Romance Cafe forums

All forums

Vikend na planini  

views: 4330, replies: 33 LOCKED
total: 33, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-09 19:00
Vikend na planini
Prvi lepi dani vracaju volju da krajem nedelje negde otputujete.Nista lepse od planine.Nase prelepe planine, jos neistrazene i pomalo divlje, dostupne su nasem dzepu.Predlozite neku ?
MariaGrazia is no longer member of Romance Cafe
page: 2
5ko

#11: (2005-04-12 14:09)
Vikend na planini
Rajac

www.rajac.net

Updated 3 time(s), Last update (5ko) 2005-04-12 14:12

5ko (male, 99)
ILONKA
#12: (2005-04-12 14:15)
Vikend na planini
e pa meni moz i zlatibor i kopaonik samo mi nije bitno s kim cu provesti to vreme jer moze sve da bude najsuperniji ako nisi s osobom ko te i zabavlja i sve ucini da se prijatno osecas ode u vrag i najlepsa mesta
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
bacvra
#13: (2005-04-12 17:16)
Vikend na planini
Ma kakve bre planine!!!Ja bi negde gde je toplo pored mora.Dosta mi je zime i planina. Kakvi ste vi bre sado-mazo tipovi nije vam dosta smrzavanja nego bi jos
bacvra is no longer member of Romance Cafe
bacvra
#14: (2005-04-12 17:19)
Vikend na planini
ILONKA: e pa meni moz i zlatibor i kopaonik samo mi nije bitno s kim cu provesti to vreme jer moze sve da bude najsuperniji ako nisi s osobom ko te i zabavlja i sve ucini da se prijatno osecas ode u vrag i najlepsa mesta
Ponesi svog plisanog mecu ili omiljenu lutku
ILONKA
#15: (2005-04-12 17:25)
Vikend na planini
bacvra:
ILONKA: e pa meni moz i zlatibor i kopaonik samo mi nije bitno s kim cu provesti to vreme jer moze sve da bude najsuperniji ako nisi s osobom ko te i zabavlja i sve ucini da se prijatno osecas ode u vrag i najlepsa mesta

bi ja to ponela ali davno se rascepala a lutke raspale a da sama pricam sa sobom e nem ziva meca treba
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2005-04-12 17:42)
Vikend na planini
idem i ja...ajde sa mnom...pa da jurimo mecice...ha,ha,ha....i da se vozimo u vozicu....i da jedemo pljeskavice na Zlatiboru...milina jedna...i da se gojimo,gojimo...i budemo deeeebeleeee....
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
bacvra
#17: (2005-04-12 17:47)
Vikend na planini
ILONKA:
bacvra:

bi ja to ponela ali davno se rascepala a lutke raspale a da sama pricam sa sobom e nem ziva meca treba
A zato bi ti u planine da lovis medvede?Medvedi su zakonom zasticeni i nesmeju se loviti kad ti hoces.
ILONKA
#18: (2005-04-12 18:15)
Vikend na planini
medonje cemo loviti i to prave pa takmiciti se ko koliko je ulovio pa kad saberemo jedemo ali pazi ja jako puno jedem pogotovo jos i cist vazduh te natera na veci lov i posle klopa
bacvra
#19: (2005-04-12 18:22)
Vikend na planini
ILONKA: medonje cemo loviti i to prave pa takmiciti se ko koliko je ulovio pa kad saberemo jedemo ali pazi ja jako puno jedem pogotovo jos i cist vazduh te natera na veci lov i posle klopa

Jadni su ti medvedi koje ce vi loviti
ILONKA
#20: (2005-04-12 18:25)
Vikend na planini
ne boj se tebe ne diramo ti svakako samo vrucinu i zegu volis i guzvu na plazi
total: 33, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis