Romance Cafe forums

All forums

dobili ste "korpu"  

views: 2715, replies: 33 LOCKED
total: 33, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-29 18:15
dobili ste "korpu"
kako se osecate kada vam muskarac "uvali korpu"? Imate jaku vezu i dolazi do nezbeznog seksa...Onda se on "izvuce". Sta zena da uradi ???
Beogradjanka2005 is no longer member of Romance Cafe
page: 3
MazaBG
#21: (2005-03-30 22:55)
dobili ste
Waliyant: Mazo - aj` da nikad ne odemo na kafu
...
mislim, zbog `wakog razmishljanja (& delowanja) i nemam wishe zhiwatza

(nishta lichno, samo kao egzemplar )

Dragi ,
maza uopste ne pije kaficu .......samo sportic i zdrav zivot .......i nije se rodio taj sin majcin da promeni moje misljenje o muskom rodu )
pozravcic
MazaBG is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#22: (2005-03-31 02:33)
dobili ste
...ako me utisak ne wara - izgleda da bi zharko zhelela da ti neko promeni mishljenje
ali, dok furash takaw staw - sumnjam da tje se iko iskreno potruditi
(- tako da na kraju dobijesh spiralu "uzrok-posleditza-uzrok" - niko ti ozbiljno ne "prilazi", te ih samim tim i ne shwatash ozbiljno, shto dowodi da ni oni tebe ozbiljno ne shwataju, pa te tako i ne tretiraju ...etc... )

ps... ybg
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
#23: (2005-03-31 03:44)
dobili ste
MazaBG: nisu muskarci vredni da se bavimo njihovim razmisljanjem i postupcima , jednostavno ih treba uzimati koliko nam je potrebno i kada nam je potrebno ..........oni su ionako u deficitu sa emocijama u mozgu i srcu . A to sto oni nekad misle da su naskodili zeni sto su sa njom imali samo sex , jako se varaju , nama je uglavnom sve to bilo lepse i zanimljivije .......

sestro...koja li je tebe muka naterala da ovako razmishljash...?
mislimmmm...stvarno.... posle ovog tvog posta mogu jedino da zakljuchim da ne postoje mushkarci koji su djubrad, nego samo glupe i frustrirane zhene od kojih bi oni da zapale shto pre... a ako pre toga mozhe i neki sex...cool... to nije tipichno mushko razmishljanje...to je NORMALNO razmishljanje... ako se ja pitam...

npr. mene nikad ni jedan nije ispalio posle sexa... desilo mi se jedino suprotno... da tip totalno otkine na mene posle snoshke...
dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
#24: (2005-03-31 09:11)
dobili ste
MazaBG: nisu muskarci vredni da se bavimo njihovim razmisljanjem i postupcima , jednostavno ih treba uzimati koliko nam je potrebno i kada nam je potrebno ..........oni su ionako u deficitu sa emocijama u mozgu i srcu . A to sto oni nekad misle da su naskodili zeni sto su sa njom imali samo sex , jako se varaju , nama je uglavnom sve to bilo lepse i zanimljivije .......

Kakva glupost. Za medalju.
Pa posle kazu da treba postovati svacije misljenje???
Aleks1 (male, 33)
Život počinje u tridesetoj...
plavushica
#25: (2005-03-31 10:39)
dobili ste

...ovo lici na frustraciju u detinjstvu...
plavushica is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
MikiMiki
#26: (2005-03-31 16:36)
dobili ste
@dheva@

npr. mene nikad ni jedan nije ispalio posle sexa... desilo mi se jedino suprotno... da tip totalno otkine na mene posle snoshke...

UZMI ME ODMAH!!!!!!!!!!!
MikiMiki is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#27: (2005-03-31 18:04)
dobili ste
MikiMiki: @dheva@

UZMI ME ODMAH!!!!!!!!!!!

...ma pile preteruje, ko i obichno
balawo derishte, hehehe
...al` sh`o se tiche testa inteligentzije - tu je ozbiljna...& temeljita, stwarno
#28: (2005-03-31 18:17)
dobili ste
Waliyant:
MikiMiki: @dheva@

UZMI ME ODMAH!!!!!!!!!!!

...ma pile preteruje, ko i obichno
balawo derishte, hehehe
...al` sh`o se tiche testa inteligentzije - tu je ozbiljna...& temeljita, stwarno

jel ti to mene malo...ono...?:]]]

mojne da ti pokvarim alat pur penom:]]]
dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
Waliyant
#29: (2005-03-31 18:23)
dobili ste
...e alat mojne dirate - sem kad poor pena stegne , ulepitjete se...
a i tada samo uz moju sooperwiziju
(samo mi fali da neshto zatoopite - ima dobijete korpu is`taka )
...
MikiMiki
#30: (2005-04-01 04:11)
dobili ste
Što se mala hvali "SNOŠKAMA" nego ima i "JEZIK" svaka čast!

@dheva@
kakva si od pola pa dole ?
Sve zavirujem u tu sliku a nikako da vidim?

PS :Umalo da zaboravim,što se tiče "PRSKANJA", može!

Updated 1 time(s), Last update (MikiMiki) 2005-04-01 04:37

MikiMiki is no longer member of Romance Cafe
total: 33, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis