Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 24647, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 46
#1: (2005-04-13 03:24)
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
#2: (2005-04-13 03:30)
pa pazi ovako,haha
gore je sto ima onih koje se ne opuste ili ne mogu da izdrze vrhunac pa te zaustave, a jos gore ima devojaka koje imaju orgazam jednom u sto godina, a to sto foliraju, e da samo to umeju da nas isfoliraju bilo bi lepo!
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
gagana
#3: (2005-04-13 10:16)
Da mi je znati zasto se uopste opterecujete time
gagana is no longer member of Romance Cafe
bash_kakao_bg
#4: (2005-04-13 11:31)
gagana: Da mi je znati zasto se uopste opterecujete time

...ta,,vestina,, im je zagonetna...razumi ih
bash_kakao_bg is no longer member of Romance Cafe
lily66

VIP
#5: (2005-04-13 11:38)
ma zavide zenama...njima je problematicno da isfoliraju orgazam...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2005-04-13 11:39)
Ali 50% zena i devojaka ne zna da se prepusti i dozivi orgazam da bi ga dozivela osim dobrog *ebaca ma i solidnog zena treba da stvarno zeli da dodje do vrhunca, ima one koje to znaju i uzivaju u sexu na pravi nacin!!!

Bitno mi je da je zadovoljna do neke mere ali ako sama ne zna da se opusti mogu ja da budem sampion sveta u sexu niko joj nece pomoci, sve dolazi iz glave njene i nase donje

MA moj deda mi jednom rece inace baba za njega kaze da je prosao jso 100 zena pored nje, nikad se ne trudi da zadovoljis zenu koja ti nije vazna vec samo sebe e ona do koje ti je stalo uradi sve da bude svaki put na sedmom nebu!!!
alien (male, 23)
Tralala to ti kazem ja hahahahha
#7: (2005-04-13 13:23)
niko nije rekao da se opterecujemo time, a ni da mi zelimo isto da radimo, ovo koliko ja kapiram je samo sajt, a kao sve nas chisto zanimaju neke chinjenice, iskreno mene naprimer samo zanima sta devojka ima od toga, a kad dodje trenutak da treba da se opusti i dozivi ga, sto reche kolega mozes da budes sampion sveta u sexu ne vredi, ili druga chinjenica ne mogu da izdrze vrhunac pa stanu, a iskreno nisam uzivao ni u jednom isfoliranom orgazmu, a razlog zato sto se to izvali, ako si vec presao dosta veliki put sto se tog iskustva tiche, pa mi je iskreno u tom trenutku pomalo smesno, bez ikakve uvrede, i ne zelim da se niko oseti prozvanim!
ali iskreno mislim da devojka treba vise da se opusti jer i vi zene znate koliko vama prija kad smo mi na svrsetku,i sto tako nama prija i vas orgazam, a nista lepse od obostranog u isto vreme, tako da ja nikako nisam za foliranje, a vi mozete da prichate sta god zelite!
Magnifico (male, 23)
gagana
#8: (2005-04-13 13:24)
Tvoj deda mnogo opasan covek
gagana is no longer member of Romance Cafe
#9: (2005-04-13 13:31)
koje zene?kako orgazam moze da se folira...ne razumem...ima li neko ko bi mi to objasnio....stvarno?
lady_lady (female, 21)
Fill my life with song And let me sing forevermore You are all I hope for All I worship and adore
#10: (2005-04-13 13:32)
ih nije ovo tema od dedi
Magnifico (male, 23)
total: 451, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis