Romance Cafe forums

All forums

Obrazovaniji se  

views: 6818, replies: 108
total: 108, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
#1: 2005-02-28 12:49
Obrazovaniji se
teze seksualno uzbudjuju.

True or falce?
dobardan is no longer member of Romance Cafe
page: 8
triViALna
#71: (2007-05-17 23:31)
Obrazovaniji se
Obrazovaniji se komplikovanije uzbudjuju - sexualno, a i mentalno.

OdakleN mi to? - Pa eto, pricaH malopre sa frizerom, a nakon njega sa maserkom. On se uzbudio sto hocu prvi tretman, ona sto hocu poslednji. Meni u svemu tome nije bilo jasno sto se uzbudjuju uJopste - nisam trazila nista ni pre, ni preko radnog vremena, al' im prpa da kazu "nemam volje da radim uopste"!
triViALna is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#72: (2007-05-18 00:42)
Obrazovaniji se
pretpostavljam da su frizer i maserka u stvari reprezantativni uzorak za temu?

... ili si to ti...?

...
de pojasni, ako ti niè teshko
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#73: (2007-05-18 02:03)
Obrazovaniji se
Reprezentativni uzorak je telefonski posrednik.

Pitam se da li sa ovim komentarom ne masim zesCe zadatu temu, al' uzbudjenje je uzbudjenje, pa reko da odgovorim.
triViALna is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#74: (2007-06-26 17:46)
Obrazovaniji se
...kako sam batalio fax...krenulo me...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#75: (2007-06-26 18:26)
Obrazovaniji se
Boze, kako glupa tema! Ne znam zasto je uopste komentarisem. Verovatno zato sto je nevidjeno glupa. Sex kao jeftina zabava za sirotinju i nepismene a pametni neka se kastriraju i idu u pozoriste...Uzas! A mozak kao sexualni stimulans to nista??
Samo meso
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2007-06-26 18:31)
Obrazovaniji se
..... ...skoro negde u nekom filmu u kom igra i mik džeger...

.....jebanje je poslednje utočište čoveka koji se oseća nemoćnim....
ca blues (male, 36)
Gandalf
#77: (2007-06-26 21:35)
Obrazovaniji se
Cruela: Boze, kako glupa tema! Ne znam zasto je uopste komentarisem. Verovatno zato sto je nevidjeno glupa. Sex kao jeftina zabava za sirotinju i nepismene a pametni neka se kastriraju i idu u pozoriste...Uzas! A mozak kao sexualni stimulans to nista??
Samo meso

...ma ajte molim vas...tema je super...prestao sam odavno da citam knjige,idem u pozoriste i posecujem kulturne manifestacije...i gle...stalno sam u teranju...
... ...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#78: (2007-06-26 23:06)
Obrazovaniji se
Gandalfe, preterano reshse...
Cruela (female, 31)
Partybrejker
#79: (2007-06-27 02:47)
Obrazovaniji se
... sorry na opservaciji, ali chini mi se da si zamenila pojam "obrazovaniji" terminom "pametniji" ... ne secam se da li sam pomenuo, pa ne zamerite ako ponovim - secam se ne bash najasnije, ali dovoljno konkretno neke knjige, tachnije memoara, jednog Jevrejina koji je prezhiveo Holokaust zahvaljujuci sluchajnosti shto je radio u logorskoj biblioteci... biblioteka je naravno bila namenjena SS oficirima i chlanovima njihovih porodica koje su takodje zhivele u krugu logora... da skratim - chovek jednostavno nije mogao da se nachudi kako se zveri koje preko dana tako bezdushno oduzimaju masu ljudskih zhivota (ne dopustite da vas statistika emotivno osakati da svako od tih ubistva ne pojmite kao jedan lichni uzhas) uveche pretvaraju u pomne uzivaoce Umetnosti... slushao se Shtraus, recitovao Gete, sa onom iskrenom nadahnutoshcu koja shokira... i skonta chovek, naposletku, da je odgovor upravo u poimanju Umetnosti (mozhda pogreshnom, a ko zna - mozhda i ne) ... morbidna svakodnevica jednog SS oficira je bila nishtavna i isprazna spram vaznesenosti koju je osecao uz kamin, chashu dobrog vina i citate koji su mu stimulisali um jache od bilo koje Stvarnosti!...

... tako to biva kad` Kultura ne oplemenjuje nego potapa dekadencijom ...

... e sad` - u chemu je analogija?

pa u onome:"... imam s`Chim, imam i s`Kim, a imam i Gde - ali, Chemu sve to??" ... pravi primer Pitanja Koje Obesmishljava, a koje je najcheshci simptom kod Obrazovanog A Ne Bash Preterano Pametnog "Intelektualca" ... zdrav zhivot jednog "Zlatiborca" rumenih obraza chini chudo - chudo!!

...
nadam se da cete me razumeti i bez elaboracije
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#80: (2007-06-27 12:10)
Obrazovaniji se
Ukoliko se obracas meni, Party, u pravu si - permutovala sam pojmove. Hvala
Ne vredi, maliciozne poshalice uvek me izbace iz takta pa se omakne poneka...
Primer koji si naveo analogan je sa Knut Hamsunom, nobelovcem, koji je morao da vrati Nobelovu nagradu jer je bio profashisticki nastrojen. Jes da covek divno pise, ali zloupotreba znanja u nehumane svrhe tretira se kao zlocin - sto i jeste..
Sex nema veze sa obrazovanjem, to je valjda dosad elaborirano. O tome ne vredi polemisati
Cruela (female, 31)
total: 108, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis