Romance Cafe forums

All forums

Erotski san  

views: 6771, replies: 31
total: 31, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2004-11-13 16:38
Erotski san
Zene koje nose bele pamucne gacice spadaju u tip zene ne veceras dragi,one koje najcesce na sebi imaju crvene i cipkaste podsticu musku mastu,a skup rozi ves dokazuje da je zena koja ga nosi vrlo topla i zenstvena.Ona koja nosi saten ime mekan i nezan dodir,uvek je spremna na flert,ali bez grubosti,zenstvena i culna.Crni ves bira magicna zena,vrlo prefinjena,senzualna i sofisticirana,samouverena,koja voli zabavu i avanturu...

A sta kaze na to njeno velicanstvo Zena i njegovo velicanstvo Muskarac?

Updated 6 time(s), Last update (moderator) 2004-11-14 12:12

vodolija is no longer member of Romance Cafe
page: 2
elien
#11: (2004-11-16 17:01)
Erotski san
Zmajbgd zna sta prica
elien is no longer member of Romance Cafe
Iluzija
#12: (2004-11-25 17:12)
Erotski san
[quote]vodolija: Zene koje nose bele pamucne gacice spadaju u tip zene ne veceras dragi,one koje najcesce na sebi imaju crvene i cipkaste podsticu musku mastu,a skup rozi ves dokazuje da je zena koja ga nosi vrlo topla i zenstvena.Ona koja nosi saten ime mekan i nezan dodir,uvek je spremna na flert,ali bez grubosti,zenstvena i culna.Crni ves bira magicna zena,vrlo prefinjena,senzualna i sofisticirana,samouverena,koja voli zabavu i avanturu...

ma ja ne slazem sa tim.......sta to ima sa erotskim snom??? san je nesto drugo,san je nesto o cemu osobe sanjaju da jednog dana ostvare san....i to je tema ovdje...zasto da ja samo sanjam kakav donji ves jedna osoba ima..kad smo vec tu onda cu sanjati kakva je bez vesa
Iluzija is no longer member of Romance Cafe
#13: (2004-11-25 17:57)
Erotski san
Mislim da, a mozda i gresim,ako na javi ne ostvaris sve erotske fantazije onda ti ih nesvesno pusta u snovima kao doooooobbaaaar film.Zato trazite onog ko ce vam ih u potpunosti ostvariti da ih nebi morali sanjati
optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
#14: (2006-10-06 11:23)
Erotski san
"Zene koje nose bele pamucne gacice spadaju u tip zene ne veceras dragi,one koje najcesce na sebi imaju crvene i cipkaste podsticu musku mastu,a skup rozi ves dokazuje da je zena koja ga nosi vrlo topla i zenstvena.Ona koja nosi saten ime mekan i nezan dodir,uvek je spremna na flert,ali bez grubosti,zenstvena i culna.Crni ves bira magicna zena,vrlo prefinjena,senzualna i sofisticirana,samouverena,koja voli zabavu i avanturu...

A sta kaze na to njeno velicanstvo Zena i njegovo velicanstvo Muskarac? "

овде нешто не штима... не уклапам се... лоша теорија....
а шта кажете ви мужјаци? има ли логике у овоме из вашег искуства ?
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#15: (2006-10-06 11:33)
Erotski san
U, sunce ti! Veko, i ja se zbunih nachisto! Mislim... Da prostite, u koje spadaju one shto nose sve boje? Dobro, de, ne odjadared.

I te meshavine satena, chipke, pamuka i likre? I boja? I... Ccc... Ja budala, nashla da chitam ovu temu, na prazan stomak, umesto da lepo pojedem ovaj prazan burek, ne mareci za svrstavanja u nezzne, fatalne, tople il' chulne.
cile011 (female, 43)
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2006-10-06 11:38)
Erotski san
ма, обожавам бели памук... ништа свила, ништа сатен, ништа што је упадљиво и џиџе-миџе... али... авај... хммммм... не уклапа ми се то у: "Zene koje nose bele pamucne gacice spadaju u tip zene ne veceras dragi"

не, то дефинитивно нисам ја...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#17: (2006-10-06 11:45)
Erotski san
dama 1.....znas, moj muz stvarno voli moj crni donji ves, neznam zasto ?

dama 2....neznam ni ja, ali sto ga ne operes ?

mike-leo (male, 50)
pa naravno , sad je bolja slika...pomeri antenu jos malo u levo...
triViALna
#18: (2006-10-06 12:28)
Erotski san
Elem..spremam se danima za neku "dubinsku" temu, al me svaki put zeznu ove elementarne pa nikako da se "udubim"...

triV nosi crno-crvenu saten kombinaciju, uramljenu cHipkom, providnu na pravim mestima & zavezanu rozle masHnicama, ali sve je to nisHta dok ne navucHem one lak-cHizme do vrata i zavrtim koZni bicH u rukici (trep-trep)...a pri tome erotski sanjam da neAm nisH na sebi...

kategorija: eroticHno - neuroticHna
triViALna is no longer member of Romance Cafe
chorba
#19: (2006-10-06 14:13)
Erotski san
jebiga, ja probao da nosim tandzare al me jebedu shuljevi.... ne ide nikako...

mozda ipak nekom budem erotski san i u belim dukser gatjama (ide zima prim.prev.)?
chorba is no longer member of Romance Cafe
#20: (2006-10-06 16:21)
Erotski san
pravom muskarcu ne bi trebalo da je bitno sta devojke nose ispod (ja npr. ionako to sve pocepam)...

a sta bi devojke najvise volele da nose...? pa recimo

sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
total: 31, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis