Romance Cafe forums
Koeljo smor ili umetnik
views: 4449,
replies: 45
LOCKED
total:
45,
displayed:
10,
page:
1
2
3
4
5

of 5
#1: 2004-11-18 02:49
Koeljo smor ili umetnik
Mislite li da je Koeljo samo posledica snobizma i povrsnog poznavanja knjizevnosti kod nas?
Saxsex is no longer member of Romance Cafe
page: 5
na zapadu

Koeljo smor ili umetnik
alhemicar !
sjajna knjiga ! bajka - filozofska..dopada mi se.on je chovek koji ima svoje snove i nekako na taj nachin upoznaje svet oko sebe..alhemichar je jedna knjiga , optimizma
Updated 1 time(s), Last update
(na zapadu) 2006-04-27 08:41
na zapadu is no longer member of Romance Cafe

Koeljo smor ili umetnik
Sanco71: Cini mi se da je Koeljo jedino mogao da pise ako je pod uticajem raznoraznih narkotika...ili sam to pogresno protumacila

ali dok sam citala neku njegovu knjigu,uvek mi se cinilo da mi je potrebno nesto slicno i da bih tada mozda razumela sta je hteo da kaze..
Svako ima pravo na svoje misljenje ..i svako ko napise nesto je.....pisac
ne trebaju mi nikakvi narkotici da bi ga razumela ali s obzirom da mu je Karlos Kastaneda prijatelj i ucitelj,tko ce ga znati! verovatno i on tu i tamo ponesto popusi ili sazvace
Waliyant

Koeljo smor ili umetnik
...e to sho mu e Kastaneda prijatelj ga vadiiiiiiiii....... pa brrre sha ako mu je baba bila dadilja nekog od producenata "shpanskih serija"???
hm?
Waliyant is no longer member of Romance Cafe

Koeljo smor ili umetnik
pa nista
sta odma skaces?!
Gandalf

Koeljo smor ili umetnik
Divlja u srcu:
Sanco71: Cini mi se da je Koeljo jedino mogao da pise ako je pod uticajem raznoraznih narkotika...ili sam to pogresno protumacila

ali dok sam citala neku njegovu knjigu,uvek mi se cinilo da mi je potrebno nesto slicno i da bih tada mozda razumela sta je hteo da kaze..
Svako ima pravo na svoje misljenje ..i svako ko napise nesto je.....pisac
ne trebaju mi nikakvi narkotici da bi ga razumela ali s obzirom da mu je Karlos Kastaneda prijatelj i ucitelj,tko ce ga znati! verovatno i on tu i tamo ponesto popusi ili sazvace
I sta je tu lose?!Volim Kastanedu...a i da zvacem i pusim...a volim i Koelja...pa opet zvak...

Updated 3 time(s), Last update
(Gandalf) 2006-05-11 04:02
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
total:
45,
displayed:
10,
page:
1
2
3
4