Romance Cafe forums

All forums

NEOPHODNO POTREBAN DOBAR AVP!!!!  

views: 6447, replies: 50 LOCKED
total: 50, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2004-12-12 16:01
NEOPHODNO POTREBAN DOBAR AVP!!!!!!!!
Cao,

hitno mi je potreban neki dobar antivirus program, a da nije Norton, jer mi je obarao sistem, nekako je u konfliktu sa svim zivim sto ja imam. Sad imam Pandu, free trail i istice mi za 10 dana pa sam opet u agoniji, ovde u Bgd nisam nasla nista sto mogu da kupim ni legalno ni piratski - da li neko moze da mi nesto nareze ili ima neku info, hitno mi je??

Pozdrav,
Falex
Falex69 (female, 37)
"Zivot se ne meri brojem udisaja vec brojem trenutaka koji nam oduzmu dah...."
page: 2
bacvra
#11: (2005-04-17 15:31)
spirit: Kaspersky je super ako imas brz kompis, ali ako ti je sporiji onda ti je moja preporuka ceski AVG, jer kao rezidentan stit od virusa trosi najmanje resursa od svih poznatih virus killera a jako je popularan i zato sto ga ima u besplatnoj verziji...

www.grisoft.com/
A zasto me pristalice kasperskog uvek zovu da im ocistim komp?Moje iskustvo sa njim mnogo je supalj bre brate!!!
bacvra is no longer member of Romance Cafe
deriste
#12: (2005-04-17 15:36)
NOD32 - trenutnon sto vredi kasperski 0
deriste is no longer member of Romance Cafe
bacvra
#13: (2005-04-17 15:40)
deriste: NOD32 - trenutnon sto vredi kasperski 0
Ne znam sta je ljude upalilo za tog kasperskog?A ti deriste nadi i instaliraj neki anti trojanac jer NOD-u je to slaba tacka
Medeni76
#14: (2005-04-17 16:27)
Kaspersky je OK ali moj glas ide za NOD32. Kome treba Kaspersky, nek mi se javi na PM..pozdrav...
Medeni76 is no longer member of Romance Cafe
#15: (2005-04-17 19:27)
NOD32 definitivno moj izbor
voja79 (female, 54)
no way
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2005-04-17 21:20)
Koristio sam veliki broj anti-virusnih rešenja, od prastarog i zaboravljenog FProta i McAfee-a preko Nortona pa sve do Kasperskog koga sam skoro zamenio NOD-om (NOD32).
Što se mog iskustva tiče stvari stoje ovako:
-FProt i McAfee odmah u zaborav! (ne znam ni zašto sam ih spomenuo?!)
-Nortonu NAJVEĆI minus za količinu resursa koju uzima (prema nekim mojim "merenjima" Internet Security paket koji sadži antivirus i firewall uzima negde između 30 i 50 MB rama!!!!) a drugi JOŠ VEĆI minus za updateovanje koje je najgore u istoriji antivirusnog softvera. Pored svega ovoga preterano je trom i na kraju... NE PODNOSIM GA!
-Kaspersky mi je bio odličan i njega sam koristio najduži period vremena. Na kraju krajeva, nikada mi nije bilo teže (što se promene softvera tiče) nego kada sam ga zamenio NOD-om. Ali, nema veze. Korisio sam ga od verzije 3.5 pa sve do najnovije 5-tice. Fantastično je radio, nije mnogo kočio računar i updateovi su mu bili sasvim OK. Najnovija petica ima vrlo dopadljiv dizajn prilagođen i najneiskusnijim korisnicima računara. Sve je rađeno po principu "idiot friendly" koji me je u početku izluđivao, ali kada se čovek zamisli malo, shvati da je to sasvim OK. Dakle, što se mog iskustva tiče, sve hvale za Kasperskog!
-NOD32 koristim kraće vreme i još sam zadovoljniji nego kada sam koristio Kasperskog. Moram da priznam da je user interface očajan (u poređenju sa Kasperskim) ali zato radi kao satić. Prvi put sam pomislio da nemam antivirus u sistemu. Prosto se ne oseća da radi, a skeniranje celog računara kod mene je trajalo neuporedivo manje nego što je to bio slučaj sa Kasperskim iako su bile popaljene opcije za Deep Scan i još tamo šta ima. Updateovi su izuzetno mali tako da će Dial-up korisnici biti prezadovoljni, jer će proces obnavljanja baze virusa trajati veoma kratko. Treba malo vremena da se podesi pre početka rada, ali budući da se to radi samo jednom to i nije neki minus. ZAKLJUČAK: Ružan je kao grobar, ali zato radi svoj posao kao nijedan drugi antivirus. Zaboravih da napomenem da je u testiranju u jednoj od tri svetske laboratorije za testiranje antivirusnog softvera jedini uspeo da otkrije sve viruse koji su mu "podmetnuti". Znači, sredio je i Kasperskog. Svako poštovanje Eugenu, ali italijanski NOD je ZAKON!
uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
bacvra
#17: (2005-04-18 01:21)
Ja sam pristalica linuxa ali svakome bih iz svog iskustva dok sam koristio win.a i misljenja ludi kojima sam instalirao AVP najbolje su se pkazali NOD i bitdefender professional 7.2 i njegova novija verzija 8 +.Bitdefender bi izdvoio zato sto pored antivirusa ima i firewall .A 8+ ima i anti spam .I sto je najvaznije dobro radi i na P2 komp.I jos nesto da dodam ni jedan antivirusni program ne moze 100% zastiti racunar.
bash_kakao_bg
#18: (2005-04-18 12:06)
...ja vas nista ne razumem ...a da li se vi medjusobno razumete ....samo pitam...
bash_kakao_bg is no longer member of Romance Cafe
bacvra
#19: (2005-04-18 14:32)
bash_kakao_bg: ...ja vas nista ne razumem ...a da li se vi medjusobno razumete ....samo pitam...
A ko ne razumes pitaj ili nabavi potrebnu literaturu (imas i na netu)!!!!
bash_kakao_bg
#20: (2005-04-18 17:29)
...boze,boze...vasiono javi se....
bash_kakao_bg is no longer member of Romance Cafe
total: 50, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis