To: Waliyant
Hombre,
Ne kapiram zashto oplakivati teme na kojima si/smo i sam/i postovao/li ?
Za neke, koje si naveo, ni sam ne vidim smisao egzistiranja, ali ne vidim ni smisao njihovog ne egzistiranja.
Nadalje, ``nabrajanje``- pominjesh u negativnom kontextu. Opet samo delimichno tachno, jer ako nabrojish a pritom dash i komentar to je sasvim neshto drugo. A takvih je postova vishe do onih sa pukim nabrajanjem. Ili kako okarakterisati temu ``Top5`` (mislim da se tako zove) , gde su chlanovi
nabrojali svojih 5 omiljenih likova sa RC-a. Da li da se brishu postovi gde stoji samo nabrajanje???
Zaboravlja se da je ovo takodje mesto gde neko samo ostavi, materijalizuje, svoju misao.. mozzda nije imao prilike da je kome kazze, mozzda je usamljen, neshvatjen, razmazzen whatever...
Ti i ja smo imali mali spor na re-otvorenoj temi ``analni sexs``, po chemu je ona toliko bolja da stoji pre no ``Muzika koja se slusha``... sem toga muzzika ne mozze da povredi nechije dostojanstvo, bar koliko ja znam..
Kojim sportom zapocheti proletje, volim & mrzim ..... po meni, imaju jasan cilj , predstaviti se ili pogledati ko se kako predstavlja... Ne zaboravimo ovo je dating sajt i ljudi veoma chesto saznaju mnogo vishe iz tudjih postova no u direktnoj komunikaciji... nema u tome ama bash nishta loshe. To shto ja nisam ostavio post na nekoj temi ne smatram da je treba ukinuti. Sem toga i tema o fotografiji je , ako tjemo poshteno, nabrajanje, redjanje...
Najneobichnije mesto za sex , so what ... bolje zzelje i mashtanje no ko koliko masturbira ....
Tema ima i bitje ih svakojakih, chak mislim da ih ima premalo za populaciju od cca 19000 i neshto sitno. Da li mozze kvalitetnije, bolje, smislenije ... pa mozze. Ali to tek kada otvorimo i ti i ja i ostali nekoliko takvih.
Ovako dzabe troshimo energiju na konstatovanju stanja bez pomeranje i integrisanja sa Europejskim tekovinama i trendovima ...
P.S. Pushtam text bez provere, ako sam greshio negde u pravopisu ili imao slovne propuste, smatrajte to zzivotnom greshkom