne kapiram zashto oplakivati teme na kojima si/smo i sam/i postovao/li ?

Za neke, koje si naveo, ni sam ne vidim smisao egzistiranja, ali ne vidim ni smisao njihovog ne egzistiranja.
Nadalje, ``nabrajanje``- pominjesh u negativnom kontextu. Opet samo delimichno tachno, jer ako nabrojish a pritom dash i komentar to je sasvim neshto drugo. A takvih je postova vishe do onih sa pukim nabrajanjem. Ili kako okarakterisati temu ``Top5`` (mislim da se tako zove) , gde su chlanovi nabrojali svojih 5 omiljenih likova sa RC-a. Da li da se brishu postovi gde stoji samo nabrajanje???

Zaboravlja se da je ovo takodje mesto gde neko samo ostavi, materijalizuje, svoju misao.. mozzda nije imao prilike da je kome kazze, mozzda je usamljen, neshvatjen, razmazzen whatever...

Ti i ja smo imali mali spor na re-otvorenoj temi ``analni sexs``, po chemu je ona toliko bolja da stoji pre no ``Muzika koja se slusha``... sem toga muzzika ne mozze da povredi nechije dostojanstvo, bar koliko ja znam..

Kojim sportom zapocheti proletje, volim & mrzim ..... po meni, imaju jasan cilj , predstaviti se ili pogledati ko se kako predstavlja... Ne zaboravimo ovo je dating sajt i ljudi veoma chesto saznaju mnogo vishe iz tudjih postova no u direktnoj komunikaciji... nema u tome ama bash nishta loshe. To shto ja nisam ostavio post na nekoj temi ne smatram da je treba ukinuti. Sem toga i tema o fotografiji je , ako tjemo poshteno, nabrajanje, redjanje...

Najneobichnije mesto za sex , so what ... bolje zzelje i mashtanje no ko koliko masturbira ....

Tema ima i bitje ih svakojakih, chak mislim da ih ima premalo za populaciju od cca 19000 i neshto sitno. Da li mozze kvalitetnije, bolje, smislenije ... pa mozze. Ali to tek kada otvorimo i ti i ja i ostali nekoliko takvih.

Ovako dzabe troshimo energiju na konstatovanju stanja bez pomeranje i integrisanja sa Europejskim tekovinama i trendovima ...

P.S. Pushtam text bez provere, ako sam greshio negde u pravopisu ili imao slovne propuste, smatrajte to zzivotnom greshkom
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#72: (2007-01-22 12:52)
Waliyant: ostaju "poruke", ö chemu razmishljate right now", "slobodne teme - kopipasterizacija" - malo li je?

i da, izbrisao bih sve (sve ono shto je bilo nemoguce izbrisati na pochetku, pri kreiranju ovog foruma - jerbo bi sve bilo prazno)

ali sada, kad`postoji dovoljno tema za diskusiju - da, izbrisao bih

i vec jesam (geak me chak nazvao idiotom zbog toga)

Zar ne misliš da bi atmosfera otišla u helać pod tako strogom dirigentskom palicom? A?

(ja već počela da se ježim, pravo da ti kažem)

Updated 1 time(s), Last update (OBICNA) 2007-01-22 12:53

OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
Waliyant
#73: (2007-01-22 13:09)
ne - ne mislim da bi atmosfera otishla u ... Hondooratz ...

DR: ne oplakujem teme, deleko bilo (tpu-tpu), no "zhali bozhe pameti"

imalo je smisla, dok su se chlanovi animirali da uopshte posecuju forum, dok se nisu upoznali sa smislom i namenom istog - ali da se sve toliko trivijalizuje - zar se nije malo odraslo u medjuvremenu da se skonta da je tema Rech dana totalni nonsens chak i u poredjenju sa Asocijacijama (idite na chat pa se dobacujte)

nisam imao nishta protiv dok god niste poCheli da zalazite i na ozbiljne teme sa istim chit-chat manirima (ne dirajte mi krugove, lepo sam vam rekao)

naravno - shvatam da je svaka smislena smisao na pomenutim Asocijacijama van kontexta, te samim tim i neprimerena (isto koliko bi bila i Larusova enciklopedija u prvom osnovne)

_______
ps, of d topik - ako si imao shta da kazhesh po pitanju sopstvenog stava o neprimerenosti teme o analnom sexu mogao si i imao prilike da to artikulisano kazhesh (slaba fotomontazha je vishe nego petparachki (quazi)argument )
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#74: (2007-01-22 13:13)
ps ... & mogu samo da zamislim shta se deshava u glavi iole misletjeg namernika koji s`vrata nabasa na
www.romance-cafe.net/forum/topic/2181/12/rec-dana

obilje razmenjenog isqustwa, nadasve ingenioznog, oplemenjuje ovo mesto i svakog zalutalog chitaoca
(brrrrr:D)))
#75: (2007-01-22 13:16)
Netjemo sada po cevanicama

Bar ja netju, koliko se setjam , a setjam se, ostavio sam posle te fotomontazze post , i ti to vrlo dobro znash , sa meni smislenim argumentima, dakle netjemo selektivno pamtjenje ... vidish da ga je ovde mnogo al opet 28,8%...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2007-01-22 13:18)
P.S. Uvek je opcija ; ne otitji ili ne otvoriti topic koji te ne zanima

P.S.2 - Pomenuti post mi je obrisan, i to takodje znamo

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2007-01-22 13:22

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Waliyant
#77: (2007-01-22 13:25)
eh - da si samog sebe poslushao po pitanju "nezalalazhenja" (i posle "objashnjenja" ostalo je nejasno kako pomenuta fotomontazha zalazi u kontext teme?? )

ali - shta kad` zadjem na smislen topik i naidjem na vishednevni (&vishestranachki) telefonski razgovor par dokonih chlanova kojima je apsolutno svejedno gde se "dobacuju" ??

_________
(u Dalmaciji postoji jedna igra, malom loptom, uz obalu - zove se pitzigin )
...
ali - za to je neophodan plitjak
#78: (2007-01-22 13:29)
Nije li bolje potrošiti energiju na nešto korisnije?

Bolje je!
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#79: (2007-01-22 13:33)
Od sada slusham sebe o nezalazzenju, zdravije je a i ne troshi se energija za DZ, mogao bi bash i da mi se pridruzzish pa da odemo na taj pizzing ili pitje
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Waliyant
#80: (2007-01-22 13:44)
njet picing - no picigin

dok se ne dobije prilika za pomenute f2f aktivnosti bojim se da cu ostati ovde

u nedostatku boljeg, naravno - i ovo je super

_______
a o energiji - ne kontam taj nepotroshachki prilaz tipa:"istopicu se ako se prenapregnem?!?!"

("ooou, ju mejk maj hart melt - ken aj get maj nouz bek?? ")

...
so - mentalna gimnastika & cerebralni fitnes - ruleZ
total: 104, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis