Romance Cafe forums
Vikend na planini
views: 4330,
replies: 33
LOCKED
total:
33,
displayed:
10,
page:
1
2
3
4

of 4
#1: 2005-04-09 19:00
Vikend na planini
Prvi lepi dani vracaju volju da krajem nedelje negde otputujete.Nista lepse od planine.Nase prelepe planine, jos neistrazene i pomalo divlje, dostupne su nasem dzepu.Predlozite neku ?
MariaGrazia is no longer member of Romance Cafe
page: 2

Vikend na planini
Rajac
www.rajac.net
Updated 3 time(s), Last update
(5ko) 2005-04-12 14:12
ILONKA

Vikend na planini
e pa meni moz i zlatibor i kopaonik samo mi nije bitno s kim cu provesti to vreme jer moze sve da bude najsuperniji ako nisi s osobom ko te i zabavlja i sve ucini da se prijatno osecas ode u vrag i najlepsa mesta
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
bacvra

Vikend na planini
Ma kakve bre planine!!!Ja bi negde gde je toplo pored mora.Dosta mi je zime i planina. Kakvi ste vi bre sado-mazo tipovi nije vam dosta smrzavanja nego bi jos
bacvra is no longer member of Romance Cafe
bacvra

Vikend na planini
ILONKA: e pa meni moz i zlatibor i kopaonik samo mi nije bitno s kim cu provesti to vreme jer moze sve da bude najsuperniji ako nisi s osobom ko te i zabavlja i sve ucini da se prijatno osecas ode u vrag i najlepsa mesta
Ponesi svog plisanog mecu ili omiljenu lutku

ILONKA

Vikend na planini
bacvra:
ILONKA: e pa meni moz i zlatibor i kopaonik samo mi nije bitno s kim cu provesti to vreme jer moze sve da bude najsuperniji ako nisi s osobom ko te i zabavlja i sve ucini da se prijatno osecas ode u vrag i najlepsa mesta
bi ja to ponela ali davno se rascepala a lutke raspale a da sama pricam sa sobom e nem ziva meca treba

Vikend na planini
idem i ja...ajde sa mnom...pa da jurimo mecice...ha,ha,ha....i da se vozimo u vozicu....i da jedemo pljeskavice na Zlatiboru...milina jedna...i da se gojimo,gojimo...i budemo deeeebeleeee....
bacvra

Vikend na planini
ILONKA:
bacvra:
bi ja to ponela ali davno se rascepala a lutke raspale a da sama pricam sa sobom e nem ziva meca treba
A zato bi ti u planine da lovis medvede?Medvedi su zakonom zasticeni i nesmeju se loviti kad ti hoces.
ILONKA

Vikend na planini
medonje cemo loviti i to prave pa takmiciti se ko koliko je ulovio pa kad saberemo jedemo ali pazi ja jako puno jedem pogotovo jos i cist vazduh te natera na veci lov i posle klopa
bacvra

Vikend na planini
ILONKA: medonje cemo loviti i to prave pa takmiciti se ko koliko je ulovio pa kad saberemo jedemo ali pazi ja jako puno jedem pogotovo jos i cist vazduh te natera na veci lov i posle klopa
Jadni su ti medvedi koje ce vi loviti
ILONKA

Vikend na planini
ne boj se tebe ne diramo ti svakako samo vrucinu i zegu volis i guzvu na plazi
total:
33,
displayed:
10,
page:
1