Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 22562, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 31 32 33 34 35 36 37 38  39  40 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-13 03:24
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
page: 39
Partybrejker
#381: (2008-03-07 14:32)
Квазар (скраћеница од „Квази-стеларни радио извори“ или на енглеском језику QUASi-stellAR radio source) је космолошки извор електромагнетног зрачења, укључујући и светлосно, које показује веома велики црвени помак. Међу научницима влада општа сагласност да је велики црвени помак квазара резултат Хабловог закона. Из тога следи да су квазари и веома удаљени од нас. Да би их уопште могли опазити на толикој удаљености, енергија зрачења квазара морала би да буде далеко већа од енергије зрачења скоро сваког од познатих космичких објеката, са изузетком релативно кратко живећих супернова и експлозија гама зрачења. Они би у ствари требало да зраче енергију која је једнака зрачењу које израче заједно стотину обичних галаксија.

На оптичким телескопима, квазари изгледају као усамљене светлосне тачке или звезде слабашног сјаја, одакле и потиче њихов придев квазистеларни (квазизвездани).

Неки од квазара показују нагле промене у луминозности, из чега се може закључити да су они и веома мали (један објект не може да се мења брже од времена које је потребно светлости да пређе са једног његовог краја на други). Највећи до сада познати црвени помак неког квазара износи 6,4*

Снага квазара сматра се да потиче од гомилања или пропадања материје у супермасивне црне рупе, које се налазе у језгрима удаљених галаксија, чинећи квазаре тако луминозном верзијом једне општије класе објеката под називом активне галаксије. Иначе, ни један други тренутно познати механизам не би могао да објасни толико велику снагу и брзу променљивост зрачења квазара.

Сазнања о квазарима убрзано напредују. Али све до 1990. није било јасне сагласности око њиховог порекла и природе.

... poslednja reChenica povezuje neznanje u makrokosmosu sa neznanjem u nashoj najblizhoj okolini, a zorno prikazanim na ovoj temi... metaforichno - crna rupa ... msm, kad vetj Malena insistira na determinantni "koja rupa"... e pa crna

Updated 1 time(s), Last update (Partybrejker) 2008-03-07 14:33

Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
sneza67

VIP
#382: (2008-03-07 14:40)
ma koji je to strucni odgovor bio, complimentiiiii!

a i moram priznati da je bilo veoma lepo i poeticno...
parti je l' ti danas imas temperaturu je li?
nesto si mi mnogo lep danas...(cak je prijatno i razgovarati....hmmmmm

posle svih onih provokativnih bljuvotina u vezi zenskog orgazma konacno nesto svemirsko s tvoje strane....

nego...ti jos uvek nisi nesto nestao? msm u toj black hole
p.s. da li da zakljucim da ne upraznjavas sex odnose?
(e doslo mi ....
salim seeeeeee

Updated 1 time(s), Last update (sneza67) 2008-03-07 14:44

sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
Partybrejker
#383: (2008-03-07 14:49)
nisam

josh uvek se drzhim, josh uvek me ima

i tako mi i treba

ja se trudim, kad` tamo prtz

bljuvotine

e nije, no istina mada vidim znachajne razlike u interpretacijama, od princeze do princeze

volim onaj raskorak, pomalo je ironichno deskriptivan - priznajmo, bez obzira na romanticharenje na kraju i uvek u svakoj princezi ispliva na povrshinu hard-kor zver
Partybrejker
#384: (2008-03-07 14:56)
prvi odgovor sam dao pre tvoje izmene, i "nisam" se odnosi na "nisam nestao"

josh jednom moram da se "zachoodim" toj di`abologici* iz koje "proizilazi" takvo zakljuchivanje... i ne, stvarno ne znam da li da zakljuchish to shto zakljuchujesh

_______
*(di`abologika nema veze s`di`abolom nego sa paradoxom... npr.:"ja sam notorni lazhov"... ako sam "notorni", znachi uvek lazhem... ako uvek lazhem, znachi da je lazh ono shto tvrdim... ako je lazh ono shto tvrdim, onda nije istina da sam "notorni lazhov"... i tako u krug... ali, to je za neku drugu temu)
#385: (2008-03-07 15:26)
Sneza bi da kresne Party-ja....

Updated 1 time(s), Last update (NepoDobNi) 2008-03-07 15:28

NepoDobNi (male, 36)
conte Smorisha Wan Der Weliko Laole
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
mirkic
#386: (2008-03-09 07:26)
jok...sneza bi da isfolira party-a
mirkic is no longer member of Romance Cafe
#387: (2008-03-09 08:46)
hmmmmmm.........
Da isfolira pa onda kresne...???
NepoDobNi (male, 36)
conte Smorisha Wan Der Weliko Laole
sneza67

VIP
#388: (2008-03-10 09:50)

duhovito nema sta, e bas sam se nasmejala

sto se tice partyja pa svi znaju da sam u njega nesrecno zaljubljena...

a ste se tice kres...... jes' pa da mi posle sude zbog odnosa sa maloletnicima
sneza67 (female, 39)
sneza67

VIP
#389: (2008-03-10 09:52)
mirkic
sneza67 (female, 39)
#390: (2008-03-10 12:40)
sneza67:

duhovito nema sta, e bas sam se nasmejala

sto se tice partyja pa svi znaju da sam u njega nesrecno zaljubljena...

a ste se tice kres...... jes' pa da mi posle sude zbog odnosa sa maloletnicima

Sneki pusti prvo ja da patim malo za partijem
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 31 32 33 34 35 36 37 38  39  40 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis