Romance Cafe forums

All forums

Da li ste u sexu njezni il vulgarni?  

views: 6744, replies: 65 LOCKED
total: 65, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-05 22:55
Bit ću njezna.
Budi_moj_jedini (female, 18)
Ljubav nije zlato, ljubav nije srebro, Niti je blago. Već ljubav je ono što je srcu drago.
page: 3
#21: (2005-03-07 23:22)
Gde da cepas odecu po ovoj skupoci ...moz' se ostane bez jaja ako se naljuti.. ...
Vise vole bluzu,nego svoju guzu...
Bluzu nezno skini, po guzi osini...
Sapci joj na uvce bezobrazno,uvijace se do jutra mazno...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
#22: (2005-03-08 08:36)
neverovatan: postoje vise vrsta zena sto se tice sexa,
pa prema tome osobe koje su jako ljute, drske i suve vole vulgarni sex, a osobe koje su stidljive punije svetlog tena pretezno vole njezniji sex,
poenta je prepoznati osobu i odmah primeniti odgovarajucu metodu
P.S
zelja svake zene je da neko barem jednom pocepa svu odecu sa nje

..ovako,ja nisam punija,poprilicno sam ljuta,tj.tako bar izgledam,imam taj bolesni "svetao"ten(a nisam bolesna),drska sam po potrebi..imam i faze stidljivosti....znaci imam osobine i iz prve i iz druge grupe...tako da,mislim da lose izvodis zakljucke...nista od tvojih teza,veruj mi,tu nema pogadjanja i procene,vec zavisi od dvoje ljudi koji se ukapiraju po tom pitanju i naravno od raspolozenja...i nije uvek isto...tako da,zaboravi na "prepoznavanje" vec se prepusti trenutku i osecanjima...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
blondy
#23: (2005-03-08 09:35)
[quote]neverovatan: postoje vise vrsta zena sto se tice sexa,
pa prema tome osobe koje su jako ljute, drske i suve vole vulgarni sex, a osobe koje su stidljive punije svetlog tena pretezno vole njezniji sex,
P.S
zelja svake zene je da neko barem jednom pocepa svu odecu sa nje[/quote

Nova tema:da li je ovo dr.Marić ili neki istripovani Frojd, ili je samo jedno malo ružno pače??!

Updated 1 time(s), Last update (blondy) 2005-03-08 09:36

blondy is no longer member of Romance Cafe
ILONKA
#24: (2005-03-08 11:06)
zavisi od situacije i raspolozenja pa jednom ovako ponekad onako i nikad dosadno
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
#25: (2005-03-08 12:22)
Vise volim osobe u znaku "ovna" [/quote]-mimi

ALUDIRAS NA NEKOG POSEBNO? [/quote]-maxim

Da,samo ne na tebe,ne znam sto se osecas prozvanim,nisi jedini "ovan" u cafe-u -mimi

Updated 1 time(s), Last update (mimi) 2005-03-08 12:25

mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2005-03-08 16:11)
mimi- da nisi Ti crna ovcica ili kao i vecina obicna belaaaaaaaaaaaaaaaaa, kada volis rogatu marvu ?
A ove prstice srednje sto pokazujes jel guras negde ili stavis na celo posle upotrebe?
TNTiTNT (male, 35)
Ljubav nije samo rec!
#27: (2005-03-09 03:37)
djubrence:
neverovatan: postoje vise vrsta zena sto se tice sexa,
P.S
zelja svake zene je da neko barem jednom pocepa svu odecu sa nje

..ovako,ja nisam punija,poprilicno sam ljuta,tj.tako bar izgledam,imam taj bolesni "svetao"ten(a nisam bolesna),drska sam po potrebi..imam i faze stidljivosti....znaci imam osobine i iz prve i iz druge grupe...tako da,mislim da lose izvodis zakljucke...nista od tvojih teza,veruj mi,tu nema pogadjanja i procene,vec zavisi od dvoje ljudi koji se ukapiraju po tom pitanju i naravno od raspolozenja...i nije uvek isto...tako da,zaboravi na "prepoznavanje" vec se prepusti trenutku i osecanjima...

Ljuta,Drska = Vulgarna...
Stidljiva,"Bleda"= Nezna.. ...Tooo Bikce malo,znam da si "spoj"..."Tradicije"...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
#28: (2005-03-09 08:24)
...ha,ha,ha...ima jos ..ali necu da kazem..ha,ha...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#29: (2005-03-10 12:59)
TNTiTNT: mimi- da nisi Ti crna ovcica ili kao i vecina obicna belaaaaaaaaaaaaaaaaa, kada volis rogatu marvu ?
A ove prstice srednje sto pokazujes jel guras negde ili stavis na celo posle upotrebe?

Ha,ha...kako se rogata marva odmah javlja...a to za prstice,pa valjda znas po sebi,sto bih ti ja to sad objasnjavala???
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
#30: (2005-03-10 13:05)
..mozda voli na javnom mestu...mislim to obracunavanje i smestanje...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
total: 65, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis