Romance Cafe forums

All forums

Obrazovaniji se  

views: 6819, replies: 108
total: 108, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 next page last page of 11
Post #1, page: 1
#1: 2005-02-28 12:49
Obrazovaniji se
teze seksualno uzbudjuju.

True or falce?
dobardan is no longer member of Romance Cafe
page: 10
Vronsky

VIP
#91: (2007-06-27 15:49)
Obrazovaniji se
Jel to ono kad smo Nemcima jebali kevu ... ?
Ono, znas, kad Bata uzme jabucharu 48-icu i raslje pa pogodi Hansa pilota Meseri shmita u zutu mrlju kroz naocare ... ?
Cuj, ako je to, mozda se i ogrebem za lahki footing (il bi peting, slabo mi ti jezici idu ...)
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#92: (2007-06-27 16:12)
Obrazovaniji se
dam ti ja manifest komunistichke partiJe....posle toga....pichetine ko salate....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#93: (2007-06-27 16:13)
Obrazovaniji se
a zeka voli salatu....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
lily66

VIP
#94: (2007-06-27 16:43)
Obrazovaniji se
ajme...al na ovoj temi ima obrazovanih, pametnih i obavestenih...
a el remeti to nekom sexualni zivot,a? ..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Vronsky

VIP
#95: (2007-06-27 19:50)
Obrazovaniji se
pavladoljska: a zeka voli salatu....

Zeka voli i sargarepicu barenu ...
Ja procito i naucio 3/4 izlaganja sa 10. Kongresa SKJ ali nist aod pichetine ...
Jel se to ne vazhi vishe ... ?
Imam u rezervi izlaganje Mike Spiljka sa 14. Sednice SSRN u Jorgancima, al to cuvam kao tesko oruzje ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf
#96: (2007-06-27 19:55)
Obrazovaniji se
...probaj sa 8.sednicom...ili opali neki plenum jbm li ga...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
Vronsky

VIP
#97: (2007-06-27 19:57)
Obrazovaniji se
Jako bre, Mahatma ...
Moz se navuches pa posle Trodoni i taj rad ...
Zajebi ...
Bolje da mu i dalje sam pravim razdeljak ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#98: (2007-07-25 01:09)
Obrazovaniji se
Ima jedan dobar vic na ovu temu!!!

...Stopira devojka i stane joj tip sa kolima. Pricaju oni tako ko je on cime se bavi i on kaze da je student politickih nauka, i malo po malo on skrene sa puta u neki sumarak. Skinu se oni i krenu....ali nista njemu ne moze da se digne. izvinjava se decko, devojci:"Izvini molim te, ne znam sta mi je. Valjda sam preumoram, spremao sam ispite, znas kako je kad ucis pa si opterecen" I tako ne bi nista.
Sledeci dan opet devojka stopira i stade joj neki tip sa mercedesom. Udje ona u kola i tip se hvali kako je direktor neke firme, ovo ono i skrene sa puta i opet ne bi nista. Pravda se on:" Znas, spremam magistraturu pa ne znam kako ce sve to ispasti, jos mi se motaju kojekakvi termini po glavi i sve te knjige koje sam procitao" I tako opet nista.
Treci dan stopira devojka i stane joj neki kamiondzija. Skrenu on sa puta u sumarak i krenuo....pola sata, sat, dva sata...a tek ce ti devojka njemu:" Alo covece, citas li ti sta?".....
Nadja-Natalija (female, 22)
Ja mozda nikada necu postati neko, ali niko nikada ne moze biti kao ja!!!!
Partybrejker
#99: (2007-07-25 01:50)
Obrazovaniji se
... uzme slepac turpiju u ruke:
"... `bemti, ko je ovo pis`o??? "

...
nije na temu - al` shta ovde pa jeste?!
(... sem Nadjinog witza )
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Vronsky

VIP
#100: (2007-07-25 10:10)
Obrazovaniji se
Cek, cek, stani malo ...
Stani, bre ...
Da li postoji gradacija prema akademskom nivoju pa oni Dr Sci skroz loshe tjelesno opshte; oni sa magistraturom nije loshe al ebi ga moze mnogo bolje; dipl endzenjeri ide nekako, dobro je da nije gore; nesvrsheni studenti opushteno, samo tako; srednjoshkolci udraju po gongu i ne pricaju no im zadovljni osmeh sve govori; osmoljetchani se ubivaju od overdouza, oni sa cetir razreda ne znaju da opishu na srpskom jeziku kol'ko je satiranje uzelo maha; oni brez ich (veliki omdor included...) skole lagano plove na oblacima nirvane i tako taj rad ...
Sta ocete, bre, za dvaes' evrova ... ?
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
total: 108, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis