Romance Cafe forums

All forums

Vecera za dvoje  

views: 4132, replies: 40
total: 40, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-09 18:49
Vecera za dvoje
Sta predlazete za jednu posebnu, veoma posebnu romanticnu veceru za dvoje? Dajte predloge !
Evo moje ideje :
PREDJELO: pasta ili riza sa paradajs sosom.Alternativa-ragu od povrca
GLAVNO JELO: vecita dilema:meso ili riba? Od toga ce zavisiti i izbor vina!!!
SLATKIS : Torta od kokosa i banana !

prilozi: svece, dobra muzika, lep porculan, diskretan parfem...
MariaGrazia is no longer member of Romance Cafe
page: 3
#21: (2008-02-08 18:14)
Vecera za dvoje
..riba (iskljucivo pastrmka) i crno vino i
Anamarija45 (female, 45)
juce je emocija,danas je istina,sutra je iluzija
Partybrejker
#22: (2008-02-08 19:05)
Vecera za dvoje
.. 48 srca... piletjih... ... only 4 /me ... a pilentze je imalo dobar skor protiv konzerve tunjevine... skoro cela ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
samsasvimsam
#23: (2008-04-15 20:24)
Vecera za dvoje
ja bi radije pilecu dzigericu sa kajmakom a dama neka izabere sta zeli.za pice cemo vec zajedno izabrati.pocecemo od nesto zestokog da nam procara pushacka pluca do vinca koje ne trazi kasnije raso od kupusa
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
mmaka
#24: (2008-04-18 20:47)
Vecera za dvoje
vechera za dvoje je odavno out.

zacirkate se extra,celu noc zestoki sex,i posle u prvi grill koji radi celu noc

tad ti i ona bajata zemichka njami )
mmaka is no longer member of Romance Cafe
sneza67

VIP
#25: (2008-04-19 19:41)
Vecera za dvoje
ee pa u toku noci mora da se potkrepi bwe...

vecera u krevetu posle sexa...sto prija njam...najsladja

sad sto se tice izbora same vecere...sve sto moze da se ubaci u rernu...od lazanja, pice, do krompira i mesa...
sto se tice pica, nisam neki pobornik vina, ali uz dobru klopu uvek dobro vino..neko sto ima one mehurice..
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2008-04-19 20:30)
Vecera za dvoje
Kad je neko vety ubacio sex...onda definitivno sex pre vechere...misim, ko bi se muchio posle onolike vechere...
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
#27: (2008-04-19 23:24)
Vecera za dvoje
ne ne ne i ne.......
ni najmanje nisam iznenadjen.... "vecera u dvoje "........verovatno da bi bili u skladu sa romanticnim mestom gde dangubimo.....ili jeftin pokusaj da budemo romanticni sami,makar samo virtuelno.......a sasvim je moguce da ce se mlada MG privoleti muzijaku sa najboljom gastronomskom ponudom i najboljim stolom u sali.......
bilo je tu "mogutja reakcija na razvod ", "dali je moguca ljubav bez zrnca boli ", " diskont pitja" ,"uteha, razumevanje, rame za plakanje ", "omiljeni lik crtatja ","halteri ili utakmica, ili po srpski zabice ili tekma "[na kojoj sam i sam uzeo ucesca...], "igre bez granica ABC.." , razni "kaladonti" etc etc......
mislim da jos nije bilo "von denikenova teorija dokazana u backom gradistu ", hormonski uticaji u menopauzi "," d.m. u novom kustinom filmu ",svetske sile se otimaju o balkan ", " dali vam je karakter jedina karakterna crta" ? etc etc....
da ne bih rizikovao etiketu da sam asocijalan cinik a moguce i nesto gore, evo mog predloga MG......

PREDJELO 1-2 case amaretto sarono sa drobljenim ledom tek da se ocisti grlo od prasine ,da se ugreje stomacni zid i malo zaplasi jetra
GLAVNO JELO 2 fase [za svakog po 1] crvenog vina, medium body, najbolje bordeaux ili gamay, da se bolje upoznamo, damo mashti i insinuacijama na volju i da samo kroz maglu naslutimo "protivnikove" potencijalne zelje
SLATKIS [kako ti to slatko nazivas] moze da bude 1 flasa desertnog vina, predlazem sauterness ili tokay aszu bez zalazenja na shvapsku teritoriju gde bi se moglo naci nekoliko izvanrednih desertnih vina. ova flasa zlatno -medenog napitka ce nam posluziti da se dodirnemo prstima i krenemo u grande finale ,zaboravljajuci gde smo

od "priloga " potrebne su nam samo 2 brandy case + 2 pristojne vinske case........

Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2008-04-19 23:27

mike-leo (male, 50)
world on a palm .... yes, she's right.
#28: (2008-04-20 01:29)
Vecera za dvoje
ma...meni svejedno..kad je neko meni "poseban" , ne znam ni sta jedem ..
inana (female, 99)
..i tako..
sneza67

VIP
#29: (2008-04-20 12:57)
Vecera za dvoje
samo da napomenem, prvi susret je uvek pozeljnije na nekom neutralnom terenu ni kod njega ni kod mene..
i naravno tu dolazi u obzir vecera s obzirom da je prvi sustret i potrebno je probiti led jelte..

e onda je ostalo itd itd itd....
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
NEDOVOLJNO DOBAR
#30: (2008-07-25 22:32)
Vecera za dvoje
odavno niko nije dao recept za veceru u dvoje
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
total: 40, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis