Slusajte vic
Imao Mile problem sa Ruzom, nikako da dobiju dete i kad je dosao novi doktor u njihovu mahalu, on ode kod njega i pozali mu se. Doktor pogleda Ruzu, koja je ispod neugledne spoljasnjosti bila lepe i privlacna zena i rece Miletu da ne brine on ce da preuzme Ruzu na terapiju smao malo da s edotera i sredi i lecenje moze da zapocne, "ne brini ti nista cudo je danasnja medicina, za par meseci ima da zatrudni" obeca doktor, a mile ode srecan kuci.
Tako i bi, Ruza je svakodnevno isla kod doktora dok nije zatrudnela, pa i posle jos par meseci... Porodi se Ruza svi srecni i zadovoljni samo Mile Cigan ljut, cela mahala zbija sale na njegov racun, Ruza belo dete rodila. Onako kivan ode mile pravo kod doktora:
"Brate doktore nemoze to tako... kako to da ti to meni objasnis kako to moze? Ja crn, Ruza mi crna, a dete nam belo, pa kako bre!?"
"Smiri se Mile, nemoj da s enerviras sve ti je to genetika, prosta stvar.." umiruje ga i uverava doktor.
"Ma sta ti je to genetika!?"ljutito ce Mile, "nista te ne razumem"
"Moj Mile to ti je prosta stvar, sve je nasledno, prenosi se od roditelja, ali svremena na vreme desavaju se i izuzetci" " Kako bre doktore izuzeci" opet ce Mile, "Kako to moze, valjda deca moraju da lice na roditelje, da povuku bar boju na njih"
"Pa ne moraju" mirno ce doktor i pokaza mu rukom kroz prozor"vidis na primer ono stado ovaca u tvom dvoristu, sve ovce bele, samo ono jagnje crno, e to ti je moj Mile genetika!" Ponosno ce doktor
Kad Mile spazi svoje ovce pocrvene, zbuni se i krenu napolje iz ordinacije,stize do vrata, okrenu se dokrotu i rece " A DA ZABORAVIS TI NA TU TVOJU GENETIKU, A JA CU DA ZABORAVIM DA MI JE DETE BELO, STA NAS BRIGA STA PRICA SELO, LAZU DUSMANI CASNA REC!?"
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe