Romance Cafe forums

All forums

koliko je ko skroz iskren na ovom forumu?  

views: 7537, replies: 84
total: 84, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2004-06-11 11:36
I zasto ste ovde?
atina is no longer member of Romance Cafe
page: 4
#31: (2004-11-05 11:38)
djubrence: sve sto ne zelim da kazem..ne znaci laz...ali ono sto kazem-napisem..je iskreno..ali i to je tesko ponekada biti.

...pa tako nekako, ono ste necu da kazem, ne govorim i to ne znaci da sam neiskrena.....a ono sto kazem, tako je....i onako ne postoji apsolutna istina...
ninara (female, 43)
sve je relativno....:-))
Predo
#32: (2004-11-05 17:45)
Istinu ne spoznajemo samo recima i pisanjem, vec delima, srcem, dusom i celim umom.
Predo is no longer member of Romance Cafe
brazil
#33: (2004-11-06 13:31)
ovo sa telom i istinom...100%
brazil is no longer member of Romance Cafe
vodolija
#34: (2004-11-07 00:19)
ISKREN JE SVAKO SAMO ONOLIKO KOLIKO TO SAM ZELI.
ISTINA BOLI ZAR NE?
NE ZOVU JE DZABE 'SUROVA ISTINA'....
vodolija is no longer member of Romance Cafe
#35: (2004-11-07 01:59)
ja lično mislim da je ovde bilo ko 100% iskren jer onda bi on bio savršen, a koliko ja znam ne postoje savršeni ljudi. U ostalom koga je briga jesmo li iskreni bitno je da se dobro zezamo.
ZIKA30 (male, 30)
Ovaj život je i suviše kratak da bi osjetili njegove čari, zato živimo brzo
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2004-11-09 13:48)
ZIKA30: ja lično mislim da je ovde bilo ko 100% iskren jer onda bi on bio savršen, a koliko ja znam ne postoje savršeni ljudi. U ostalom koga je briga jesmo li iskreni bitno je da se dobro zezamo.

A gde to pise da su iskreni 100%savrseni?!
Dijana (female, 30)
Ruka koja daje je uvek iznad one koja prima!
zeraprinc
#37: (2004-11-09 14:04)
ZIKA30: ja lično mislim da je ovde bilo ko 100% iskren jer onda bi on bio savršen, a koliko ja znam ne postoje savršeni ljudi. U ostalom koga je briga jesmo li iskreni bitno je da se dobro zezamo.

Apsolutno se ne slazem.
zeraprinc is no longer member of Romance Cafe
LILITH
#38: (2004-11-09 21:56)
NIKO
LILITH is no longer member of Romance Cafe
#39: (2004-11-09 22:56)
Ljudi pa sve od nas samih zavisi šta ćemo u ovom kafeu postići,mislim da nam je vlasnik kafea omogućio odlične uslove za lepe kontakte pa budimo dostojni toga
optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
#40: (2004-11-10 00:00)
Mislim da mnogi dolaze na chat da bi bili neko ko nisu realno, ali to ne znaci da nisu iskreni u datom trenutku, sve sto je covek sposoban da iskaze jeste deo njega - niko ne moze da odredi merilo iskrenosti...
Potrebno je da svako bude ono sto jeste, pa cak i ako je neiskenost njegova odlika...
Moguce je da sam malo vise relativizovala iskrenost, ali oprostite ja sam samo ljudsko bice koje gresi...
ledi_Selena (female, 28)
Mogu daa se druzim samo sa ljudima koji su spremni uvek da kazu: kako i zasto rade to sto rade...
total: 84, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis