Romance Cafe forums

All forums

Koji je najbolji lek protiv bola na SRCU?  

views: 11409, replies: 96
total: 96, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-28 11:00
Ljubav,ljubav,ljubav...
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
page: 5
Waliyant
#41: (2005-08-27 22:24)
"CHEtrnajs` palmi...na otoQ sretje...zhalom se walja zapjenjeni wal...moja draga obasOOta tzwijetjem...lezhi kray mene - sretan sam ja.......... "

"CHEtrnajs` palmi...sad wishe ne rastu..zhalom se wishe...ne walja wal...a moja draga obasOOta tzwijetjem...nije kray mene - tOOzhan sam ja........ "

..................

...al nema weze shto palme ne rastu - i shto se wishe ne walja waL - al nema weze shto nema moje drage - sa drOOgom sOOtra sretan bitju j@@@@@@@@@@@@@@......................

...e do mojega!
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#42: (2005-08-27 22:32)
Nemirko1:
lily66: U 1 DL VODE NACEDITI LIMUN..DODATI MALO SUSAMA...PAR KASICICA LJUTE TUCANE PAPRIKE..JEDNU KASICIU SENFA...I PO YELJI ZACINITI SA MALO SOJA SOSA..PITI U MALIM GUTLJAJIMA TOKOM CELOG DANA...

Lily ja probao ne pomaze...

...mada garanT proterOOje - nisam prob`o al` nekako slOOtim ........& - Lily dOOsho - pozdrawili te sa gerijatrije - muQ muCHE u poslednje wreme........
nemirna princeza
#43: (2005-08-28 14:53)
Ljubavna Chin ...

Treba da na papiru napisete (vase ime) voli (njeno ime)
e sad kad se to napise uzmete zelenu bojicu i napisete to isto samo unazad (ali bas unazad od slova do slova i ne treba da pravite razmake izmedju vec napisite kao jednu rec)
Morate da papir nosite sa sobom ceo dan, a ako je moguce i noc.
Svaki dan uzmite papir i izgovorite tu rec sedam puta ali izgovarajte slovo po slovo sto je glasnije moguce ako mozete-vristite.
Kad vas ta osoba zavoli, bacite obavezno taj papir u potok ili reku.
Ta osoba mora da vas poznaje bar malo inace cin ne radi.

Malo black magic, ali, ako se mora ...
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
nemirna princeza
#44: (2005-08-28 16:31)
Ma, ovo su bezalene chini, takoreci dechija igra - e, one druge ne smeju da se shire izvan dvora

Evo jos jedna chin ...

Ova carolija leci slomljeno srce.

Posle prekida veze ili sl.. Na pun mesec izadji napolje pod sjajno svetlo. Zapali crnu, crvenu i plavu svecu i tamjan.
Reci: "Kao što si napustio moj život, Ja napuštam iza sebe moju bol. Kao što izgaraš u prah, tako nestaje moja povredjenost. Ostavljam te u mojoj prošlosti, i ostavljam sa svojom tugom."
Neka svece potpuno izgore. Uzmi ostatke i zakopaj ih. Okreni se i ne gledaj nazad!

Koga ne mrzi neka proba, pa neka dojavi rezultate
luna

VIP
#45: (2005-08-28 21:01)
nemirna princeza: Ne znam bash da li je pametno. Neko moze da pomisli da sam witch

MA JOK I TAJ KOJI MISLI IMA PRVI DA PRIMENI
DOBRO A NE BOLI
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
nemirna princeza
#46: (2005-08-29 02:19)
Inace, moze da se desi da ljubavnom cini vezete neku osobu za sebe za citav zivot, mislim, kroz sve reinkarnacije i zivote, zato dobro pazite ...
lily66

VIP
#47: (2005-08-29 02:48)
quote]Waliyant: ...pa kapiram da nisi dzhabA "wisila na netu" - "@ poruke samo stizhu!"...
...
hah`:D

...& LilU bwe - nisam mislio da wapiU za tobom wetj za two'im retzeptom [/quote]

e bas si mi ti neki dwug...nije nego..vapiju za recepisom...
niko me nije ni pitao u nekoj priv.poruci da li recept funkcionise...
a ja se nadala da si negde u kraju sreo neku moju ranniju gerijatriju...
a na netu oduvek "dzaba visim"...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Waliyant
#48: (2005-08-29 06:38)
..."raniju"? ...nisam pile - ako sretnem - priwodim Ga na informatiwni razgowor
...
a owo "dzhaba" je poswetjeno Erzhiki, no sada igra -ulogu - pisss/kara postowe, dobi`e riplaJ, pa onda brishe, kao, shatro:"sha sad owaj `otje?!"
...
(e pa netje nishta - lepo pishe u profilu, za pismene: ko `otje lepo - OK, a ko netje - ***

back 2 subject:
...
pa - nemati srtze!
doe
#49: (2005-08-29 07:57)
...mozzda nekom bude od koristi savet koji sam dobila...

"NET je djavolska stvar, "iskljuchi" srce kad se konektujesh ili pati, pati, pati"...!

...eh, kad bi to moglo, no (moje)srce nema taster on/off...

...do sada je kod mene najbolje funkcionisala bezzanija
...chim bi neko spomenuo ljubav, a ja na svezz vazduh...jer ljubav gushi, ogranichava, sputava... i ne se vrccem, vishe...nikad

...ali, kao shto svako jednom naleti na svoju peglu, stizze mene moja...
...od sad se ccuti...

...

...chujesh???...ova tishina ti kazze sve....
doe is no longer member of Romance Cafe
carobni krug
#50: (2005-09-01 00:51)
izbegavati sve situacije koje su kriticne to se resava mirnim tonom drugomrzim pile jer vremenom postane curka ili kokoska ni misko ne volem jer postace pacov svako ima svoje ime pa nek setako zove ovako ne moz brkati imena jer svi su cicuskemicuske i mrzi ako odmah se trci kod drugarice da sve isprica to uraditi da on ne zna a dok trcis do nje i smirices se i manji je bol....
carobni krug is no longer member of Romance Cafe
total: 96, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis