Romance Cafe forums

All forums

Obnovljena veza: DA ili NE?  

views: 15470, replies: 175
total: 175, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 18
#1: (2004-06-18 10:48)
Neki kazu da je obnovljena veza kao podgrejana sarma, svaki put je sve bolja. Ja pak mislim da je to kao podgrejan krompir, sve manje lici na ono sto je nekada bilo.

Mozda neke stvari budu bolje (seks na primer), ali ljubav nikada ne biva ista kao na pocetku.

To je moje misljenje. Da cujem vas.
uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
atina
#2: (2004-06-18 13:39)
bas bez veze!
atina is no longer member of Romance Cafe
Aristea
#3: (2004-06-18 17:46)
Slazem se,Uvce.Zasto?Pa,kad se veza prekine,postoje razlo(g)zi zasto se to dogodilo.Godine iza mene i odredjeno iskustvo mi govore da se ljudi ne menjaju.Ok,mozda i mogu,ali to su sitne prepravke,sustina necijeg bica odoleva i,pre ili kasnije,ponovo ispliva.Postoji sansa da veza iz drugog,treceg,n-tog puta uspe samo ako si zaista spreman da se pomiris sa problemima(bilo fizicke,bilo psihicke prirode) koji su prvobitno doveli do prekida.To mozes samo ako i dalje zaista volis tu osobu i ako si rascistio neke stvari prvenstveno sa samim sobom.Eto,to je moje misljenje.
Aristea is no longer member of Romance Cafe
#4: (2004-06-18 18:36)
Sve izrecene stvari su na mestu, ali ako od osobe sa kojom "obnavljas" vezu svakim danom saznajes nove i nove stvari koje ti se ne svidjaju ili ti cak smetaju, shvatis da si upao u rupu bez dna. I ma koliko da padas uvek ces biti daleko od dna i mislices da nema kraja.
uvce14 (male, 23)
#5: (2004-06-18 19:50)
Poznajem dosta ljudi koji su se spajali i razdvajali..
Josh niko od njih nije ostao zajedno..
Kad jednom pukne guma ona se moze zakrpiti i trajati josh neko vreme ali kad tad ponovo riknjava!

A i od toliko zena na svetu neko treba da se vrati na istu!? To je u vecini slucajeva po meni ludost.
donstalens (male, 27)
Seksepil se sastoji od 50% onoga sto imas i 50% onoga sto ljudi misle da imas.
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2004-06-19 10:54)
Poznajem dosta ljudi koji su se spajali i razdvajali..Josh niko od njih nije ostao zajedno.. Kad jednom pukne guma ona se moze zakrpiti i trajati josh neko vreme ali kad tad ponovo riknjava!A i od toliko zena na svetu neko treba da se vrati na istu!? To je u vecini slucajeva po meni ludost.

Ovo je najbolji odgovor na temu koji sam imao prilike da cujem, Svaka cast.
uvce14 (male, 23)
#7: (2004-06-19 17:16)
Poznajem dosta ljudi koji su se spajali i razdvajali..Josh niko od njih nije ostao zajedno.. Kad jednom pukne guma ona se moze zakrpiti i trajati josh neko vreme ali kad tad ponovo riknjava!A i od toliko zena na svetu neko treba da se vrati na istu!? To je u vecini slucajeva po meni ludost.

Totalno si u pravu mislim da kad jednom ode dodjavola nikad nemoze da se vrati i da bude bolje nego dto je bilo.Lupan auto je uvek lupan,ma kakav bio limar.A trenutno je trziste slobodnije nego pre tako nemoras da se bavis olupinama ood veze
Dorcolac (male, 33)
Zivot je jedan i bice onakav kaKvim ga sebi uredis,
sallle
#8: (2004-06-23 02:31)
Zar je moguce porediti ljubav i delove automobila...

Izgleda da jeste...

A izgleda i da se na devojku gleda ko na auto...

A mozda su to i zasluzile...

sumnja postoji
sallle is no longer member of Romance Cafe
#9: (2004-06-23 19:26)
Pocelo je od sarme i krompira pa moze da se zavrshi i sa vanzemaljcima..

A izgleda i da se na devojku gleda ko na auto...
A mozda su to i zasluzile...
sumnja postoji

To si samo ti rekao prijatelju..

Zene su muzika. ;-)
donstalens (male, 27)
Seksepil se sastoji od 50% onoga sto imas i 50% onoga sto ljudi misle da imas.
#10: (2004-08-24 05:32)
Postoji mogucnost da to bude nalik na ono shto je bilo,ali u mom sluchaju se to nije nikad desilo...
Vruc kolach kad se jednom preseche,brzo se ohladi i vishe se ne moge spojiti u celinu...
Tako da.....odgovor na pitanje glasi NE!
lela1 (female, 26)
The Future is now ..It Starts Today...
total: 175, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 18
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis