Romance Cafe forums

All forums

Koeljo smor ili umetnik  

views: 4451, replies: 45 LOCKED
total: 45, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2004-11-18 02:49
Koeljo smor ili umetnik
Mislite li da je Koeljo samo posledica snobizma i povrsnog poznavanja knjizevnosti kod nas?
Saxsex is no longer member of Romance Cafe
page: 3
luna

VIP
#21: (2005-08-27 18:48)
Koeljo smor ili umetnik
Bojan Zivkovic: Smor. Jeftina filozofija za moderne ljude.

Svako ima pravo na svoje misljenje zar ne?
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
piaget
#22: (2005-08-28 19:42)
Koeljo smor ili umetnik
Hmmm... zanimljivo!

Koeljo jeste umetnik, kao i svaki drugi pisac. Ali, kao i u svkoj drugoj umetnosti postoje uspesni i oni manje uspesni umetnici. A i ono da se ukusi razlikuju stoji.

Drugo, da "plavusice" citaju Koelja, paaaa bolje i to nego iskljucivo zenske caspopise.

Trece, citala sam ga, ali sam u pocetku imala odbojan stav prema njemu i nisam mislila da cu ikada citati njegova dela, dok jednog dana nisam pogledala dokumentarac o njegovom zivotu. Koliko se secam, bilo je pre par god, on je par puta bio hospitalizovan u mentalnoj ustanovi i tada je napisao veroniku. Upravo tu knjigu sam i procitala i ok mi je. Osobito mi se svidelo sto je pisao o jugi i o tome kako smo mi jedna sasvim normalan narod... A posto se njegove knjige citaju sirom planete, to je neki mali plusic za nasu zemlju. Eto.

U srednjoj sam citala knjige od Perl Bak, a sada, zbog faxa, samo strucnu literaturu.

Pozadrav!
piaget is no longer member of Romance Cafe
greenisgoodforey
#23: (2005-11-25 12:43)
Koeljo smor ili umetnik
Ja mislim da mučenik ni do smora nije mogao da dobaci!
greenisgoodforey is no longer member of Romance Cafe
MASH
#24: (2005-11-25 13:27)
Koeljo smor ili umetnik
u nekim delovima me podsetya na Dzhubrana
MASH is no longer member of Romance Cafe
MASH
#25: (2005-11-25 13:31)
Koeljo smor ili umetnik
ebi ga, mamuran sam pa me podsetya i na samoga sebe i na striku....oprostite zbog ispada
Please note: VIP members do not see advertising
NESTVARNA
#26: (2005-11-25 16:37)
Koeljo smor ili umetnik
SMOR...i to povelik... Nazalost, zbog prirode posla, morala sam da procitam vecinu njegovih knjiga i, kada bih zatvorila korice, uvek sam ovako reagovala . I, nikada, ni jedan moj ucenik nije morao da procita nijednu njegovu knjigu! Totalan promasaj...ovo je moje misljenje...ne mora se usvojiti!

MASH, znaj, Dzubrana ne mozemo porediti sa Koeljom. Daleko je on ispred njega! ....veruj na rec!

Updated 1 time(s), Last update (NESTVARNA) 2005-11-25 16:40

NESTVARNA is no longer member of Romance Cafe
MASH
#27: (2005-11-25 17:34)
Koeljo smor ili umetnik
daaaj, pa svi dobro znademo ko je stariji
luna

VIP
#28: (2005-11-25 19:45)
Koeljo smor ili umetnik
...Ne bih se slozila sa vama ali kao sto sam vec ovde napisala svako ima svoje misljenje
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
sone72
#29: (2005-11-25 19:53)
Koeljo smor ili umetnik
.....cast svakom...Koeljo...
sone72 is no longer member of Romance Cafe
MASH
#30: (2005-11-25 22:51)
Koeljo smor ili umetnik
sone72: .....cast svakom...Koeljo...

al' veresija nikom...konobar
total: 45, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis