Romance Cafe forums

All forums

najlepse mesto  

views: 5430, replies: 30 LOCKED
total: 30, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Beogradjanka2005
#1: (2005-03-29 21:14)
najlepse mesto
preporucite najlepse mesto (naravno po vama) u Beogradu gde bi ste "nekog" poveli. Ja preporucujem restoran "Opera" tik uz hotel Mazestik !!! Divno mesto !!! Obavezno narucite samo neku od predivnih i mnogobrojnih salata uz veliki izbor vina (preporucujem neko od meksickih !)... Uz pravu osobu pored sebe UZIVAJTE
Beogradjanka2005 is no longer member of Romance Cafe
bash_kakao_bg
#2: (2005-03-29 22:20)
najlepse mesto
Beogradjanka2005: preporucite najlepse mesto (naravno po vama) u Beogradu gde bi ste "nekog" poveli. Ja preporucujem restoran "Opera" tik uz hotel Mazestik !!! Divno mesto !!! Obavezno narucite samo neku od predivnih i mnogobrojnih salata uz veliki izbor vina (preporucujem neko od meksickih !)... Uz pravu osobu pored sebe UZIVAJTE

..a ko ce da finansira sve to
bash_kakao_bg is no longer member of Romance Cafe
#3: (2005-03-30 00:40)
najlepse mesto
"Via Di Gusto" italijanski restoran u Knez Mihajlovoj ulici. Nije skupa klopa, piće pomalo jeste ali ambijent i ljubazno osoblje su pravi recept da nekog očarate!
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#4: (2005-04-06 01:13)
najlepse mesto
Beogradjanka2005: preporucite najlepse mesto (naravno po vama) u Beogradu gde bi ste "nekog" poveli. Ja preporucujem restoran "Opera" tik uz hotel Mazestik !!! Divno mesto !!! Obavezno narucite samo neku od predivnih i mnogobrojnih salata uz veliki izbor vina (preporucujem neko od meksickih !)... Uz pravu osobu pored sebe UZIVAJTE

Moje omiljeno mesto i uvek sa meni omiljenom osobom, mada i 'Que Pasa' nije loš
kalipso31 (female, 31)
casual chat, e-mailing with educated, well-bred, civilized people
Medeni76
#5: (2005-04-07 13:53)
najlepse mesto
Omiljeno mesto?
Hm...Mislim da je vaznija osoba pored mene...za mesto se vec snadjemo...
Kada ti se negdje dese lijepe stvari,pamtis to mesto kao lepo....
Prvi izlazak...prvi poljubac...
Ima u Beogradu toliko lijepih mjesta da je uzaludno nabrajati...
Medeni76 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
sarmantan74
#6: (2005-05-25 21:43)
najlepse mesto
Ko voli italijansku kuhinju,moze otici u Djepeto
divan restoran uz maksimalno dobru uslugu a o ambijentu da i ne razgovaramo.....svaka rec je suvisna...
Proverite!!!!
Nalazi se u u blizini FK Zemun
sarmantan74 is no longer member of Romance Cafe
maski
#7: (2005-05-25 23:03)
najlepse mesto
proplanak
maski is no longer member of Romance Cafe
misa
#8: (2005-06-08 18:53)
najlepse mesto
Na ovo pitanje se nikako ne moze dati direktan odgovor. Mesta za izlazak se biraju u zavisnosti od raspolozenja i drustva. Ovo su vam moji predlozi: ukoliko ste slobodni izadjite sa drustvom(muskarci) u diskoteci i naravno nabacite nesto za do sutra, a ukoliko ste za voljenom osobom(bar sta ja radim) odvedite je u bioskop, pozoriste ili kod svoje kuce (ali kod kuce nemojte da surfujete internetom) nego pokazite da ste musko i spremite neku vocnu salatu i naravno neki koktel...
misa is no longer member of Romance Cafe
maski
#9: (2005-06-08 18:55)
najlepse mesto
mishice pile moje medeno i slatko ...ljubi te maski!!!!
EL VIDITE SAD ZASTO JE PILETINA 200 PUTA BOLJA, ha?!!!

maski is no longer member of Romance Cafe
Delphy
#10: (2005-06-08 23:41)
najlepse mesto
Eh sad, svedoste izlazak na klopu ?! A gde je romantika, izazov...atmosvera mimo jela ? ( ionako se vecini prispava posle klope )...ima li neko opusteno mesto ?

...po lepom vremenu, recimo Sunset na adi...naravno ko voli vece pored vode pod vedrim nebom...

...mada ukoliko ste bas gladni, moze Reka na obali Dunava, Porto, Daca, Stara tresnja...i restoran Lipa u Novom Sadu

Updated 1 time(s), Last update (Delphy) 2005-06-08 23:49

Delphy is no longer member of Romance Cafe
total: 30, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis