Romance Cafe forums

All forums

Film za sva vremena  

views: 34266, replies: 538
total: 538, displayed: 10, page: first page previous page ... 43 44 45 46 47 48 49 50  51  52 ... next page last page of 54
Post #1, page: 1
#1: 2004-05-28 21:50
Film za sva vremena
po Vama je...?Moj izbor je"Kralj ribara".Nista cudno ako niste culi za njega,to je jedan od onih "filmova iz senke" koji biraju gledaoce,a ne obratno kao sto to(opravdano ili ne)cine spektakli.Ako ga negde izbunarite,preporucujem ga od sveg srca.
Aristea is no longer member of Romance Cafe
page: 51
#501: (2008-05-23 19:57)
Film za sva vremena
@ Drina

Obetjavam skori nastavak serijala postova...

Samo josh da nadjem do koje godine sam stigao

... idem da prelistam tefter ....

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-05-23 20:01

Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#502: (2008-05-23 21:04)
Film za sva vremena
@Drinche evo ga ... sat vremena i gotovo

I tako dodjosmo do 1989. U kutji se ochekivala prinova, shta drugo da se radi osim da se sheta po bioskopima, ili u kutjnoj varijanti odgleda neki dobar film …

Obetjavalo je rodnu godinu … Jedino se Spilberg brukao za medalju .. valjda chovek trazzio svoj way …

1. Godinu je otvorio Dzeims Kamerun (extra me mrzi da trazzim kako se speluje njegovo ime) .. filmom Ambis . Sjajna glumachka ekipa koju je predvodio Ed Haris… No, na stranu gluma i glumatanje.. bozze moj, za to su tako dobro platjeni… Ono shto je ostalo u pamtjenju, kao fascinantno u ovom filmu, je savrshena fotografija koja ima ulogu naracije, one prave… najbolje..

2. Nerado, ali moram da pomenem dobitnika zlatnog globusa iz ove godine . Rech je o filmu ``Rodjen 4. jula`` … Volim ja Olivera Stona , volim njegovo vidjenje sranja u Vijetnamu (napravio je more filmova o toj temi) ali malo mi bljutav beshe mladjahni Tom Kruz… Shmirao je vishe no shto moj stomak mozze da podnese , jbga, shteta … Da je Defo igrao njegovu ulogu … injaaaaooo

3. E , onda je doshao EL GRANDE PRC za Olivera Stona u liku i delu Brajana De Palme i filmu sa istom tematikom , ali mnogo boljim odabirom glumaca; ``Zzrtve rata`` … Maleni M. Fox konachno dobija ulogu koja pokazuje da ume da glumi i u ozbiljnim filmovima, a ne samo u drugorazrednim serijama na TV-u…. Chovek, a tada mladitj, koji je grabio ozbiljnim koracima u svet ozbiljnih glumaca ,Shon Pen odlichno je odradio svoj deo negativca…. Zakljuchak ; malo su mi ishli na Q vetj filmovi o Vijetnamu .. Ako su mislili da se iskupe za sranja koja su napravili za`ebali su se…

4. A onda BUUUUUUM … Sinema paradizo ili Bioskop opet radi (mislim da su ga tako preveli u nas) Film sam odgledao dva puta to popodne, setjam se kao danas… Film je imao onu magijsku nit koja me uvukla u radnju gde sam se osetjao kao u vremenskoj mashini … Vukao me u moje detinjstvo …. Predivna podela rola , muzika koja nenametljivo docharava Siciliju. Radnja toliko zzivotno pitka … Zakljuchak: Verovatno jedan od najboljih filmova (dobio je oskara ) sa neengleskog jezichkog podruchja te godine….

5. Koliko sam ga samo puta odgledao od tada … Morgan Friman , chovek koji je toliko ruzzan ali toliko lep na platnu (ekranu… gde god) da iz kadra izbaci sve svoje kolege … Vozetji g-dju Deizi… nije film vetj filmchina … Dve rase, dve vere, dva staleza, nepremostiv jaz ………. Nishta to ne znachi , nishta .. pokazao je Brus Beresford svojim filmom …

6. Film Polje snova pominjem samo iz razloga shto je imao predivnu prichu i glamuroznu glumachku ekipu… Jbte, pa to je dovoljno da se pomene film… pocheo sam da upushtam u ovoj deskripciji … sorry…
Dakle bezbol , san , i Mamin (Kevin) Kostner uz Djeimse Erla Dzonsa, Bert Lankestera i sjajnog Reja Liotu… chista 5-ca

7. Kened Brana me je dobio filmom Henri V. Dobio iz razloga shto se uhvatio u koshtac sa ogromnim problemom … Prvim ; opisati Tjudorove je tezze od iskenjati 20 kila mermera i drugo;… ekranizovao je Shekspira…
Film je proshao sasvim pristojno kod mene, gledao sam ga samo dva puta (pazzljivo pratetji da li je u scenariju napravljena neka greshka oko istorijskih chinjenica … drzzao sam istoriju engleske u ruci …jbte kakav bolid)

8. Favorit BR 1 te godine definitivno je film ``ISUS IZ MONTREALA`` (josh uvek trazzim soundtrack istog … jedini CD koji sam zzeleo a nisam uspeo da nabavim…)
Dakle, rech je o jednoj maloj glumachkoj trupi koja ulicama Kvebeka igra ``stradanje Hristovo`` koristetji ulice i trgove kao mizanscen , kulise itd…. Pametniju upotrebu exterijera u filmu nisam video… Da ne duzzim , glumci su se toliko uzziveli u uloge da je na kraju lik koji glumi Hrista ….. hodao po vodi…. Ne, nije smeshno , film je daleko od smeshnog … film ostavlja toliko pitanja da glava boli … Svetlana Sabatinova i pesma Prituridze jbteeeeeeee pa i sada se najezzim kada se setim kako zvuchi …

9. Djesika Lang (kakva riba je bila u prvom King Kongu brateee) I film ``Muzichka kutija `` upisali su se u spisak dobrih .. Ljubav i mrzznja upakovani u jednom omotu , omotu ljudske dushe .. jbte al sam ovo ispek`o pa rek`o … U svakom sluchaju film vredan pazznje .. (dobio sam tada tjerku pa me dobio na foru odnosa otac – tjeraaana)

I da zakljuchim, jer sam uvek pominjao samo mojih top 10...

10. Sex lazzi I video trake …. Najvishe mi se dopao sex …

10a . Kad je Hari sreo Seli i scena odglumljenog orgazma u restoranu …

i takoooo
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#503: (2008-05-23 21:10)
Film za sva vremena
vidim da su ti toliko drhtale ruke dok si kucao njeno ime----- Djjjjjesika Lang
INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#504: (2008-05-23 21:12)
Film za sva vremena
Pa i jeste Djesika ... Lichno se poznajemo i nasha komunikacija je ishla u fazonu : ``Dje si Dje si ... `` i tako je ostala Dje si Ka ....

El sada jasnije

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-05-23 21:13

Dream Raider (male, 46)
#505: (2008-05-31 14:17)
Film za sva vremena
Ljubav u doba kolere

Postoje stvari na ovom svetu o kojima treba govoriti shapatom da se ne narushi ona charobna meshavina koja ih chini maltene nezemaljskim, upletenim u tanushne niti sna...

...Ljubav u doba kolere je jedna od njih...

...a suze, suze su (dok gledate ovaj film) tako banalna technost...

...osim ako i ne primetite da su tu...
black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#506: (2008-05-31 19:13)
Film za sva vremena
...obozhavam crtane filmove...

Eugen Grafvajer (male, 46)
Slow motion
#507: (2008-06-12 02:57)
Film za sva vremena
Ko to tamo peva
anastasia_021 (female, 46)
ne idem grlom u jagode
#508: (2008-06-12 03:15)
Film za sva vremena
један је РОКИ....

... из више делова... ал ово је ЕХТРА... одврните звучнике....

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2008-06-12 03:26

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#509: (2008-06-12 10:49)
Film za sva vremena
Nije bas film za SVA vremena ali je jedan od onih koji imaju 'odlozeno' delovanje i kome se chovek povremeno vraca... Uzrok, posledica, uspomene, sluchaj... topao film... mozda nekome pomalo spor... al' tako je to u zivotu...

Everything Is Illuminated

Elijah Wood je snimio dobar film u pauzi ganjanja sa Sauronom, orcima i Golumom...
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
#510: (2008-06-12 12:19)
Film za sva vremena
1990. beshe bash sirotinjska u mojoj belezznici omiljenih filmova… Al` ko shto red nalazze i Drina ochekuje … izdvojitju par komaTa … SumLJam josh s pochetka ovog pisanija da the biti tradicionalnih 10 filmova… k`o shto rekoh , jalova neka godinica…

1. Sirano De Berzzerak
Tradicionalno dobri Zzerar Depardie i mladjahni Vinsent perez trudili su se , i uspeli , da daju pun kolorit ovom filmu … No, muku sam muchio , dobro se setjam , dok sam ga gledao … Razlog je bio sasvim pristojan … Desno dole, u odeljku gde drzzim viDoje kasete, stajala je originalna verzija iz 1955. godine .. Crno beli film. Dal`, mi smeta? Neeeeee…. To nije film , to je filmchina … Sirana glumi feeeenomenalni Hoze Ferer (koji je umro 1992, tachnije dve godine nakon rimejka njegovog Sirana). Oduvek sam imao chip koji se palio na technost u izgovaranju texta role… U sluchaju Hoze Ferera nije bilo shmiranja, nije bilo improvizacije (text to jednostavno ne dozvoljava) samim tim moglo bi se upasti u shablon , klishe, unisonu naraciju.. ma neeee , ne kod Ferera … Chovek je plenio tokom celog filma . Ruzzan do zla boga.. onoliko ruzzan da mu majka ne kazze ``pile moje`` .. al` to veze nema .. chovek glumi za Nobelovu a ne za Fkin Oskara koji je dobio za tu ulogu … Dal treba da kazzem da je debitovao u Bergmanovom filmu ``Jovanka Orleanka`` iz 1948. i za tu debitantsku ulogu dobio je oskara …. Preporuchujem najtoplije oba filma … Sirana narochito… Celovechernje uzzivanje zagarantovano….
Anex : Sirana iz `55 presnimila mi tjera pre desetak godina .. crtatj je bio bitniji … pa ako neko ima …pliiiiiizzzzzz

2. Igra sa vukovima
… Kevin Kostner … Jbga, ja bash nisam fan sporih filmova.. Nekako sam uvek mislio da tu neshto ne shtima , da se u stvari zamagljuje sushtina onoga shto nedostaje u samom filmu .. bem li ga mozzda greshim .. No, film je pravi One man show ... shto poshtujem onoliko … Pohvala svaka za kameru i fotografiju .. a i vuchko je bio sasvim OK.

3. Da ne bude zabune, daleko sam ja od filmova tipa ``DUH`` .. al` moram da ga turim ovde samo zbog one scene oko grncharskog tochka i mladjane Demi Mur… Eto

4. Tretji deo nastavka Kopolinog Kuma dochekao sam na nozz … Jbga, ja te serijale neshto ne mirishem … Film XX vek je remekdelo … ali, postao bi pravo njesra da se nastavljao .. a imao je vremena tokom celog veka hahahahah…..

5. Havana, Sidnija Polaka , sa Robertom Redfordom, beshe malo osvezzenje jalovine koja se nakupila … al` kao i svako drugo osvezzenje trajashe kratko … Film vrlodobar 3+.

6. Taman kada sam digao ruke od 1990. doshao je film ``Mizeri`` Roba Rainera… Shta retji a ne zaplakati (kako pishe u jednom profilu) … Indoor film (moja omiljena varijanta) .. I danas kada se setim kako je Keti Beits odglumila svoju rolu najezzim se .. Kasnije sam je gledao u josh nekoliko filmova… no, imao sam problem shto sam chak i pozitivnu rolu, kada je imala , gledao kroz prizmu Mizeri role … Niko, garantujem da niko, u to vreme iz A postave glumica diljem Hooliwooda ne bi uradio bolje… Fenomenalan film sa sjajnim zapletom …

7. Ja volim Besona, pa tju tu chinjenicu iskoristiti da ga favorizujem i u sluchaju filma NIKITA… Film onako , dobar… No, volim vishe no leba da jedem shto su Ameri odma snimili svoju verziju … koja je btw chisto govno u odnosu na Besonov film… Eto , bash tako….

8. Na kraju .. rekoh li da netje biti 10, konac delo krasi … Lov na crveni oktobar. Sve shto dobar film treba da ima … Shon Koneri , Alek Boldvin , Skot Glen … idi begaj … indoor radnja hahah , sjajna napetost koju film , kao na tacnu , pruzza … Ma divota ..

E , mrzi me ovo dalje ..
Dream Raider (male, 46)
total: 538, displayed: 10, page: first page previous page ... 43 44 45 46 47 48 49 50  51  52 ... next page last page of 54
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis