Romance Cafe forums

All forums

Glupi policajac  

views: 587, replies: 8 LOCKED
#1: (2004-12-14 16:45)
Glupi policajac
Nasao policajac majmuna i doveo ga u stanicu. Komandir stanice poceo da vice na njega: " Jesi li ti normalan i ovako nas svi maltretiraju i pricaju da smo glupi a ti jos i majmuna doveo." Vodi to u zoloski vrt. I tako zavrsila se smjena, komandir krenuo kuci kad na bulevaru njegov policajac i majmun setaju i lizu sladoled. Jesi li ti lud rekao sam u zoloski vrt a ti? Pa druze komandire bili smo u zoloski vrt pa sam ga sad poveo na sladoled.
maladixi (female, 25)
Upoznaj me pa ces znati kakva sam.....
Truba
#2: (2005-03-20 12:27)
Glupi policajac
sedi pandur u bifeu u stanici milicije i nešto konta.

Ulazi njegov šef i pita ga šta se zamislio.
ovaj odgovara:
" šefe baš me zanima gde nestane ovo svetlo kad pritisnem prekidač"
šef mu odgovara "baš zanimljiva tema za razmišljane , razmisliću o tome kasnije pa kad dođem do odgovora javiću ti "

sledeći dan ulazi šef u bife i kaže kolegi " našao sam odgovor na tvoje pitanje, brzo ugasi svetlo da ti pokažem"

ovaj ugasi svetlo a šef otvori frižider i kaže
" EVO GA OVDE"
Truba is no longer member of Romance Cafe
#3: (2005-03-22 17:12)
Glupi policajac
Jadan frizider....
Imam_Winamp (male, 18)
Mislim sta reci....
#4: (2005-04-22 13:53)
Glupi policajac
Spadne policajcu tocak na autu ispred ludnice.Ali tako kako je odcvikao sva cetiri zavrtnja(srafa).On nekako uspe da digne auto na dizalicu,da odvrne ono sto je ostalo od srafova,ali nema druge,stade da misli sta da radi. Ludak koji je visio na zici rece mu:"Skini sa ostala tri tocka po jedan sraf zavrni tri i doci ces do kuce." "A" rece policajc:"Pa ti nisi lud sada cu reci da te puste." "Ne ja sam lud ali nisam glup " rece mu ludak.
tekir (male, 41)
HOLA .............
Please note: VIP members do not see advertising
luna

VIP
#5: (2005-04-22 14:19)
Glupi policajac
tekir: Spadne policajcu tocak na autu ispred ludnice.Ali tako kako je odcvikao sva cetiri zavrtnja(srafa).On nekako uspe da digne auto na dizalicu,da odvrne ono sto je ostalo od srafova,ali nema druge,stade da misli sta da radi. Ludak koji je visio na zici rece mu:"Skini sa ostala tri tocka po jedan sraf zavrni tri i doci ces do kuce." "A" rece policajc:"Pa ti nisi lud sada cu reci da te puste." "Ne ja sam lud ali nisam glup " rece mu ludak.

luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#6: (2005-04-22 15:34)
Glupi policajac
Ako ti se stvarno svidja poslacu jos ali sada nemogu mozda veceras ako budes u kafeu.Jesi videla kako sam ti na brzinu zakazao sastanak a...
tekir (male, 41)
HOLA .............
#7: (2005-04-22 17:25)
Glupi policajac
...nisi ni ti lud...
kurjak13 (male, 38)
da te bolje vidim
#8: (2005-04-22 17:47)
Glupi policajac
kurjak13: ...nisi ni ti lud...

Pa tako se to radi da i policajac negde upali.
tekir (male, 41)
HOLA .............
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis