Romance Cafe forums

All forums

stripTiz  

views: 3997, replies: 64 LOCKED
total: 64, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-01 01:45
stripTiz....
da li volite muski striptiz...muskarci stop....
looklook is no longer member of Romance Cafe
page: 6
bacvra
#51: (2005-03-15 22:06)
stripTiz....
Za kvalitet ne brini. Prvo ti pokazemo kvalitet pa onda kvantitete.
bacvra is no longer member of Romance Cafe
#52: (2005-03-15 22:12)
stripTiz....
...sta da ti kazem?ako sam sebi persiras,onda dobro,da znam...ovako taurus je ok i nikada ne pominje taj kvantitet,znaci covek ima to sto ima i ne hvali se ...a drugo ako sebi ne persiras,zasto onda mnozina?ne razumem,jer taurus hoce samo kvalitet lepo covek da pokaze,pa ako to odradi kako treba,boli ga uvo za kvantitet...cekam to pitanje...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
bacvra
#53: (2005-03-15 22:21)
stripTiz....
Ala si ti sexualno opterecena. Ko je pomeno organe?Ja mislio na strip. a ti odmah na artiljeriju.
#54: (2005-03-15 22:25)
stripTiz....
TAURUSEEEEEEE!!! nemoj da se krijes,ovaj hoce sve da nam pokvari i da se svadjaaaaa....ha,ha,ha...(uopste nisam opterecena,ne citas pazljivo,c,c,c,)
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
bacvra
#55: (2005-03-15 22:44)
stripTiz....
Cao !!! Ja sada idem na spavanje radim sutra.A vi se lepo provodite bez mene.Tauruse vezbaj !!!.A ti damo svrati kod cika doce po mogucnosti kod nekog sexologa da ti da lek .Kakav bre strip?tebi je potrebnije nesto drugo sto ide posle stripa.Kako bi rekle tajlandanke HEY stranger want bum bum?
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#56: (2005-03-15 22:53)
stripTiz....
ma da,u pravu si...sta drugo da ti kazem? nema svrhe...nesto drugo reci...laku noooc.
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#57: (2005-03-16 01:01)
stripTiz....
bacvra: Cao !!! Ja sada idem na spavanje radim sutra.A vi se lepo provodite bez mene.Tauruse vezbaj !!!.A ti damo svrati kod cika doce po mogucnosti kod nekog sexologa da ti da lek .Kakav bre strip?tebi je potrebnije nesto drugo sto ide posle stripa.Kako bi rekle tajlandanke HEY stranger want bum bum?

Jbt...nema me par sati i odma' sranje na temi..."Vezbao" sam ja do sada na partnerki... ..samo sto sam se istusiro ..a,ti spavaj samo,lepo sanjaj... ...Ja imam posla do zore...jbt...Ona nikako da ode...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
#58: (2005-03-16 01:48)
stripTiz....
djubrence: TAURUSEEEEEEE!!! nemoj da se krijes,ovaj hoce sve da nam pokvari i da se svadjaaaaa....ha,ha,ha...(uopste nisam opterecena,ne citas pazljivo,c,c,c,)

Nece on da pokvari nista... cek samo da vidi Gazda...
taurus011 (male, 44)
#59: (2005-03-16 22:24)
stripTiz....
znaci vezbao si predano...dobro,pazi uopste nije bitno sta si vezbao,jer svakim vezbanjem dolazi do nagomilavanja kondicije...to je najbitnije...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#60: (2005-03-16 22:29)
stripTiz....
Pa sta mislis...sto se ...zovem...Taurus...
taurus011 (male, 44)
total: 64, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis