Romance Cafe forums

All forums

Slusajte vic  

views: 46972, replies: 969
total: 969, displayed: 10, page: first page previous page ... 82 83 84 85 86 87 88 89  90  91 ... next page last page of 97
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-22 17:57
Slusajte vic....
Mujina cerka izasla sa deckom, i negde oko 12:15 je on prati do kuce.... Desnom rukom se nasloni na deo zida pored vrata, i ljubi je.... Odjednom prestane da je ljubi, i kaze....
- ajde da mi popusis....
- ma nema sanse, ne mogu...
- ma sta bre nemozes... ajde malo...
- ma ne mogu, naici ce neko....
- ko ce da naidje u pola 1.... to je brzo gotovo, samo malo....
- ma ne mogu i ne mogu....
I posle pola sata nabedjivanja otvara njena mladja sestra vrata i kaze im....
- rek'o ti babo da mu popusis taj qrac, a ako mu ti ne popusis, onda ja il mater, ali samo neka skine prst sa interfona......
Imam_Winamp (male, 18)
Mislim sta reci....
page: 90
gagic

VIP
#891: (2008-08-07 12:26)
plavuse ili bankari
Udje plavusa u banku grada New Yorka potrazi sluzbenika za pozajmice. Kaze mu da ide u Evropu poslovno na dve nedelje, i zeli pozajmicu od $5,000.

Sluzbenik joj odgovori da za to treba da ostavi nekakvu garanciju, pa plavusa izvadi kljuceve svog novog Rolls Roycea parkiranog na ulici ispred banke. Ljudi sve provere, i banka se slozi da uzme auto kao garanciju za pozajmicu.

Predsednik banke i njegovi zaposlenici su se svi dobro nasmejali na racun plavuse jer je iskoristila svoj $250,000 vredni Rolls kao garanciju za pozajmicu od $5,000. Zatim zaposlenik banke odveze Rolls u bancinu podzemnu garazu i parkira ga tamo. Dve nedelje kasnije, plavusa se vrati, isplati dug, i jos plati naknadu od $15,41.

Sluzbenik joj kaze, "Gospodjice, jako smo srecni sto smo poslovali s Vama, i ova je transakcija protekla vrlo glatko, ali smo malo zbunjeni.

Dok ste bili odsutni, proverili smo vas, te smo saznali da ste multimilionerka. Ono sto nas zbunjuje je, zasto ste se mucili sa pozajmljivanjem $5,000?"

Plavusa odgovori:

"A gde bih drugo u New Yorku mogla da parkiram svoj auto na dve nedelje za samo $15.41!
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#892: (2008-08-07 13:10)
Slusajte vic
ni plavushe nisu k`o shto su nekada bile ... jbte, kud` ide ovaj svet??!?!?!?

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NENA412
#893: (2008-08-07 16:06)
Slusajte vic
Jedan od onih matematičkih profesora što vole da kažu: Samo Bog zna za 5,ja znam za 4, a vi, u najboljem slučaju, možete dobiti 3, rešio dapretrese klince, i dao im neobičan zadatak, otprilike ovako:

'Zamislite da ste, sa još 25 putnika, u autobusu, koji se krece brzinom 60km/h, pravac jugozapad, temperatura je +20 stepeni, pored puta teče potoku kome je temperatura vode +14, šoferu fale 2 prednja zuba, i subota je...Koliko ja imam godina?

' U razredu, naravno, muk, profa se slavodobitno smeje...
Mali Perica diže 2 prsta, profa cinično - ''ajde...', pa kaže: 'Vi imate 44 godine!
'Bravo! Kako si pogodio?' 'Pa prosto...kod nas u komšiluku ima jedan Mika, on ima 22, i svi kažu daje polu-idiot.'

NENA412 is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#894: (2008-08-07 16:13)
Slusajte vic
U jednom gradu policija uhvatila sve prostitutke i kako nije bilo dovoljno mesta u stanici, postroji ih u kolonu ispred ulaza.

Prolazi baba i pita jednu curu iz kolone sta se dogadja.

Ona ce na to: - Hm, ovaj… Dele se pomorandze.

I, stane baka u red.

Kad je dosla na red, inspektor, sav zgrozen pita:
- Gospodjo, zar i vi?
, a ona ce:
- Da, da… Ja, sinko, skinem zube, pa sisam!

NENA412
#895: (2008-08-07 16:16)
Slusajte vic
Dedi je 18 godisnji unuk koji stalno sedi pred kompjuterom poceo posteno ici na zivce pa mu pridje i rece: 'E, kad sam bio tvojih godina, isao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, isprobali sve kurve, konobaru popisali sank i otisli bez placanja !' Malomu se ideja jako dopala. Vrati se za dve nedelje sav modar i pretucen, zamotane glave, pa ga deda upita:
'Kog si vraga to radio?'
'Tja, isto kao ti, isao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, isprobali sve kurve, konobaru popisali sank i kad smo hteli otici bez placanja dosli su odnekud tri gorile i ubili boga u nama !'
'Pa dobro, s kim si to isao u Trst ?', upita deda...
'S Kon-Tikijem,' odgovori decko, 'a ti?'
'Pa, s partizanima...!!!
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
NEDOVOLJNO DOBAR
#896: (2008-08-08 15:45)
Slusajte vic
dolazi fata kod zubara i seda na stolicu sireci noge.zubar joj rece fato ja nisam ginekolog
znam-odgovori fata, da li ste vi juce popravljali zube mom muji- upita fata.
jesam- rece zubar.

E onda vadite njegove zube iz nje
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
NEDOVOLJNO DOBAR
#897: (2008-08-13 08:32)
Slusajte vic
Izvela učiteljica Pericu na tablu i rekla mu da nacrta nešto okruglo. Perica ustane i nacrta dupe. Učiteljica poludi i izbaci ga napolje. Utom naiđe direktorka pa ga pita:
Je li, a šta ti radiš tu?
Pa izbacila me učiteljica.
A šta sada učiteljica radi?
Ma eno je, briše dupe.
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
#898: (2008-08-14 13:37)
Slusajte vic
Dos’o Mujo u Beograd na predavanje alternativne medicine.

Malo bolje pogleda predavaca, pa pita:

"Izvinte, da niste vi mozda Radovan Karadzic???"

"Da, ja sam!"

"Ma nemoguce!"

"A ko si ti?"

"Ja sam Mujo iz Srebrenice"

"Ma nemoguce!"
sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
#899: (2008-08-15 09:38)
Slusajte vic
Objašnjava načelnik stanice svojim ljudima zadatak:
Naćićemo se ispred hotela "Balkan" tačno u 11:48 h, a za one koji imaju digitalne satove - dva pendreka, obrnuta stolica i Sneško Belić.

mrviculjak (female, 24)
ispružila bih ruke suncu, nasmejana lica, i postala ponovno...ptica...
#900: (2008-08-15 09:39)
Slusajte vic
Doso Mujo kod Hase i kaze on njemu:
- "Znas li ti da Interpol trazi Maradonu?"
A on ce njemu:
- "Ne bi ja preso za Interpeol ni za milion maraka."
mrviculjak (female, 24)
ispružila bih ruke suncu, nasmejana lica, i postala ponovno...ptica...
total: 969, displayed: 10, page: first page previous page ... 82 83 84 85 86 87 88 89  90  91 ... next page last page of 97
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis