Romance Cafe forums

All forums

najlepse mesto  

views: 4982, replies: 30 LOCKED
total: 30, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Beogradjanka2005
#1: (2005-03-29 21:14)
najlepse mesto
preporucite najlepse mesto (naravno po vama) u Beogradu gde bi ste "nekog" poveli. Ja preporucujem restoran "Opera" tik uz hotel Mazestik !!! Divno mesto !!! Obavezno narucite samo neku od predivnih i mnogobrojnih salata uz veliki izbor vina (preporucujem neko od meksickih !)... Uz pravu osobu pored sebe UZIVAJTE
Beogradjanka2005 is no longer member of Romance Cafe
bash_kakao_bg
#2: (2005-03-29 22:20)
najlepse mesto
Beogradjanka2005: preporucite najlepse mesto (naravno po vama) u Beogradu gde bi ste "nekog" poveli. Ja preporucujem restoran "Opera" tik uz hotel Mazestik !!! Divno mesto !!! Obavezno narucite samo neku od predivnih i mnogobrojnih salata uz veliki izbor vina (preporucujem neko od meksickih !)... Uz pravu osobu pored sebe UZIVAJTE

..a ko ce da finansira sve to
bash_kakao_bg is no longer member of Romance Cafe
#3: (2005-03-30 00:40)
najlepse mesto
"Via Di Gusto" italijanski restoran u Knez Mihajlovoj ulici. Nije skupa klopa, piće pomalo jeste ali ambijent i ljubazno osoblje su pravi recept da nekog očarate!
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#4: (2005-04-06 01:13)
najlepse mesto
Beogradjanka2005: preporucite najlepse mesto (naravno po vama) u Beogradu gde bi ste "nekog" poveli. Ja preporucujem restoran "Opera" tik uz hotel Mazestik !!! Divno mesto !!! Obavezno narucite samo neku od predivnih i mnogobrojnih salata uz veliki izbor vina (preporucujem neko od meksickih !)... Uz pravu osobu pored sebe UZIVAJTE

Moje omiljeno mesto i uvek sa meni omiljenom osobom, mada i 'Que Pasa' nije loš
kalipso31 (female, 31)
casual chat, e-mailing with educated, well-bred, civilized people
Medeni76
#5: (2005-04-07 13:53)
najlepse mesto
Omiljeno mesto?
Hm...Mislim da je vaznija osoba pored mene...za mesto se vec snadjemo...
Kada ti se negdje dese lijepe stvari,pamtis to mesto kao lepo....
Prvi izlazak...prvi poljubac...
Ima u Beogradu toliko lijepih mjesta da je uzaludno nabrajati...
Medeni76 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
sarmantan74
#6: (2005-05-25 21:43)
najlepse mesto
Ko voli italijansku kuhinju,moze otici u Djepeto
divan restoran uz maksimalno dobru uslugu a o ambijentu da i ne razgovaramo.....svaka rec je suvisna...
Proverite!!!!
Nalazi se u u blizini FK Zemun
sarmantan74 is no longer member of Romance Cafe
maski
#7: (2005-05-25 23:03)
najlepse mesto
proplanak
maski is no longer member of Romance Cafe
misa
#8: (2005-06-08 18:53)
najlepse mesto
Na ovo pitanje se nikako ne moze dati direktan odgovor. Mesta za izlazak se biraju u zavisnosti od raspolozenja i drustva. Ovo su vam moji predlozi: ukoliko ste slobodni izadjite sa drustvom(muskarci) u diskoteci i naravno nabacite nesto za do sutra, a ukoliko ste za voljenom osobom(bar sta ja radim) odvedite je u bioskop, pozoriste ili kod svoje kuce (ali kod kuce nemojte da surfujete internetom) nego pokazite da ste musko i spremite neku vocnu salatu i naravno neki koktel...
misa is no longer member of Romance Cafe
maski
#9: (2005-06-08 18:55)
najlepse mesto
mishice pile moje medeno i slatko ...ljubi te maski!!!!
EL VIDITE SAD ZASTO JE PILETINA 200 PUTA BOLJA, ha?!!!

maski is no longer member of Romance Cafe
Delphy
#10: (2005-06-08 23:41)
najlepse mesto
Eh sad, svedoste izlazak na klopu ?! A gde je romantika, izazov...atmosvera mimo jela ? ( ionako se vecini prispava posle klope )...ima li neko opusteno mesto ?

...po lepom vremenu, recimo Sunset na adi...naravno ko voli vece pored vode pod vedrim nebom...

...mada ukoliko ste bas gladni, moze Reka na obali Dunava, Porto, Daca, Stara tresnja...i restoran Lipa u Novom Sadu

Updated 1 time(s), Last update (Delphy) 2005-06-08 23:49

Delphy is no longer member of Romance Cafe
total: 30, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis