Romance Cafe forums

All forums

Sex kao tabu tema  

views: 3124, replies: 29
total: 29, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2004-05-22 23:09
Sex kao tabu tema
cao, na chatu sam shvatila da nam je sex jos uvek tabu tema i ako je mnogima od nas ( ako ne svima) on vrlo vrlo vazna stvar u zivotu. U obicnom zivotu skoro da ga niko i ne pominje dok na chatu, gde je sloboda veca i anonimnost (skoro) zagarantovana svi samo o njemu i u vezi njega pricaju. Muskarci se zale na zene da nece oralni sex ili analni sex a oni bi .. i sve oko toga..
Sta vi kazeto na to?
Pozdrav svima cao
radoznalla (female, 35)
volim da se druzim
page: 2
black_magic_woman
#11: (2006-05-17 16:59)
Sex kao tabu tema
Po meni prica o sexu treba da se svede na obavezno sexualno obrazovanje jos u osnovnoj skoli, a sve ostalo neka ostane na delima.. Mislim od tolike price niko vise nista i ne radi!!! Ako sve demistifikujemo.. nece nam vise biti zabavno..
black_magic_woman is no longer member of Romance Cafe
lav u srcu
#12: (2006-05-17 17:13)
Sex kao tabu tema
Tako se govori...delima...
lav u srcu is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#13: (2006-05-24 02:46)
Sex kao tabu tema
radoznalla: cao, na chatu sam shvatila da nam je sex jos uvek tabu tema ...U obicnom zivotu skoro da ga niko i ne pominje dok na chatu, gde je sloboda veca i anonimnost (skoro) zagarantovana svi samo o njemu i u vezi njega pricaju.

Zasto li? Evo citam nocas kompletnu rubriku "sex" i nekako sam procitala najmanje o sexu. Doduse nisam ni ocekivala konkretne elaborate, da budem iskrena, ali interesantno je da su te "golicljive" teme esencijalne, iako se retko do nikada iznose doista licna iskustva/misljenja/sklonosti. Sve je to vise pod motom "kisa oko Nisa", al da se nesto pise (sa pisa ispade rima). Da ne bude pogresno shvaceno - sexualno upraznjavanje ne smatram naucnom fantastikom, koju treba algoritmicki verificirati, ali takodje ocigledno jos uvek ne kao netabuizirani deo zivota. Tabu zato sto o tome ipak radije sa svakim anonimusom, ali ni pod razno sa onim sa kojim ga fakticki upraznjavamo. Ili gresim? Da smo svi bas toliko sexualno zadovoljni (citaj zadovoljeni), niko ne bi ni imao interesa pricati o tome. Niko navodno nema los sex ili uopsteno losa/nezadovoljavajuca sexualna iskustva, niko "devijacije", niko ne zove na hot line, niko ne surfuje po erotskim sajtovima, niko ne upraznjava cyber sex, niko ne masturbira, niko ne kupuje "igracke", niko ne vara, niko se ne "krese" bez ljubavi i niko ne ide u bordele. Pu, pa gde je sav taj narod na kome se zgrcu sve te silne milijarde???

Ili je ipak (mozda) samo rec o komercijali? Sex sells...
triViALna is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#14: (2006-05-24 03:07)
Sex kao tabu tema
............Evo citam nocas kompletnu rubriku "sex" i nekako sam procitala najmanje o sexu..............

...
........... .............. ............. ............. ....................

........................
odo` ja da `pawam - bolje tje mi BT

...
( `q notj Triwijalna )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#15: (2006-07-24 15:07)
Sex kao tabu tema
verovali ili ne pojavio se novi oblik sex-a na radnom mestu! Sednes na stolicu... polozis noge na sto...l lagano ih rasiris... i... gledas kako ti se *ebe za POSAO!
Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2006-07-24 15:12)
Sex kao tabu tema
Čemu služi ova * [:201:]
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#17: (2006-07-24 15:15)
Sex kao tabu tema
paaa ovvvvaaajjjjj......
Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
#18: (2006-07-24 15:20)
Sex kao tabu tema
Šta ovaj? Napiši bre slobodno, izbaci to iz sebe
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#19: (2006-07-24 15:30)
Sex kao tabu tema
U mojoj psiholoskoj konstituciji manifestuje se apsolutna dominacija pozitivne energije za indivindualnost tvoje licnosti i tvoje potrebe da kazem ono sto necu..no..krace receno --to * zamenjuje slovo J

Updated 1 time(s), Last update (Dylann) 2006-07-24 15:32

Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
#20: (2006-07-24 15:32)
Sex kao tabu tema
Brao dečko....biće nešto od tebe
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
total: 29, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis