Romance Cafe forums

All forums

borba protiv bora  

views: 9884, replies: 102
total: 102, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-29 21:10
borba protiv bora
drage forumovke, dajte neki savet kako da se izborimo sa borama kojih je sve vise i vise. Da li da se kupuju skupi kozmeticki preparati ili ipak dati prednost prirodnoj preventivi (sto vise tecnosti, dobar san, bez pusenja, manje stresa...)?
Beogradjanka2005 is no longer member of Romance Cafe
page: 5
triViALna
#41: (2006-08-18 00:57)
borba protiv bora
Bem li ga, opet ja moram da rovim po "dnu"... Nekada stvarno mislim da sam ja nesto zaebala u zivotu. Da mi fali neki gen. Ili cak grupa gena! Ili da mi ovi koje imam ne funkcionisu po "yu-su". Ili ili...

Sa cim da se borim? Sa BORAMA? Elemmmmmmm, to je moj zivotni trag!!! I nosim svaku kao odlikovanje! I boli me levi cosak na desnom palcu, da li se to uklapa u opstu potraznju ili ne uklapa - to je moj trag zivota, moja linija, moj atlas! Moj svaki uspeh i poraz, svaka sreca i nesreca. Svaki pad i let! Svako dno i plafon. I ne pada mi na pamet da sa 4 banke glumim facu sa 3 banke! I ne pada mi na pamet da sa 3 banke furam stil neke maloletnice! I ne pada mi na pamet da nadoknadjujem ono sto nisam stigla kada sam trebala. I ne pada mi na pamet da se svidjam nekome "spolja", jer "iznutra" nema sta da se pruzi! I zabole me i desni cosak na levom palcu za to sto nisam "in"!!! Za to sto mi dupe nije po trenutnom modnom trendu, grudi kao da primam MTV awards i faca kao da sam opeglana! I za to, da me ne bi svako rado kmhkmhkmh... I keve mi, nije mi jasno, kako je ovaj svet uspeo da utupi u glavu maltene svakoj zenskoj jedinici, da njen smisao postojanja bazira iskljucivo na procentulanoj sansi "berbe". I da svaka zena utripuje, da je cinjenica "rado bih te kresnuo", ekvivalentna sa "nagradom za zivotno delo"! A to sto bi on pored nje kresnuo rado i ostalih 99% sa i bez bora, to je zanemarljivo.

Zanemarljivo je i elitarno kolo.

Sad ce neko reci "lako je tebi sa 29 kenjati o borama". Aha...Hvatajte me za rec sa i bez prisustva advokata! Imam i ja moje kreme i kremice, ali imam i zivot! Svaki trag je moj trag! Svaka bora je moja bora! Moja kontroverznost! Moj trag u besmislu...

I nosim svaki sa ponosom!
triViALna is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#42: (2006-08-18 01:07)
borba protiv bora
...na licu sam skupio bore...kao suvenir na umorne zore...
... ...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#43: (2006-08-18 14:49)
borba protiv bora
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#44: (2006-08-18 16:22)
borba protiv bora
Jel' bitna koja marka... il' samo da je dugi a laki ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#45: (2006-08-18 22:45)
borba protiv bora
triViALnaMoja kontroverznost!

hocesh da kazhesh da je verovatno svaka chistachica kontroverzija od tebe?:]
Dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2006-08-20 12:53)
borba protiv bora
...na pravom si putu...
i prati ga, nemoj, da skernes

ljubav do...svake nove zore, u koju se budimo...svaki osmeh, kojeg darujemo nekome...najjaca je bitka protiv bora...onih...dosadnih...a bore osmeha daju nam posebnu auru...

I sad malo ...prakticnog:
...imamo mi sve i te svoje kremice ...i svoje maskice...
ali setimo se, da su misici i na licu...pa jih ponekad (svaki dan, haha) masirajmo isto ko svoje nogice, rucice,dupence...pa sve prema gore...

...i kad stignes do mojih godina...vidis, da uopce nisu strasne...
Ana.Slovenka (female, 49)
Ma podelili nas granicama ali prijateljstva putuju drugim putevima :)))...
jutro65
#47: (2006-08-21 00:05)
borba protiv bora
Zabole me za bore!
Moje su, i ne smetaju mi
jutro65 is no longer member of Romance Cafe
BUKOWSKY
#48: (2006-08-21 00:11)
borba protiv bora
...imam par komada i kada hotyu da se obrijem, samo se povuchem za kesu i zategnem se...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
jutro65
#49: (2006-08-21 00:12)
borba protiv bora
jutro65 is no longer member of Romance Cafe
#50: (2006-08-21 00:24)
borba protiv bora
Znam jedan recepAT:

Nedelja na Adi ... ne znam da je dobar protiv bora ... ali za punjenje baterija JESTE!
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
total: 102, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis