Neki, u silnoj želji da privuku pažnju, pribegavaju osnovačkoj varijanti "u-ta-taa, sviđa ti se Pericaa. A ti me sada demantuj!" Smešno, ali simpatično, na neki retardiran način.
"Cero"...bitno da ti nama nisi retardirana..sto se da videti iz tvojih postova..samo ti nama ostani fina i nesputana i nista ne brini..naci ce se neki "baja" da te mazne tako slatku i postenu...laganica...(a procene su ti onako ..jel,promucurne u totalu...c,c,c,c....obiluju sivom materijom...zato savet-ne citaj retardirane,pokvarices se)...
C. Sve si pogrešno razumela. Možda ne bi tako penila bez potrebe, ovde i na drugim temama, da si skapirala šta je stvarno rečeno. Možda. A možda tebi i nije do kapiranja?.
Vidis da sam bila u pravu oko sive materije...?...samo ti uzivaj...a ja cu takodje u svom neznanju )...i nemoj samnom to...sto pokusavas...pametnije ti je...ukapiraj bar ti ako ja vec ne umem ili ako mi nije do toga )...da ne kvarimo ipak temu...ruzno je )
Mesni Narezak: Neki, u silnoj želji da privuku pažnju, pribegavaju osnovačkoj varijanti "u-ta-taa, sviđa ti se Pericaa. A ti me sada demantuj!" Smešno, ali simpatično, na neki retardiran način.
...ovo kao da je upuceno Banetu?... ...btw...Carnex...da vidimo tvoju varijantu...